Prva objava: 25 marca, 2024 |

Vodni športi na Puerto Colon
Spoznajte najboljše vodne športe v Puerto Colón in kako jih najeti

Ponujamo vam popoln vodnik po vodnih športih v Puerto Colónu. Če ste ljubitelj ekstremnih športov ali se želite samo ohladiti v vodi, berite naprej, saj imamo vse, kar potrebujete. V našem podjetju smo specializirani za zagotavljanje odličnih doživetij v morju. Za rezervacijo nam pišite neposredno na naš WhatsApp, poskrbeli bomo, da boste doživeli nepozabne trenutke.

Vodni športi v Puerto Colon

Puerto Colon ponuja številne možnosti za doživljanje intenzivnih čustev v morju. Uživajte v fantastičnih počitnicah s poletnimi aktivnostmi skozi vse leto. Ne pozabite, da je na Tenerifih vse leto veliko sonca in prijetne temperature. Pobegnite od rutine z naslednjimi vodnimi športi v Puerto Colonu:

Sklopite adrenalin in zabavo na čolnu banana

banana boat tenerife

Potopite se v razburljivo dejavnost, pri kateri bo izziv, da ne padete. Čoln banana je sestavljen iz napihljivega čolna, ki ga vleče drug čoln. Potniki sedijo na napihljivem čolnu, ki se nenehno vrti, dokler vsi ne padejo v vodo. Drznite si preizkusiti to zanimivo dejavnost s prijatelji, nihče se ne bo mogel nehati smejati, saj je zabava zagotovljena.

Prehodite si pot skozi valove s kajakom

Safari s kajakom na južnem Tenerifu (1)

Vožnja s kajakom v Puerto Colon je zanimiva dejavnost, ki jo boste želeli izvajati vedno znova. To je kanu, ki ga poganjajo vesla. S skupino prijateljev se vkrcajte na plovilo in preživite dan, poln vznemirljivih doživetij na morju. Vožnja s kajakom zahteva moč in dobro koordinacijo za napredovanje, zato je to šport, ki združuje ekipo. Poleg tega omogoča premagovanje dolgih razdalj na morju, pri tem pa si razgibate telo in ste v stiku z naravo.

Zaužijte največje vznemirjenje z vodnimi skuterji v Puerto Colón

Vodni skuter na jugu tenerifov

Dosegajte neverjetne hitrosti in raziskujte plaže, jame in pečine na Tenerifih. Vodni skuterji so fantastična zabava, zato so tako priljubljeni v mestu Puerto Colón. Vožnja z njimi je zelo preprosta in podobno kot z motornimi kolesi jih lahko vozite sami ali s kom drugim. Zabavajte se in uživajte v raziskovanju morja v popolni svobodi.

Potapljajte se na Tenerifih in raziskujte morsko dno ter njegove skrite lepote

Preizkusite potapljanje na južnih Tenerifih

Potapljanje je ena od najbolj vznemirljivih dejavnosti, ki jih lahko izvajate v mestu Puerto Colón. Odkrijte različna potapljaška območja z edinstvenimi značilnostmi in se potopite v kristalno čistih in svetlečih vodah, globokih do 30 metrov. Potapljajte se ob čudovitih grebenih, jamah, soteskah, lokih in izjemnih pokrajinah morskega dna. Navdušeni boste nad lepoto pisanih rib, hobotnic, želv in drugih vrst morske favne Tenerifov.

V mestu Puerto Colón boste našli več potapljaških šol s strokovnim osebjem, ki vam bo pomagalo, če se potapljate prvič. Po prejetju teorije boste pripravljeni, da se potopite v globine in odkrijete čudoviti svet, ki se skriva pod površjem. Svoje potapljaške spretnosti lahko izpopolnite tudi na naših potapljaških tečajih. Preverite seznam razpoložljivih možnosti in se obrnite na nas prek aplikacije WhatsApp, da opravite rezervacijo.

Odkrivajte Parascending, jadralno padalstvo nad morjem

Parascending na južnem Tenerifu

Če si želite več adrenalina in novih čustev, vključite parascending na seznam vodnih športov v Puerto Colonu. Pripravite se, da se dvignete v zrak, pritrjeni na vetrnega zmaja, ki ga vleče čoln. Čoln nežno, a nadzorovano pospešuje in vas pošlje v višino do 50 metrov nad modrim morjem. Predstavljajte si vznemirjenje, ko letite kot ptica in z višine opazujete zaliv. Ste pripravljeni na letenje?

Paragliding nad gorato pokrajino Tenerifov

Tandemsko jadralno padalstvo na južnem Tenerifu

Čeprav jadralno padalstvo ni vodni šport, smo ga želeli vključiti na ta seznam, saj je priporočljiva dejavnost za tiste, ki želijo občutiti nove občutke in početi drugačne stvari. Tenerife sestavljajo številne gore in doline, polne vrhov, ki jih lahko uporabite za vzletanje in letenje po zraku. Ekipa izkušenih pilotov vas bo vodila za varen in zabaven polet. Ste pripravljeni na izziv?

Zdaj, ko veste, kateri vodni športi so na voljo v Puerto Colonu, ne oklevajte in nas kontaktirajte prek aplikacije WhatsApp, da jih rezervirate. Na voljo imamo pakete vodnih športov, ki vključujejo smučanje na vodnih skuterjih, paraskijordiranje in ribolov. Na spodnjem seznamu si oglejte vse razpoložljive možnosti, ko izberete želeni šport, pa nam pišite in rezervirajte. Za nas je užitek biti podjetje, ki mu zaupate, in zagotavljamo, da boste doživeli nepopisna čustva.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: