Bootverhuur in Mallorca

Bootverhuur in Mallorca

Wij nodigen u uit om prachtige ervaringen op te doen op volle zee op een zeilboot of jacht in Mallorca, een paradijselijk eiland waar iedereen graag heen wil. Geniet van prachtige zonsondergangen met een romantische sfeer, weelderige baaien en stranden, wateractiviteiten, zeedieren en een prachtige natuurlijke omgeving.

Op Bananapalmbay.com helpen wij u bij het plannen van uw vakantie in Mallorca. Met deze gids leert u de boten kennen die beschikbaar zijn in Mallorca, wij vertellen u alles wat u kunt genieten op een boot en welke de plaatsen zijn die u niet mag missen tijdens uw reis rond de Middellandse Zee.

Boten beschikbaar

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

In Mallorca kunt u huren:

  • Catamarans
  • Motor Boten
  • Jachten
  • Zeilboten
  • Motorboten
  • En nog veel meer…

Alle boten zijn veilig en comfortabel, worden in optimale omstandigheden gehouden voor navigatie en zijn inclusief reddingsvesten en veiligheidsuitrusting. De prijs varieert naargelang het seizoen, het type boot en de lengte van de trip.

U kunt kiezen uit boot charters met of zonder schipper, gedeelde excursies of prive-trips voor groepen. We hebben verschillende opties, schrijf ons om u te helpen de keuze te maken die het beste bij uw smaak en behoeften past.

Wij bieden geplande excursies met vooraf vastgestelde routes voor degenen die zich willen laten verrassen door de wonderen van de Balearen archipel. Maar als u wilt, kunt u uw eigen uitstapje plannen naar waar uw dromen u ook brengen. Wij hebben alles wat u nodig heeft om van de beste rit over de Atlantische Oceaan te genieten.

De beste ervaring op zee

Ontkoppel u van werk en routine en geniet van een ontspannende boottocht. Varen over de wateren van de Middellandse Zee met walvissen en dolfijnen is een prachtige ervaring die meer waard is dan hij kost. U zult een aantal zeer aangename herinneringen mee naar huis nemen en u zult het allemaal nog eens over willen doen.

Geniet van onvergetelijke momenten met uw partner, vrienden en familie. De meeste van onze exclusieve arrangementen zijn inclusief maaltijden en drankjes aan boord. Prijzen voor boten met schipper zijn inclusief brandstof en bemanning.

De privé tours bieden rust en exclusiviteit, u kunt kiezen waar u heen gaat en de stops maken die u wilt.

Als u vragen heeft, schrijf ons op onze WhatsApp, we zijn blij om u te begeleiden om een heerlijke vakantie te hebben.

Wij hebben de beste boten op het eiland en vele jaren ervaring in het helpen van onze klanten om de boot te kiezen die het beste past bij hun voorkeuren en behoeften.

Speciale evenementen op volle zee

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (8)

Vele toeristen kiezen onze boten om fantastische feesten te vieren. Deel met uw vrienden en familie in een privé en veilige omgeving. Wij geven u aanbevelingen over de beste boot volgens uw doel en het aantal mensen aan boord.

Geniet met uw dierbaren en geef ze een onvergetelijke ervaring.

Plaatsen om te bezoeken tijdens de boottocht

Tenerife - Boat Charter - (6).min

De oostkant van het eiland biedt u de mooiste baaien die u kunt zien op uw doorreis door Mallorca. Geniet van prachtige landschappen gezegend door de natuur.

De baaien zijn ingebed in een rotsachtige omgeving die hen een unieke charme geeft, waarin het kristalheldere water van de Middellandse Zee binnendringt tot ze het witte zand van het eiland ontmoeten. De meest verborgen baaien blijven onaangetast en u kunt genieten van de natuur in haar puurste staat, zonder de toeristische trekpleisters van de rest van de kust.

De kliffen bieden een ongelooflijk uitzicht en geven u het gevoel heel klein te zijn door hun imposante hoogte.

Geniet van de mariene rijkdom van de plaats en een aquatisch milieu dat u uitnodigt om in zijn wateren te duiken om zijn geheimen te ontdekken.

Sommige routes gaan door de Sierra de Tramuntana, de hoogste berg van Mallorca. Tijdens deze tocht kunt u gigantische kalkstenen kliffen, ravijnen, zeegrotten die per boot betreden kunnen worden en eilandjes zien, maar ook de torens die getuigen van de piraten die ze gebruikten om hun vijanden in de gaten te houden.

De vuurtorens van Mallorca zijn een must voor liefhebbers van fotografie. Ze zijn zeer aantrekkelijk voor toeristen vanwege hun historische en erfgoedwaarde. Ze werden door de mens gebouwd maar passen perfect in het landschap van de Mallorcaanse kusten.

Inschepingsplaatsen

Op Mallorca kunt u bij verschillende havens in alle veiligheid en zonder zorgen inschepen.

De haven van Palma de Mallorca ligt het dichtst bij het stadscentrum, heeft alle soorten boten waar toeristen de voorkeur aan geven en is ideaal om nautisch plezier aan uw verblijf op het eiland toe te voegen.

We hebben ook Puerto de Soller in de Sierra de Tramuntana, Puerto de Andrach en Puerto Adriano met strategische locaties om toegang te krijgen tot verschillende baaien en eilanden.

Voordelen van het huren van een boot met schipper in Mallorca

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (3).min

Zeilen op volle zee is een ongelooflijke en verrijkende ervaring. Wij raden u aan om een boot met schipper te huren op Mallorca zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Zeilen op een privé zeilboot en ontspannen in de blauwe zee is een geweldige ervaring, maar als u degene bent die de boot bestuurt, zult u de route in de gaten moeten houden en moeten controleren of alles goed gaat, zodat u niet volledig kunt uitrusten en ontspannen.

De schipper van de boot neemt alle aspecten voor zijn rekening en zorgt door zijn ervaring voor een vlotte en veilige tocht voor iedereen. Hij begeleidt u langs de route en kent het hele gebied, zodat hij u naar gebieden kan brengen die niemand kent. Sommige van de mooiste baaien van Mallorca zijn verborgen en u heeft een expert nodig die ze kan lokaliseren.

Bovendien is voor het kiezen van een bareboat op Mallorca een vaarbewijs nodig als de boot groot is. Op onze website kunt u pakketten tegen goede prijzen krijgen, zodat u kunt genieten en u kunt laten meevoeren door de charme van de Middellandse Zee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het besturen van de boot.

Bootcharters in Mallorca

Gerelateerde artikelen:

In dit artikel presenteren we enkele van de ervaringen waarvan u kunt genieten als u een...
Een boottocht is een van de beste ervaringen die u kunt beleven tijdens uw verblijf in Sa...
In Cala d’Or vindt u alles wat u nodig heeft om van uw vakantie te genieten. Het...
In het noordwesten van Mallorca ligt het vakantieoord Sa Coma, bestaande uit een prachtig...
Als u op Mallorca bent, mag u de hoofdstad Palma de Mallorca niet missen. Een...
Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en een van de belangrijkste toeristische...