Hajóbérlés Mallorca

Hajóbérlés Mallorca

Meghívjuk Önt, hogy csodálatos élményeket éljen át a nyílt tengeren egy vitorláson vagy jachton Mallorcán, egy olyan paradicsomi szigeten, ahová mindenki el akar menni. Élvezze a romantikus hangulatú, gyönyörű naplementéket, a buja öblöket és strandokat, a vízi tevékenységeket, a tengeri élővilágot és a gyönyörű természeti környezetet.

A Bananapalmbay.com oldalon segítünk megtervezni a mallorcai nyaralást. Ezzel az útmutatóval megismerheti a Mallorcán elérhető hajókat, elmondjuk, mi mindent élvezhet egy hajón, és melyek azok a helyek, amelyeket nem hagyhat ki a Földközi-tenger körüli utazás során.

Elérhető hajók

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

Mallorcán bérelhet:

  • Katamaránok
  • Motorcsónakok
  • Jachtok
  • Vitorlások
  • Motorcsónakok
  • És még sok más…

Minden hajó biztonságos és kényelmes, a hajózáshoz optimális körülmények között tartják, és mentőmellényt és biztonsági felszerelést tartalmaz. Az ár az évszaktól, a hajótípustól és az út hosszától függően változik.

Választhatja a hajóbérlést kapitánnyal vagy anélkül, a közös kirándulásokat vagy a csoportok számára szervezett privát utakat. Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre, csak írjon nekünk, hogy segítsünk kiválasztani az ízlésének és igényeinek leginkább megfelelőt.

Tervezett kirándulásokat kínálunk előre meghatározott útvonalakkal azok számára, akik szeretnének elámulni a Baleár-szigetvilág csodáin. De ha szeretné, megtervezheti saját kirándulását oda, ahová álmai viszik. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a legjobban élvezze az Atlanti-óceán feletti utazást.

A legjobb élmény a tengeren

Kapcsolódjon ki a munkából és a rutinból, és élvezze a pihentető hajókirándulást. A Földközi-tenger vizein vitorlázni bálnákkal és delfinekkel csodálatos élmény, amely többet ér, mint amennyibe kerül. Nagyon kellemes emlékeket vihet haza, és újra és újra meg akarja majd tenni.

Élvezze a felejthetetlen pillanatokat partnerével, barátaival és családjával. A legtöbb exkluzív csomagunk tartalmazza az étkezést és az italokat a fedélzeten. A hajóskapitány által vezetett hajók árai tartalmazzák az üzemanyagot és a személyzetet.

A privát túrák nyugalmat és exkluzivitást kínálnak, Ön választhatja meg, hogy hova menjen, és azokat a megállókat teheti meg, amelyeket szeretne.

Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk a WhatsApp-on, szívesen elkalauzoljuk, hogy csodálatos nyaralása legyen.

A sziget legjobb hajóival és sokéves tapasztalatunkkal segítünk ügyfeleinknek kiválasztani a preferenciáiknak és igényeiknek leginkább megfelelő hajót.

Különleges események a nyílt tengeren

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (8)

Sok turista választja hajóinkat mesés partik megünneplésére. Ossza meg barátaival és családjával egy privát és biztonságos környezetben. Ajánlásokat adunk a legjobb hajóra a célnak és a fedélzeten tartózkodó személyek számának megfelelően.

Élvezze együtt szeretteivel és adjon nekik felejthetetlen élményt.

A hajókirándulás során felkeresendő helyek

Tenerife - Boat Charter - (6).min

A sziget keleti oldala kínálja a legszebb öblöket, amelyeket Mallorcán való áthaladása során láthat. Élvezze a természet által megáldott gyönyörű tájakat.

Az öblök sziklás környezetbe ágyazódnak, ami egyedülálló varázst kölcsönöz nekik, amelyekbe a Földközi-tenger kristálytiszta vizei hatolnak be, amíg nem találkoznak a sziget fehér homokjával. A legrejtettebb öblök érintetlenek maradnak, és a természetet a legtisztább állapotában élvezheti, a part többi részének turisztikai érintettsége nélkül.

A sziklák hihetetlen kilátást nyújtanak, és impozáns magasságuk miatt nagyon kicsinek érezzük magunkat.

Élvezze a hely tengeri gazdagságát és a vízi környezetet, amely arra hívja, hogy merüljön el a vizében, és fedezze fel titkait.

Egyes útvonalak a Sierra de Tramuntana, Mallorca legmagasabb hegyén haladnak keresztül. Ezen a túrán gigantikus mészkősziklákat, szakadékokat, csónakkal bejárható tengeri barlangokat és szigetecskéket láthat, valamint tornyokat, amelyek tanúskodnak a kalózokról, akik ellenségeik megfigyelésére használták őket.

Mallorca világítótornyai kihagyhatatlanok a fényképezés szerelmeseinek. Történelmi és örökségi értékük miatt nagyon vonzóak a turisták számára. Az ember alkotta őket, de tökéletesen illeszkednek a mallorcai partok tájképébe.

A kikötési pontok

Mallorcán a különböző kikötőkben teljes biztonságban és gondtalanul lehet hajóra szállni.

A Palma de Mallorca kikötője van a legközelebb a városközponthoz, itt található a turisták által kedvelt összes hajótípus, és ideális arra, hogy a szigeten való tartózkodását hajós szórakozással tegye teljessé.

A Sierra de Tramuntana hegységben található Puerto de Soller, Puerto de Andrach és Puerto Adriano is stratégiai helyen van, ahonnan különböző öblök és szigetek érhetőek el.

A mallorcai hajóbérlés előnyei

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (3).min

A nyílt tengeren vitorlázni hihetetlen és gazdagító élmény. Javasoljuk, hogy béreljen egy hajósbérlést Mallorcán, így nem kell aggódnia semmi miatt.

Egy privát vitorláson vitorlázni és a kék tengeren pihenni nagyszerű élmény, de ha Ön vezeti a hajót, akkor folyamatosan figyelnie kell az útvonalat, és ellenőriznie kell, hogy minden rendben megy-e, így nem tud teljesen kipihenni és kikapcsolódni.

A hajó kapitánya mindenre odafigyel, és tapasztalatának köszönhetően mindenki számára zökkenőmentes és biztonságos utazást biztosít. Végigvezeti Önt az útvonalon, és ismeri az egész környéket, így olyan területekre is elviszi Önt, amelyekről senki sem tud. Mallorca legszebb öbleinek némelyike rejtve van, és olyan szakértőre van szükség, aki fel tudja őket kutatni.

Ezen túlmenően a mallorcai bareboat választása engedélyköteles, ha a hajó nagyméretű. Weboldalunkon jó áron kaphat csomagokat, így élvezheti és hagyhatja magát magával ragadni a Földközi-tenger varázsától anélkül, hogy a hajó vezetése miatt aggódnia kellene.

Hajó Charters a oldalon. Mallorca

Kapcsolódó cikkek:

Ebben a cikkben bemutatunk néhányat azok közül az élmények közül, amelyeket Cala...
A hajókirándulás az egyik legjobb élmény, amelyet Sa Comában való tartózkodása...
Cala d’Orban mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy élvezze a...
Mallorca északnyugati részén fekszik Sa Coma üdülőhely, amely egy gyönyörű...
Ha Mallorcán jár, nem hagyhatja ki a fővárost, Palma de Mallorcát. A történelemmel...
Tevékenységek Mallorcán Mallorca a Baleár-szigetek legnagyobbika és Spanyolország...