Båtuthyrning på Mallorca

Båtuthyrning på Mallorca

Guide

Vi bjuder in dig till underbara upplevelser på havet på en segelbåt eller yacht på Mallorca, en paradisö dit alla vill åka. Njut av vackra solnedgångar med romantisk atmosfär, lummiga vikar och stränder, vattenaktiviteter, marint djurliv och vackra naturmiljöer.

På Bananapalmbay.com hjälper vi dig att planera din semester på Mallorca. Med den här guiden lär du känna de båtar som finns tillgängliga på Mallorca, vi berättar allt du kan njuta av på en båt och vilka platser du inte får missa under din resa runt Medelhavet.

Båtar som finns tillgängliga

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

På Mallorca kan du hyra:

  • Katamaraner
  • Motorbåtar
  • Yachter
  • Segelbåtar
  • Motorbåtar
  • Och mycket mer…

Alla båtar är säkra och bekväma, hålls i optimala förhållanden för navigering och har flytvästar och säkerhetsutrustning. Priset varierar beroende på säsong, båttyp och turens längd.

Du kan välja båtcharter med eller utan skeppare, delade utflykter eller privata resor för grupper. Vi har olika alternativ, skriv bara till oss så hjälper vi dig att välja det som bäst passar din smak och dina behov.

Vi erbjuder planerade utflykter med förutbestämda rutter för dem som vill bli förvånade över den baleariska skärgårdens underverk. Men om du vill kan du planera din egen utflykt dit dina drömmar tar dig. Vi har allt du behöver för att njuta av den bästa färden över Atlanten.

Den bästa upplevelsen till sjöss

Koppla av från arbete och rutiner och njut av en avkopplande båtresa. Att segla i Medelhavets vatten tillsammans med valar och delfiner är en underbar upplevelse som är värd mer än vad den kostar. Du kommer att ta med dig några mycket trevliga minnen hem och du kommer att vilja göra om det hela igen.

Njut av oförglömliga stunder tillsammans med din partner, vänner och familj. I de flesta av våra exklusiva paket ingår måltider och drycker ombord. Priserna för båtar med skeppare inkluderar bränsle och besättning.

De privata turerna erbjuder lugn och exklusivitet, du kan välja vart du vill åka och göra de stopp du vill.

Om du har några frågor, skriv till oss på vår WhatsApp, vi guidar dig gärna till en underbar semester.

Vi har de bästa båtarna på ön och många års erfarenhet av att hjälpa våra kunder att välja den båt som bäst passar deras preferenser och behov.

Särskilda evenemang på öppet hav

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (8)

Många turister väljer våra båtar för att fira fantastiska fester. Dela med dina vänner och din familj i en privat och säker miljö. Vi ger dig rekommendationer om den bästa båten beroende på ditt syfte och antalet personer ombord.

Njut tillsammans med dina nära och kära och ge dem en oförglömlig upplevelse.

Platser att besöka under båtresan

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Östsidan av ön erbjuder dig de vackraste vikarna som du kommer att kunna se på din passage genom Mallorca. Njut av vackra landskap välsignade av naturen.

Vikarna är inbäddade i en stenig miljö som ger dem en unik charm, där Medelhavets kristallklara vatten går in tills det möter öns vita sand. De mest gömda vikarna förblir orörda och du kan njuta av naturen i sitt renaste tillstånd, utan turistpåverkan från resten av kusten.

Klipporna erbjuder otroliga vyer och får dig att känna dig väldigt liten på grund av sin imponerande höjd.

Njut av platsens marina rikedomar och en vattenmiljö som inbjuder dig att dyka ner i dess vatten för att upptäcka dess hemligheter.

Vissa rutter passerar genom Sierra de Tramuntana, Mallorcas högsta berg. På den här resan kan du se gigantiska kalkstensklippor, raviner, havsgrottor som man kan ta sig in i med båt och öar, samt torn som vittnar om piraterna som använde dem för att hålla koll på sina fiender.

Mallorcas fyrar är ett måste för fotoälskare. De är mycket attraktiva för turister på grund av deras historiska och kulturhistoriska värde. De skapades av människan men passar perfekt in i landskapet vid Mallorcas kuster.

Anläggningsställen

På Mallorca kan du gå ombord i olika hamnar i full säkerhet och utan några bekymmer.

Hamnen i Palma de Mallorca ligger närmast stadens centrum, har alla de båttyper som turisterna föredrar och är idealisk för att ge din vistelse på ön nautiska nöjen.

Vi har också Puerto de Soller i Sierra de Tramuntana, Puerto de Andrach och Puerto Adriano med strategiska lägen för att få tillgång till olika vikar och öar.

Fördelar med att hyra en båt med skeppare på Mallorca

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (3).min

Att segla på öppet hav är en otrolig och berikande upplevelse. Vi rekommenderar att du hyr en båt med skeppare på Mallorca så att du inte behöver oroa dig för någonting.

Att segla på en privat segelbåt och koppla av i det blå havet är en fantastisk upplevelse, men om det är du som kör båten måste du hålla ett öga på rutten och kontrollera att allt går bra, vilket gör att du inte kan vila och koppla av helt och hållet.

Båtens skeppare tar hand om alla aspekter och tack vare sin erfarenhet kan han erbjuda en smidig och säker resa för alla. Han guidar dig längs rutten och känner till hela området, så han kommer att kunna köra dig till områden som ingen känner till. Några av de vackraste vikarna på Mallorca är dolda och du behöver en expert som kan lokalisera dem.

Att välja en bareboat på Mallorca kräver dessutom en licens om båten är stor. Du kan få paket till bra priser på vår webbplats så att du kan njuta och låta dig ryckas med av Medelhavets charm utan att oroa dig för att köra båten.

Båtcharter i Mallorca

Vad våra kunder säger:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Relaterade artiklar: