Първо публикуване: ноември 10, 2022 |

Наемане на катамаран в Пуерто Колон
Чартъри за катамарани в Пуерто Колон
Частни екскурзии и чартъри на катамарани в Пуерто Колон

Ако сте на почивка в Пуерто Колон и търсите препоръки за частни катамарани, с които да плавате из Атлантическия океан, ето всичко, което трябва да знаете.

Повечето от нашите екскурзии в южната част на Тенерифе тръгват от Пуерто Колон. Освен това това пристанище се намира в Коста Адехе, един от най-важните туристически центрове на острова. Поради тези причини не можете да пропуснете възможността да наемете лодка, за да се разхождате щастливо покрай морето и да се наслаждавате на слънцето. Не забравяйте да направите резервацията си няколко дни по-рано, тъй като получаваме много заявки от тази страна на острова.

Частни екскурзии и чартъри на катамарани в Пуерто Колон

В bananapalmbay.com сме специализирани в наемането на различни лодки за частни и споделени екскурзии. При тази възможност бихме искали да ви предложим нашите частни екскурзии с катамаран, които можете да направите от Пуерто Колон. В края на текста ще намерите подробен списък на дейностите, а вътре във всяка от тях ще намерите формуляра за контакт за вашата резервация.

На нашия уебсайт ще намерите и други видове лодки за плаване из Атлантическия океан. Наемете нашите ветроходни лодки в южната част на Тенерифе за един ден в морето и яркото слънце, луксозна яхта за специален повод или моторна лодка, за да плавате с пълна скорост с вятъра в лицето.

Можете също така да ни пишете на нашия WhatsApp, за да ви дадем препоръки и да ви помогнем да изберете необходимата екскурзия според това, което търсите.

Частна екскурзия с катамаран Калима за 11 души

Tenerife - Boat Charter - (7).minЕлате и се насладете на морето и слънцето на Тенерифе на борда на този приказен катамаран. Капацитетът на Kalima е за 11 души, за да си осигурите комфортно и приятно пътуване.

С 3-часовата екскурзия ще можете да видите китоподобни и да плувате край брега. Наемете за 8 часа, за да посетите скалите и да се разхладите в залива Маска. Екскурзията включва закуски, безалкохолни напитки и ролки. Паеля по избор.

Частен чартър на катамаран за наблюдение на китове в южната част на Тенерифе

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min

Нашият приказен катамаран Kennex предлага фантастични характеристики, за да се насладите на морето и да забравите за напрежението.

Излегнете се върху мрежата на палубата, за да се почувствате така, сякаш летите в морето. Включени са храна и оборудване за гмуркане с шнорхел. По желание транспорт от Пуерто Колон и други курорти в южната част на Тенерифе.

Чартър на катамаран за групи от 45 души с Edén

Tenerife catamaran charter for 45 personsГолемият катамаран Еден е с отличен размер за споделяне със семейството и приятелите. Заповядайте да плавате из океана и да отпразнувате специални събития с нас.

Предлагаме ви 3-часова екскурзия с наблюдение на делфини и китове, а след това и плуване в открито море. Включва сандвич и напитка. Можете също така да си донесете собствени напитки и закуски на борда.

Какво да правите по време на частния чартър с катамаран

Морските екскурзии винаги са идеален начин да се насладите на почивката си и да възстановите енергията си.

Наблюдение на китове в Пуерто Колон

Dolphins jumping in Tenerife SouthТенерифе е идеалното място да видите китоподобни в естествената им среда. След като отплава, лодката се насочва към водите, посещавани от делфините и китовете на Тенерифе. При пристигането си пътниците се приближават с фотоапаратите си и с удоволствие изчакват появата на делфините. Изведнъж те се появяват като размити петна във водата, а след това се приближават и ние ги виждаме отблизо.

Почувствайте тръпката да ги наблюдавате как плуват свободно. Съзерцавайте спокойствието им и усетете мира, който излъчват. Това е фантастично преживяване, което можете да споделите със семейството и особено с децата.

Посещение на скалите Лос Гигантес

Tenerife Boat Trip to Los GigantesТези извисяващи се планини от базалтови скали се намират в селския парк Тено. На максималната си височина от около 600 метра те се спускат почти право надолу, като ви дават огромно усещане за световъртеж.

Един от най-добрите начини да видите скалите в тяхната цялост е с лодка. Можете да ги видите и от оврага, но ще имате само ограничен поглед към скалите.

Екскурзиите с лодка с продължителност 5 часа и повече обикновено включват храна и напитки. Те ни дават повече време да се насладим на всяка спирка и да се възхитим на красотата на забележителностите на залива. Ще имаме възможност и да поплуваме във водите на красивия залив Маска.

Празнувайте специални събития на борда

Private Boat Party TenerifeОтпразнувайте с нас специални дати и важни моменти с приятелите и семейството си. С частен чартър на катамаран в Пуерто Коло можете да се насладите на ексклузивно пътуване с лодка, което да споделите с любимите си хора и с никой друг. С нашите катамарани и лодки с екипаж или капитан ще ви отведем в морето, където животът е по-приятен. На нашия уебсайт предлагаме различни лодки за празнуване на специални събития в Тенерифе. Наемете нашите лодки за частни партита, с които можете да отпразнувате незабравими моменти с вашите приятели и близки.

Надяваме се, че сте избрали следващата си частна екскурзия с катамаран от Пуерто Колон. Пригответе се да се насладите на морето, слънцето и вятъра в лицето си. Ще бъдете изумени от красотата и спокойствието на делфините и китовете. Опаковайте банския си костюм и елате да изживеете приказни преживявания в морето. Не забравяйте да ни пишете няколко дни предварително, за да си осигурите място на желаната дата. В следващия списък ще намерите подробен списък на дейностите, споменати в текста.

Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Свързани статии:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0