Veneen vuokraus Mallorca

Veneen vuokraus Mallorca

Guide

Kutsumme sinut elämään upeita kokemuksia avomerellä purjeveneellä tai jahdilla Mallorcalla, paratiisisaarella, jonne kaikki haluavat mennä. Nauti kauniista auringonlaskuista romanttisessa ilmapiirissä, vehreistä poukamista ja rannoista, vesiaktiviteeteista, merieläimistä ja kauniista luonnosta.

Bananapalmbay.com-sivustolla autamme sinua suunnittelemaan lomasi Mallorcalla. Tämän oppaan avulla tutustut Mallorcalla saatavilla oleviin veneisiin, kerromme kaiken, mistä voit nauttia veneellä, ja mitkä ovat paikkoja, joita et voi jättää väliin Välimeren-matkallasi.

Saatavilla olevat veneet

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

Mallorcalla voit vuokrata:

  • Katamaraanit
  • Moottoriveneet
  • Jahdit
  • Purjeveneet
  • Moottoriveneet
  • Ja paljon muuta…

Kaikki veneet ovat turvallisia ja viihtyisiä, ne pidetään optimaalisissa olosuhteissa navigointia varten ja niissä on pelastusliivit ja turvavarusteet. Hinta vaihtelee vuodenajan, venetyypin ja matkan pituuden mukaan.

Voit valita veneen vuokrauksen kipparin kanssa tai ilman kipparia, jaetut retket tai yksityiset ryhmämatkat. Meillä on erilaisia vaihtoehtoja, kirjoita meille, niin autamme sinua valitsemaan makusi ja tarpeidesi mukaisen vaihtoehdon.

Tarjoamme suunniteltuja retkiä, joilla on ennalta laaditut reitit niille, jotka haluavat ihmetellä Baleaarien saariston ihmeitä. Halutessasi voit kuitenkin suunnitella oman matkasi sinne, minne unelmasi vievätkin. Meillä on kaikki, mitä tarvitset nauttiaksesi parhaasta kyydistä Atlantin yllä.

Paras kokemus merellä

Irrottaudu työstä ja rutiineista ja nauti rentouttavasta laivamatkasta. Välimeren vesillä purjehtiminen valaiden ja delfiinien kanssa on upea kokemus, joka on enemmän arvoinen kuin mitä se maksaa. Otat kotiin mukanasi erittäin miellyttäviä muistoja ja haluat tehdä sen uudestaan ja uudestaan.

Nauti unohtumattomista hetkistä kumppanisi, ystävien ja perheen kanssa. Useimpiin eksklusiivisiin paketteihimme sisältyvät ateriat ja juomat aluksella. Kipparoitujen veneiden hinnat sisältävät polttoaineen ja miehistön.

Yksityiset retket tarjoavat rauhallisuutta ja yksinoikeutta, voit valita, minne menet ja tehdä haluamasi pysähdykset.

Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita meille WhatsAppiin, opastamme sinua mielellämme ihanaan lomaan.

Meillä on saaren parhaat veneet ja monen vuoden kokemus auttaa asiakkaitamme valitsemaan veneen, joka parhaiten sopii heidän mieltymyksiinsä ja tarpeisiinsa.

Erityistapahtumat avomerellä

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (8)

Monet matkailijat valitsevat veneemme juhlimaan upeita juhlia. Jaa ystävien ja perheen kanssa yksityisessä ja turvallisessa ympäristössä. Annamme sinulle suosituksia parhaasta veneestä tarkoituksesi ja aluksella olevien henkilöiden määrän mukaan.

Nauti rakkaidesi kanssa ja anna heille unohtumaton kokemus.

Paikat, joissa voit vierailla veneretken aikana

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Saaren itäpuoli tarjoaa sinulle kauneimmat poukamat, jotka näet Mallorcan kautta kulkiessasi. Nauti luonnon siunaamista kauniista maisemista.

Lahdet on upotettu kallioympäristöön, joka antaa niille ainutlaatuisen viehätyksen, johon Välimeren kristallinkirkkaat vedet tulevat, kunnes ne kohtaavat saaren valkoisen hiekan. Piiloisimmat poukamat ovat koskemattomia, ja voit nauttia luonnosta puhtaimmillaan, ilman muun rannikon turistikohteita.

Jyrkänteet tarjoavat uskomattomia näkymiä ja saavat sinut tuntemaan itsesi hyvin pieneksi niiden mahtavan korkeuden vuoksi.

Nauti paikan merellisestä rikkaudesta ja vesiympäristöstä, joka kutsuu sinut sukeltamaan sen vesiin ja löytämään sen salaisuudet.

Jotkut reitit kulkevat Sierra de Tramuntanan, Mallorcan korkeimman vuoren, läpi. Tällä matkalla voit nähdä jättimäisiä kalkkikivijyrkänteitä, rotkoja, meriluolia, joihin pääsee veneellä, ja saaria sekä torneja, jotka todistavat merirosvoista, jotka käyttivät niitä vihollisensa vahtimiseen.

Mallorcan majakat ovat valokuvauksen ystävien ehdoton kohde. Ne ovat erittäin houkuttelevia matkailijoille niiden historiallisen ja kulttuuriperinnöllisen arvon vuoksi. Ne ovat ihmisen luomia, mutta ne sopivat täydellisesti Mallorcan rannikon maisemaan.

Laivaan nousupaikat

Mallorcalla voit astua laivaan eri satamissa täysin turvallisesti ja huoletta.

Palma de Mallorcan satama on lähimpänä kaupungin keskustaa, ja siellä on kaikki matkailijoiden suosimat venetyypit, ja se on ihanteellinen paikka, jossa voit lisätä merenkulun hauskuutta saarella oleskeluusi.

Meillä on myös Puerto de Soller Sierra de Tramuntanassa, Puerto de Andrach ja Puerto Adriano, joiden strategiset sijainnit mahdollistavat pääsyn eri lahdille ja saarille.

Kipparoidun veneen vuokraamisen edut Mallorcalla

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (3).min

Purjehtiminen avomerellä on uskomaton ja rikastuttava kokemus. Suosittelemme kipparoidun veneen vuokraamista Mallorcalla, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Yksityisellä purjeveneellä purjehtiminen ja rentoutuminen sinisellä merellä on hieno kokemus, mutta jos sinä itse ajat venettä, sinun on pidettävä reittiä silmällä ja tarkistettava, että kaikki sujuu hyvin, joten et voi levätä ja rentoutua täysin.

Veneen kippari huolehtii kaikesta ja tarjoaa kokemuksensa ansiosta sujuvan ja turvallisen matkan kaikille. Hän opastaa sinua reitin varrella ja tuntee koko alueen, joten hän pystyy viemään sinut alueille, joista kukaan ei tiedä. Jotkut Mallorcan kauneimmista poukamista ovat piilossa, ja tarvitset asiantuntijan, joka osaa paikantaa ne.

Tämän lisäksi veneettömän veneen valitseminen Mallorcalla edellyttää lisenssiä, jos vene on suuri. Sivuiltamme saat edullisia paketteja, jotta voit nauttia ja antaa Välimeren viehätyksen viedä mukanaan huolehtimatta veneen kuljettamisesta.

Veneen rahtaukset ja Mallorca

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Aktiviteetit Mallorcalla Mallorca on Baleaarien saarista suurin ja yksi Espanjan...
Mallorcan luoteisosassa sijaitsee Sa Coman lomakohde, joka koostuu kauniista valkoisesta...
Cala d’Orista löydät kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi lomastasi. Tarjolla on...
Tässä artikkelissa esittelemme joitakin kokemuksia, joista voit nauttia vuokratessasi...
Jos olet Mallorcalla, et voi jättää väliin sen pääkaupunkia Palma de Mallorcaa. Se...
Veneretki on yksi parhaista kokemuksista, joista voit nauttia Sa Comassa ollessasi....