Najem plovil na Mallorci

Najem plovil na Mallorci

Vabimo vas, da doživite čudovita doživetja na odprtem morju na jadrnici ali jahti na Mallorci, rajskem otoku, kamor si vsi želijo iti. Uživajte v čudovitih sončnih zahodih z romantičnim vzdušjem, bujnih zalivih in plažah, vodnih aktivnostih, morskih živalih in čudovitem naravnem okolju.

Pri Bananapalmbay.com vam pomagamo pri načrtovanju počitnic na Mallorci. S tem vodnikom boste spoznali plovila, ki so na voljo na Mallorci, povedali vam bomo, kaj vse lahko uživate na plovilu in katerih krajev ne smete zamuditi med potovanjem po Sredozemlju.

Čolni, ki so na voljo

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

Na Mallorci lahko najamete:

  • Katamarane
  • Motorne čolne
  • Jahte
  • Jadrnice
  • Motorni čolni
  • In še veliko več…

Vsi čolni so varni in udobni, vzdrževani v optimalnih pogojih za plovbo ter vključujejo rešilne jopiče in varnostno opremo. Cena se razlikuje glede na sezono, vrsto čolna in dolžino potovanja.

Izbirate lahko med čarterji s skiperjem ali brez njega, skupnimi izleti ali zasebnimi izleti za skupine. Ponujamo vam različne možnosti, samo pišite nam, da vam pomagamo izbrati tisto, ki najbolj ustreza vašemu okusu in potrebam.

Ponujamo načrtovane izlete z vnaprej določenimi potmi za tiste, ki se želijo navdušiti nad čudesi balearskega arhipelaga. Če pa želite, lahko sami načrtujete svoj pobeg tja, kamor vas vodijo vaše sanje. Imamo vse, kar potrebujete za uživanje v najboljši vožnji čez Atlantik.

Najboljša izkušnja na morju

Odklopite se od dela in rutine ter uživajte v sproščujočem izletu z ladjo. Plovba po vodah Sredozemskega morja s kiti in delfini je čudovito doživetje, ki je vredno več, kot stane. Domov boste odnesli zelo prijetne spomine in vse to boste želeli ponoviti še enkrat.

Uživajte v nepozabnih trenutkih s partnerjem, prijatelji in družino. Večina naših ekskluzivnih paketov vključuje obroke in pijačo na krovu. Cene za plovila s kapitanom vključujejo gorivo in posadko.

Zasebni izleti ponujajo mir in ekskluzivnost, saj lahko sami izberete, kam boste šli, in naredite želene postanke.

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam pišite na naš WhatsApp, z veseljem vas bomo vodili do čudovitih počitnic.

Imamo najboljša plovila na otoku in dolgoletne izkušnje, s katerimi našim strankam pomagamo izbrati plovilo, ki najbolj ustreza njihovim željam in potrebam.

Posebni dogodki na odprtem morju

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (8)

Številni turisti izberejo naše čolne za praznovanje čudovitih zabav. S prijatelji in družino jih lahko delite v zasebnem in varnem okolju. Glede na vaš namen in število oseb na krovu vam priporočamo najboljši čoln.

Uživajte s svojimi najdražjimi in jim podarite nepozabno doživetje.

Kraji, ki jih lahko obiščete med izletom z ladjo

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Vzhodna stran otoka vam ponuja najlepše zalive, ki si jih boste lahko ogledali med potovanjem po Mallorci. Uživajte v čudovitih pokrajinah, ki jih je blagoslovila narava.

Zalivi so vpeti v skalnato okolje, ki jim daje edinstven čar, v katerega vstopajo kristalne vode Sredozemskega morja, dokler se ne srečajo z belim otoškim peskom. Najbolj skriti zalivi ostajajo nedotaknjeni, zato lahko uživate v naravi v njeni najčistejši obliki, brez turističnih dotikov preostale obale.

Klifi ponujajo neverjetne razglede in zaradi svoje impozantne višine dajejo občutek, da ste zelo majhni.

Uživajte v morskem bogastvu kraja in vodnem okolju, ki vas vabi, da se potopite v njegove vode in odkrijete njegove skrivnosti.

Nekatere poti vodijo skozi Sierro de Tramuntana, najvišjo goro na Mallorci. Na tej poti si lahko ogledate velikanske apnenčaste skale, soteske, morske jame, v katere lahko vstopite s čolnom, in otočke ter stolpe, ki pričajo o piratih, ki so z njimi stražili svoje sovražnike.

Majorški svetilniki so obvezna točka za ljubitelje fotografije. Zaradi svoje zgodovinske in dediščinske vrednosti so zelo privlačni za turiste. Ustvaril jih je človek, vendar se odlično ujemajo s pokrajino mallorške obale.

Mesta vkrcanja

Na Majorki se lahko varno in brez skrbi vkrcate v različnih pristaniščih.

Pristanišče Palma de Mallorca je najbližje središču mesta, ima vse vrste plovil, ki jih turisti najraje uporabljajo, in je idealno za popestritev vašega bivanja na otoku z navtično zabavo.

Imamo tudi pristanišča Puerto de Soller v Sierri de Tramuntana, Puerto de Andrach in Puerto Adriano s strateškimi lokacijami za dostop do različnih zalivov in otokov.

Prednosti najema čolna s kapitanom na Mallorci

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (3).min

Jadranje na odprtem morju je neverjetna in bogata izkušnja. Priporočamo vam najem čolna s kapitanom na Mallorci, da vam ne bo treba skrbeti za nič.

Jadranje na zasebni jadrnici in sproščanje v sinjem morju je čudovita izkušnja, vendar če ste vi tisti, ki vodi jadrnico, boste morali paziti na pot in preverjati, ali vse poteka dobro, zato se ne boste mogli popolnoma spočiti in sprostiti.

Kapitan čolna skrbi za vse vidike in zaradi svojih izkušenj ponuja nemoteno in varno potovanje za vse. Vodi vas po poti in pozna celotno območje, zato vas bo lahko popeljal na območja, za katera nihče ne ve. Nekateri najlepši zalivi na Majorki so skriti in potrebujete strokovnjaka, ki jih lahko odkrije.

Poleg tega je pri izbiri plovila brez posadke na Majorki potrebno dovoljenje, če je plovilo veliko. Na naši spletni strani lahko dobite pakete po ugodnih cenah, tako da lahko uživate in se prepustite čarom Sredozemlja, ne da bi vas skrbelo upravljanje čolna.

Čarterji čolnov na Majorka

Povezani članki:

Izlet z ladjo je eno najboljših doživetij, ki jih lahko doživite med bivanjem v Sa...
V tem članku vam predstavljamo nekaj doživetij, ki jih lahko doživite z najemom čolna...
V letovišču Cala d’Or boste našli vse, kar potrebujete za uživanje v...
Na severozahodu Mallorce leži letovišče Sa Coma, ki ga sestavljajo čudovita bela...
Če ste na Majorki, ne smete zamuditi njenega glavnega mesta Palma de Mallorca....
Aktivnosti na Mallorci Majorka je največji od Balearskih otokov in ena najpomembnejših...