Hajókölcsönzés cala d’Or-ban

Hajókölcsönzés cala d’Or-ban

Ebben a cikkben bemutatunk néhányat azok közül az élmények közül, amelyeket Cala d’Orban élvezhet, ha hajót bérel.

Cala d’Or kikötőjében minden méretben és minden ízlésnek megfelelő hajót talál. Különböző cégek élnek itt, és túrákat és csomagokat kínálnak, amelyekkel a Földközi-tenger kristálytiszta vizén hajózhat.

Élvezze a gyönyörű tájakat és a paradicsomi öblöket. Néhány öböl csak a vízről közelíthető meg, így egy hajókirándulás a legjobb módja annak, hogy mindent megnézzen, amit a sziget kínál.

A bérleti díj összege a dátumtól, az utazás időtartamától és a hajó jellemzőitől függ. Választhat a következők közül:

  • Vitorlás hajók
  • Luxus jachtok
  • Katamaránok
  • és még sok más

Vannak kis hajók 2 fő részére és nagyobb hajók akár 100 fő részére. Ünnepelje születésnapját vagy legjobb barátja legénybúcsúját egy hajó fedélzetén. Egy hajókirándulás egyedülálló élmény, ezért sokan jönnek Cala D’Orba, hogy a tengeren ünnepeljenek.

Ráadásul útközben a közelben játszadozó delfincsaláddal is találkozhat. Az útvonaltól és az évszaktól függően bálnákat és cetféléket is láthat.

Béreljen luxusjachtot

Hajózzon végig a gyönyörű öblök partjainál álomszép tájakon, a kilátás fenséges. Ideális arra, hogy elvigye partnerét, és romantikus randevút tartson a tenger nyugalmával körülvéve. Egy tapasztalt kapitány kíséri Önt, aki mindenről gondoskodik, így Önnek csak azzal kell foglalkoznia, hogy jól érezze magát és partnerét.

Hajós kirándulások

Béreljen motorcsónakot, és hajózzon jogosítvány nélkül a tengeren. A hajók GPS-szel vannak felszerelve, és mindenük megvan, amire csak szüksége lehet a nyugalmához. Ideális bérlés barátaival egy látványos kiránduláshoz. A tenger általában nyugodt, mintha arra hívná a vitorlázókat, hogy maradjanak és éljenek a vizein.

Katamarán túrák

Nagyon kényelmes utakat kínálunk Önnek, amelyeken csak pihennie kell, és élveznie kell a tenger nyugalmát. Ideális kis csoportok számára. Élvezze családjával vagy barátaival a kristálytiszta víz és a ragyogó napsütés által körülvett, másfajta élményt.

Búvárkodás

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy lemerüljön a lenyűgöző tengerbe. Ha szereti a búvárkodást, lehetősége és a szükséges felszerelés is rendelkezésére áll, hogy belevágjon a halak és korallok világába.

Hajóbérlés engedély nélkül

A kishajókhoz nem szükséges jogosítvány, így akár önmaga is vezetheti, amikor a tenger vizére száll. Ez remek lehetőség a kalandvágyóbbak számára, akik szívesebben veszik át a kormányt, és maguk választják meg az útvonalat.

A Mallorcán a hajóskapitánysággal és hajóvezetéssel rendelkező hajók azoknak ajánlottak, akik nyugodt és gondtalan utazásra vágynak. A hajóskapitány által vezetett hajó bérlésének előnye, hogy egy olyan személy vezeti Önt, aki szakértője a hajóknak, és jobban ismeri az útvonalat, mint bárki más. A hajóskapitány olyan eldugott helyekre is elviheti Önt, amelyeket csak a helyismerő tud megtalálni, ráadásul kész megoldani minden kellemetlenséget, ami a hajóval kapcsolatban felmerülhet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítsünk kiválasztani az ízlésének és igényeinek leginkább megfelelő kirándulást és hajót. Több mint 15 éve vagyunk a szektorban, segítünk ügyfeleinknek, hogy a legjobb élményt nyújtsák a legjobb hajók fedélzetén Mallorcán.

Csónakok bérlése skipper nélkül a oldalon. Mallorca

Hajókölcsönzés hajóengedély nélkül a oldalon. Mallorca

Kapcsolódó cikkek:

A hajókirándulás az egyik legjobb élmény, amelyet Sa Comában való tartózkodása...
Meghívjuk Önt, hogy csodálatos élményeket éljen át a nyílt tengeren egy...
Cala d’Orban mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy élvezze a...
Mallorca északnyugati részén fekszik Sa Coma üdülőhely, amely egy gyönyörű...
Ha Mallorcán jár, nem hagyhatja ki a fővárost, Palma de Mallorcát. A történelemmel...
Tevékenységek Mallorcán Mallorca a Baleár-szigetek legnagyobbika és Spanyolország...