Najem plovil v Cala d’Or

Najem plovil v Cala d’Or

V tem članku vam predstavljamo nekaj doživetij, ki jih lahko doživite z najemom čolna v Cala d’Or.

V pristanišču Cala d’Or boste našli čolne vseh velikosti in za vse okuse. Tu živijo različna podjetja, ki vam ponujajo izlete in pakete za plovbo po kristalno čistih vodah Sredozemskega morja.

Uživajte v čudovitih pokrajinah in rajskih zalivih. Do nekaterih zalivov lahko pridete le z vode, zato je izlet z ladjo najboljši način, da si ogledate vse, kar ponuja otok.

Višina najemnine je odvisna od datuma, trajanja izleta in značilnosti čolna. Izbirate lahko med:

  • Jadrnice
  • Luksuzne jahte
  • Katamarani
  • in številne druge

Na voljo so majhni čolni za 2 osebi in večji čolni za do 100 oseb. Praznujte svoj rojstni dan ali dekliščino najboljšega prijatelja na krovu čolna. Izlet z ladjo je edinstveno doživetje, zato veliko ljudi pride v Cala D’Or, da bi svoje dogodke proslavili na morju.

Poleg tega lahko na poti naletite na družino delfinov, ki se igrajo v bližini. Glede na pot in letni čas lahko opazite tudi kite in kitovce.

Najem luksuzne jahte

Jadrajte ob obalah čudovitih zalivov s sanjsko pokrajino, razgledi so veličastni. Idealno, da s seboj vzamete partnerja in si privoščite romantičen zmenek, obdan z morsko spokojnostjo. Spremljal vas bo izkušen kapitan, ki bo poskrbel za vse, tako da boste morali skrbeti le za uživanje sebe in svojega partnerja.

Izleti z ladjo

Najemite motorni čoln in jadrajte po morju brez vozniškega dovoljenja. Opremljeni so z GPS in imajo vse, kar potrebujete za vaš mir. Idealno za najem s prijatelji za spektakularen dan. Morje je običajno mirno, kot da vabi jadralce, da ostanejo in živijo v njegovih vodah.

Izleti s katamaranom

Ponujamo vam zelo udobna potovanja, na katerih se boste morali le sprostiti in uživati v miru morja. Idealno za majhne skupine. Z družino ali prijatelji uživajte v drugačnem doživetju, obkroženi s kristalno čistim morjem in sijočim soncem.

Potapljanje

Ne zamudite priložnosti, da se potopite v impresivno morje. Če se radi potapljate, boste imeli priložnost in potrebno opremo, da se podate v svet rib in koral.

Najem plovil brez licence

Za majhne čolne ni potrebna licenca, zato se lahko med plovbo po morskih vodah vozite sami. To je odlična možnost za bolj avanturistične, ki raje prevzamejo krmilo in sami izberejo pot.

Čolni s krmarjem in kapitanom na Majorki so priporočljivi za ljudi, ki si želijo mirnega in brezskrbnega potovanja. Prednost najema čolna s kapitanom je, da vas vodi oseba, ki je strokovnjak za čolne in pozna pot bolje kot kdor koli drug. Kapitan vas lahko popelje do skritih krajev, ki jih lahko najdejo le tisti, ki poznajo kraj, poleg tega pa je pripravljen rešiti vse nevšečnosti, ki se lahko pojavijo z ladjo.

Kontaktirajte nas, da vam pomagamo izbrati izlet in čoln, ki najbolj ustreza vašemu okusu in potrebam. Že več kot 15 let delamo na tem področju in našim strankam pomagamo do najboljše izkušnje na krovu najboljših čolnov na Majorki.

Izposoja čolna brez dovoljenja za čoln na Majorka

Najem čolnov brez kapitana na Majorka

Povezani članki:

Izlet z ladjo je eno najboljših doživetij, ki jih lahko doživite med bivanjem v Sa...
Vabimo vas, da doživite čudovita doživetja na odprtem morju na jadrnici ali jahti na...
V letovišču Cala d’Or boste našli vse, kar potrebujete za uživanje v...
Na severozahodu Mallorce leži letovišče Sa Coma, ki ga sestavljajo čudovita bela...
Če ste na Majorki, ne smete zamuditi njenega glavnega mesta Palma de Mallorca....
Aktivnosti na Mallorci Majorka je največji od Balearskih otokov in ena najpomembnejših...