Båtuthyrning i cala d’Or

Båtuthyrning i cala d’Or

I den här artikeln presenterar vi några av de upplevelser du kan få när du hyr en båt i Cala d’Or.

I hamnen i Cala d’Or hittar du båtar i alla storlekar och för alla smaker. Olika företag bor här och erbjuder turer och paket för att du ska kunna segla i Medelhavets kristallklara vatten.

Njut av vackra landskap och paradisiska vikar. Vissa vikar kan bara nås från vattnet, så en båttur är det bästa sättet att se allt som ön har att erbjuda.

Hyresbeloppet beror på datum, turens längd och båtens egenskaper. Du kan välja mellan:

  • Segelbåtar
  • Lyxiga yachter
  • Katamaraner
  • och många fler.

Vi har små båtar för 2 personer och större båtar för upp till 100 personer. Fira din födelsedag eller din bästa väns svensexa ombord på en båt. En båttur är en unik upplevelse och det är därför många kommer till Cala D’Or för att fira sina evenemang på havet.

Dessutom kan du längs vägen stöta på en delfinfamilj som leker i närheten. Du kan också få syn på några valar och valar beroende på rutten och säsongen.

Charta en lyxjakt

Segla längs stränderna till vackra vikar med drömlika landskap, vyerna är majestätiska. Perfekt för att ta med din partner och ha en romantisk träff omgiven av havets lugn. Du får sällskap av en erfaren skeppare som tar hand om allting så att du bara behöver oroa dig för att njuta av dig själv och din partner.

Båtturer

Hyr en motorbåt och segla utan körkort på havet. De är utrustade med GPS och har allt du behöver för din sinnesfrid. Perfekt att hyra tillsammans med vänner för en spektakulär utflyktsdag. Havet är oftast lugnt som om det bjuder in seglare att stanna och leva på dess vatten.

Utflykter med katamaran

Vi erbjuder dig mycket bekväma turer där du bara behöver slappna av och njuta av havets lugn. Perfekt för små grupper. Njut tillsammans med familj eller vänner av en annorlunda upplevelse omgiven av kristallklart vatten och strålande solsken.

Dykning

Missa inte möjligheten att dyka i det imponerande havet. Om du älskar dykning har du möjlighet och den nödvändiga utrustningen för att våga dig in i en värld av fiskar och koraller.

Båtuthyrning utan körkort

Små båtar kräver inget körkort, så du kan köra själv när du ger dig ut på havets vatten. Detta är ett utmärkt alternativ för de mer äventyrliga som föredrar att ta rodret och välja sin egen väg.

Båtar med skeppare och med skeppare på Mallorca rekommenderas för personer som vill ha en lugn och bekymmersfri resa. Fördelen med att hyra en båt med skeppare är att du guidas av en person som är expert på båtar och känner till rutten bättre än någon annan. En skeppare kan ta dig till gömda platser som bara kan hittas av dem som känner till platsen, dessutom är han beredd att lösa alla olägenheter som kan uppstå med båten.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den utflykt och den båt som bäst passar din smak och dina behov. Vi har mer än 15 år i branschen och hjälper våra kunder att få den bästa upplevelsen ombord på de bästa båtarna på Mallorca.

Båtuthyrning utan båtlicens i Mallorca

Båtuthyrning utan skeppare i Mallorca

Relaterade artiklar:

En båttur är en av de bästa upplevelserna du kan få under din vistelse i Sa Coma. Vi...
Vi bjuder in dig till underbara upplevelser på havet på en segelbåt eller yacht på...
I Cala d’Or hittar du allt du behöver för att njuta av din semester. Här finns...
I nordvästra Mallorca ligger semesterorten Sa Coma, som består av en vacker vit...
Om du är på Mallorca får du inte missa dess huvudstad Palma de Mallorca. En turiststad...
Aktiviteter på Mallorca Mallorca är den största av Balearerna och en av de viktigaste...