Hajóbérlés Mallorca

Hajóbérlés Mallorca

Guide

Meghívjuk Önt, hogy csodálatos élményeket éljen át a nyílt tengeren egy vitorláson vagy jachton Mallorcán, egy olyan paradicsomi szigeten, ahová mindenki el akar menni. Élvezze a romantikus hangulatú, gyönyörű naplementéket, a buja öblöket és strandokat, a vízi tevékenységeket, a tengeri élővilágot és a gyönyörű természeti környezetet.

A Bananapalmbay.com oldalon segítünk megtervezni a mallorcai nyaralást. Ezzel az útmutatóval megismerheti a Mallorcán elérhető hajókat, elmondjuk, mi mindent élvezhet egy hajón, és melyek azok a helyek, amelyeket nem hagyhat ki a Földközi-tenger körüli utazás során.

Elérhető hajók

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

Mallorcán bérelhet:

  • Katamaránok
  • Motorcsónakok
  • Jachtok
  • Vitorlások
  • Motorcsónakok
  • És még sok más…

Minden hajó biztonságos és kényelmes, a hajózáshoz optimális körülmények között tartják, és mentőmellényt és biztonsági felszerelést tartalmaz. Az ár az évszaktól, a hajótípustól és az út hosszától függően változik.

Választhatja a hajóbérlést kapitánnyal vagy anélkül, a közös kirándulásokat vagy a csoportok számára szervezett privát utakat. Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre, csak írjon nekünk, hogy segítsünk kiválasztani az ízlésének és igényeinek leginkább megfelelőt.

Tervezett kirándulásokat kínálunk előre meghatározott útvonalakkal azok számára, akik szeretnének elámulni a Baleár-szigetvilág csodáin. De ha szeretné, megtervezheti saját kirándulását oda, ahová álmai viszik. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a legjobban élvezze az Atlanti-óceán feletti utazást.

A legjobb élmény a tengeren

Kapcsolódjon ki a munkából és a rutinból, és élvezze a pihentető hajókirándulást. A Földközi-tenger vizein vitorlázni bálnákkal és delfinekkel csodálatos élmény, amely többet ér, mint amennyibe kerül. Nagyon kellemes emlékeket vihet haza, és újra és újra meg akarja majd tenni.

Élvezze a felejthetetlen pillanatokat partnerével, barátaival és családjával. A legtöbb exkluzív csomagunk tartalmazza az étkezést és az italokat a fedélzeten. A hajóskapitány által vezetett hajók árai tartalmazzák az üzemanyagot és a személyzetet.

A privát túrák nyugalmat és exkluzivitást kínálnak, Ön választhatja meg, hogy hova menjen, és azokat a megállókat teheti meg, amelyeket szeretne.

Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk a WhatsApp-on, szívesen elkalauzoljuk, hogy csodálatos nyaralása legyen.

A sziget legjobb hajóival és sokéves tapasztalatunkkal segítünk ügyfeleinknek kiválasztani a preferenciáiknak és igényeiknek leginkább megfelelő hajót.

Különleges események a nyílt tengeren

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (8)

Sok turista választja hajóinkat mesés partik megünneplésére. Ossza meg barátaival és családjával egy privát és biztonságos környezetben. Ajánlásokat adunk a legjobb hajóra a célnak és a fedélzeten tartózkodó személyek számának megfelelően.

Élvezze együtt szeretteivel és adjon nekik felejthetetlen élményt.

A hajókirándulás során felkeresendő helyek

Tenerife - Boat Charter - (6).min

A sziget keleti oldala kínálja a legszebb öblöket, amelyeket Mallorcán való áthaladása során láthat. Élvezze a természet által megáldott gyönyörű tájakat.

Az öblök sziklás környezetbe ágyazódnak, ami egyedülálló varázst kölcsönöz nekik, amelyekbe a Földközi-tenger kristálytiszta vizei hatolnak be, amíg nem találkoznak a sziget fehér homokjával. A legrejtettebb öblök érintetlenek maradnak, és a természetet a legtisztább állapotában élvezheti, a part többi részének turisztikai érintettsége nélkül.

A sziklák hihetetlen kilátást nyújtanak, és impozáns magasságuk miatt nagyon kicsinek érezzük magunkat.

Élvezze a hely tengeri gazdagságát és a vízi környezetet, amely arra hívja, hogy merüljön el a vizében, és fedezze fel titkait.

Egyes útvonalak a Sierra de Tramuntana, Mallorca legmagasabb hegyén haladnak keresztül. Ezen a túrán gigantikus mészkősziklákat, szakadékokat, csónakkal bejárható tengeri barlangokat és szigetecskéket láthat, valamint tornyokat, amelyek tanúskodnak a kalózokról, akik ellenségeik megfigyelésére használták őket.

Mallorca világítótornyai kihagyhatatlanok a fényképezés szerelmeseinek. Történelmi és örökségi értékük miatt nagyon vonzóak a turisták számára. Az ember alkotta őket, de tökéletesen illeszkednek a mallorcai partok tájképébe.

A kikötési pontok

Mallorcán a különböző kikötőkben teljes biztonságban és gondtalanul lehet hajóra szállni.

A Palma de Mallorca kikötője van a legközelebb a városközponthoz, itt található a turisták által kedvelt összes hajótípus, és ideális arra, hogy a szigeten való tartózkodását hajós szórakozással tegye teljessé.

A Sierra de Tramuntana hegységben található Puerto de Soller, Puerto de Andrach és Puerto Adriano is stratégiai helyen van, ahonnan különböző öblök és szigetek érhetőek el.

A mallorcai hajóbérlés előnyei

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (3).min

A nyílt tengeren vitorlázni hihetetlen és gazdagító élmény. Javasoljuk, hogy béreljen egy hajósbérlést Mallorcán, így nem kell aggódnia semmi miatt.

Egy privát vitorláson vitorlázni és a kék tengeren pihenni nagyszerű élmény, de ha Ön vezeti a hajót, akkor folyamatosan figyelnie kell az útvonalat, és ellenőriznie kell, hogy minden rendben megy-e, így nem tud teljesen kipihenni és kikapcsolódni.

A hajó kapitánya mindenre odafigyel, és tapasztalatának köszönhetően mindenki számára zökkenőmentes és biztonságos utazást biztosít. Végigvezeti Önt az útvonalon, és ismeri az egész környéket, így olyan területekre is elviszi Önt, amelyekről senki sem tud. Mallorca legszebb öbleinek némelyike rejtve van, és olyan szakértőre van szükség, aki fel tudja őket kutatni.

Ezen túlmenően a mallorcai bareboat választása engedélyköteles, ha a hajó nagyméretű. Weboldalunkon jó áron kaphat csomagokat, így élvezheti és hagyhatja magát magával ragadni a Földközi-tenger varázsától anélkül, hogy a hajó vezetése miatt aggódnia kellene.

Hajó Charters a oldalon. Mallorca

Mit mondanak a vásárlóink:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Kapcsolódó cikkek: