Първо публикуване: ноември 20, 2021 | Последно обновено: септември 6, 2022 | Автор: Jan Daniel

Наемане на лодки без капитан в Коста Адехе
Чартъри за лодки в Коста Адехе
Наем на лодка в Коста Адехе Тенерифе

Добре дошли в Bananapalmbay.com, в този раздел ще намерите 14 лодки под наем в Коста Адехе. Предлагаме голямо разнообразие от лодки, с които да се наслаждавате на морето по време на почивката си в южната част на Тенерифе. Изберете от малки лодки, които можете да управлявате сами, катамарани, ветроходни лодки и големи луксозни яхти. Имаме различни варианти за двойки, групи от 4-5 души и лодки, които могат да посрещнат големи групи от 24 до 200 пътници.

Ето кратко обобщение на видовете лодки и услуги, които можете да наемете при нас в Коста Адехе:

  • Лодки без капитан
  • Ветроходни лодки
  • Лодки без лиценз
  • Катамарани
  • Луксозни яхти
  • Моторни лодки
  • Скоростни лодки
  • Лодки със или без капитан
  • Лодки за партита
  • Лодки за специални събития
  • Лодки за предложения за брак

Alquilar un barco en Costa Adeje para observar ballenas y delfines

Отпътуване от Пуерто Колон в Коста Адехе

Повечето от лодките, предлагани за наемане, тръгват директно от най-близкото пристанище на Коста Адехе: Пристанище Пуерто Колон.

Придвижването до пристанището Пуерто Колон е лесно, ако сте отседнали в Коста Адехе или в някой от близките курорти като Лос Кристианос, Плая де лас Америкас или Ел Дуке. Дори и да сте отседнали в по-отдалечен район, ние предлагаме различни варианти на лодки с включен транспорт.

Какво да правите на борда на лодка в Коста Адехе

Коста Адехе е идеалното място за приятна почивка в Тенерифе. Невероятните метеорологични условия на острова правят възможно наемането на лодка в Коста Адехе през всеки месец от годината.

По време на частния чартър на лодка можете да наблюдавате китове и делфини, да посетите невероятните скали на Лос Гигантес, да плувате и да се гмуркате с шнорхел или просто да лежите на някой от шезлонгите на борда. Насладете се на един невероятен ден в Атлантическия океан.

Наемайки лодка в Коста Адехе, можете да отпуснете ума си от стреса на ежедневието, да се отпуснете и да откриете красотата на морето и неговите тайни.

Налични лодки за наемане в Коста Адехе

Изборът на подходяща лодка за чартиране в Коста Адехе може да бъде трудна задача. Трябва да вземете предвид различни фактори, като цена, вид на лодката, капацитет, продължителност на пътуването, храна, напитки, наличност и много други.

За да ви помогнем в избора и да вземете по-бързо решение, ще ви изпратим най-подходящите за вас варианти. Всичко, което трябва да направите, е да ни пишете на WhatsApp или да попълните формуляра за контакт. След като ви зададем няколко въпроса, ще можем да определим от какъв тип лодка се нуждаете и какъв маршрут да следвате.

Празнуване на специални събития

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Специализирани сме и в празнуването на специални събития, като годишнини от сватба, предложения за брак, ергенски и момински партита и корпоративни събития. Наемете една от нашите частни лодки с капитан, за да отпразнувате в морето, както се прави в Тенерифе. Ако искате да се консултирате за наличните лодки за размера на вашата група приятели, пишете ни и ние с удоволствие ще ви помогнем.

Чартър на луксозна яхта

Насладете се на нашите комфортни и просторни луксозни яхти. Те са проектирани за комфорта на всички гости. Нашите луксозни яхти са идеални за тези, които ценят почивката си и търсят най-доброто. Насладете се на лукс и комфорт по време на чартър на яхта в Тенерифе. Подарете на партньора си бягство в морето и го накарайте да почувства, че е специален за вас. Яхтите ви дават възможност да празнувате с партньора си или с работния си екип, за да отпразнувате професионално или служебно постижение.

Маршрутът включва спирка в залива, за да се разхладите в тюркоазените води на океана и да се гмуркате с шнорхел. Пригответе се за невероятно прекарване на борда на нашите яхти. Повечето от нашите яхти включват храна и напитки в цената.

Чартър на ветроходна яхта в Коста Адехе

tenerife sailing Boat Charter Kosamui

Нашите ветроходни яхти са луксозни и удобни плавателни съдове. Чартърът на ветроходни яхти в Коста Адехе е идеален за споделяне с любимите ви хора. Възползвайте се от възможността да отпразнувате вашите партита и специални събития на борда на яхта.

Отпразнувайте рождени дни, ергенски партита, дипломиране и др. Поканете партньорите си да се насладят на морето, за да свалят напрежението и да вземат по-добри решения.

Тричасовият маршрут включва наблюдение на китове и делфини. Можете също така да наемете ветроходна лодка в Коста Адехе за 8 часа, за да се насладите с много свободно време. Напитките и храната са включени в цената.

Наемане на лодки за събития

boat charter los Cristianos Tenerife for groups (2)

Наемането на лодка в Коста Адехе ви дава възможност да отпразнувате специални събития със семейството и приятелите си. Поканете любимите си хора да отпразнуват рождения ви ден и се насладете на един различен ден в морето. Можете да отпразнувате и други специални събития като годишнини от сватба, дипломиране, ергенски партита и др.

Наемът на лодка включва екипажа, така че не е нужно да се притеснявате за нищо. Споделете с любимите си хора ексклузивността на частна лодка, за да отпразнувате събитията си без присъствието на непознати.

Ако търсите най-добрия начин да предложите на приятелката си, предлагаме ви да я заведете на неангажиращ океански круиз. Възползвайте се от възможността да ѝ предложите брак и да ѝ покажете колко много я обичате.

Лодки под наем без капитан и без лиценз

Предлагаме ви малки лодки, които можете да управлявате сами. Малки, лесни за управление лодки се предлагат под наем без капитан или лиценз. Ако желаете да наемете лодка, за която се изисква шофьорска книжка, трябва предварително да се снабдите с нея, за да наемете дейността. Лодките без шкипер са идеални, за да можете да шофирате сами и да докажете способността си да управлявате лодка.

Наемане на лодка със скипер в Коста Адехе

Neptuno Tenerife Private Boat Charter

Препоръчваме ви да наемете лодка с капитан, за да не се притеснявате за подробностите по пътуването. Шкиперът е опитен човек, който познава всяко кътче от крайбрежието на Тенерифе и най-интересните кътчета на залива.

За повече подробности относно нашите лодки със скипер ви каним да ни пишете чрез WhatsApp или формата за контакт, за да ви помогнем със съмненията ви.

Свържете се с нас

Повечето от екскурзиите с лодка в Коста Адехе включват трансфер от хотела, в който сте отседнали. Имаме възможност да ви вземем и от други по-отдалечени места, просто ни пишете, за да преценим възможността за трансфер до мястото, където сте отседнали.

В случай че имате въпроси относно нашите услуги за наемане на лодки в Коста Адехе, моля, свържете се с нас. Просто кликнете върху иконата на WhatsApp и ни изпратете въпросите си. Ще се радваме да ви помогнем да намерите идеалната за вас лодка.

 

Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Свързани статии:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0