Veneen vuokraus cala d’Or

Veneen vuokraus cala d’Or

Tässä artikkelissa esittelemme joitakin kokemuksia, joista voit nauttia vuokratessasi veneen Cala d’Orissa.

Cala d’Orin satamasta löydät kaikenkokoisia veneitä jokaiseen makuun. Täällä asuu erilaisia yrityksiä, jotka tarjoavat retkiä ja paketteja, joiden avulla voit seilata Välimeren kristallinkirkkailla vesillä.

Nauti kauniista maisemista ja paratiisimaisista poukamista. Joihinkin poukamiin pääsee vain vedestä käsin, joten veneretki on paras tapa nähdä kaikki, mitä saarella on tarjottavanaan.

Vuokran määrä riippuu päivästä, matkan kestosta ja veneen ominaisuuksista. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Purjeveneet
  • Ylelliset jahdit
  • Katamaraanit
  • ja monia muita

Meillä on pieniä veneitä 2 hengelle ja suurempia veneitä jopa 100 hengelle. Juhli syntymäpäivääsi tai parhaan ystäväsi polttareita veneessä. Venematka on ainutlaatuinen kokemus, ja siksi monet tulevat Cala D’Oriin juhlimaan tapahtumiaan merellä.

Lisäksi matkan varrella saatat törmätä lähellä leikkivään delfiiniperheeseen. Reitistä ja vuodenajasta riippuen voit nähdä myös valaita ja valaaneläimiä.

Vuokraa luksusjahti

Purjehdi pitkin kauniiden lahtien rantoja unenomaisissa maisemissa, näkymät ovat majesteettiset. Ihanteellinen paikka ottaa kumppani mukaan ja viettää romanttiset treffit meren hiljaisuuden ympäröimänä. Mukanasi on kokenut kippari, joka huolehtii kaikesta, joten sinun tarvitsee huolehtia vain siitä, että voit nauttia itsestäsi ja kumppanistasi.

Veneretket

Vuokraa moottorivene ja purjehdi merellä ilman ajokorttia. Niissä on GPS ja kaikki, mitä tarvitset mielenrauhasi turvaamiseksi. Ihanteellinen vuokrattavaksi ystävien kanssa upeaa päivänviettoa varten. Meri on yleensä tyyni kuin kutsuisi purjehtijoita jäämään ja asumaan sen vesille.

Katamaraanimatkat

Tarjoamme sinulle erittäin mukavia matkoja, joilla sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia meren rauhasta. Ihanteellinen pienille ryhmille. Nauti perheen tai ystävien kanssa erilaisesta kokemuksesta kristallinkirkkaiden vesien ja säteilevän auringonpaisteen ympäröimänä.

Sukellus

Älä missaa tilaisuutta sukeltaa vaikuttavaan mereen. Jos rakastat sukellusta, sinulla on mahdollisuus ja tarvittavat välineet uskaltautua kalojen ja korallien maailmaan.

Venevuokraus ilman lupaa

Pienet veneet eivät vaadi ajokorttia, joten voit ajaa itse, kun lähdet merelle. Tämä on loistava vaihtoehto seikkailunhaluisille, jotka haluavat ottaa ruoriinsa ja valita oman reittinsä.

Kipparilla ja kipparilla varustettuja veneitä Mallorcalla suositellaan ihmisille, jotka haluavat rauhallisen ja huolettoman matkan. Kipparoidun veneen vuokraamisen etuna on, että sinua opastaa henkilö, joka on veneiden asiantuntija ja tuntee reitin paremmin kuin kukaan muu. Kippari voi viedä sinut piilotettuihin paikkoihin, jotka löytyvät vain paikan tunteville, minkä lisäksi hän on valmis ratkaisemaan kaikki veneen kanssa mahdollisesti ilmenevät ongelmat.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan retken ja veneen, joka sopii parhaiten makuusi ja tarpeisiisi. Olemme olleet alalla yli 15 vuotta ja autamme asiakkaitamme saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen Mallorcan parhailla veneillä.

Veneen vuokraus ilman venelupaa ja Mallorca

Veneiden vuokraus ilman kipparia ja Mallorca

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Veneretki on yksi parhaista kokemuksista, joista voit nauttia Sa Comassa ollessasi....
Kutsumme sinut elämään upeita kokemuksia avomerellä purjeveneellä tai jahdilla...
Cala d’Orista löydät kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi lomastasi. Tarjolla on...
Mallorcan luoteisosassa sijaitsee Sa Coman lomakohde, joka koostuu kauniista valkoisesta...
Jos olet Mallorcalla, et voi jättää väliin sen pääkaupunkia Palma de Mallorcaa. Se...
Aktiviteetit Mallorcalla Mallorca on Baleaarien saarista suurin ja yksi Espanjan...