Bootverhuur in Cala d’Or

Bootverhuur in Cala d’Or

Guide

In dit artikel presenteren we enkele van de ervaringen waarvan u kunt genieten als u een boot huurt in Cala d’Or.

In de haven van Cala d’Or vindt u boten in alle maten en voor elk wat wils. Verschillende bedrijven zijn hier gevestigd en bieden tours en pakketten aan om u te laten varen op het kristalheldere water van de Middellandse Zee.

Geniet van prachtige landschappen en paradijselijke baaien. Sommige baaien zijn alleen vanaf het water te bereiken, dus een boottocht is de beste manier om alles te zien wat het eiland te bieden heeft.

Het bedrag van de huur zal afhangen van de datum, de duur van de tocht en de kenmerken van de boot. U kunt kiezen tussen:

  • Zeilboten
  • Luxe jachten
  • Catamarans
  • en nog veel meer

We hebben kleine boten voor 2 personen en grotere boten voor maximaal 100 personen. Vier je verjaardag of het vrijgezellenfeest van je beste vriend aan boord van een boot. Een boottocht is een unieke ervaring en dat is de reden waarom veel mensen naar Cala D’Or komen om hun evenementen op zee te vieren.

Bovendien kunt u onderweg een familie dolfijnen tegenkomen die in de buurt aan het spelen zijn. U kunt ook walvissen en walvisachtigen zien, afhankelijk van de route en het seizoen.

Charter een luxe jacht

Vaar langs de oevers van prachtige baaien met droomachtige landschappen, de uitzichten zijn majestueus. Ideaal om uw partner mee te nemen en een romantische date te hebben omringd door de rust van de zee. U wordt begeleid door een ervaren schipper die voor alles zal zorgen zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het genieten van uzelf en uw partner.

Boottochten

Huur een motorboot en vaar zonder vaarbewijs de zee op. Ze zijn uitgerust met GPS en hebben alles wat u nodig heeft voor uw gemoedsrust. Ideaal om met vrienden te huren voor een spectaculair dagje uit. De zee is meestal kalm alsof ze zeilers uitnodigt om op haar wateren te verblijven en te leven.

Catamaran tochten

Wij bieden u zeer comfortabele tochten waarbij u alleen maar hoeft te ontspannen en te genieten van de rust van de zee. Ideaal voor kleine groepen. Geniet met familie of vrienden van een andere ervaring omringd door kristalhelder water en stralende zon.

Duiken

Mis de kans niet om een duik te nemen in de indrukwekkende zee. Als u van diepzeeduiken houdt, krijgt u de gelegenheid en de nodige uitrusting om u in de wereld van vissen en koralen te wagen.

Bootverhuur zonder vaarbewijs

Voor kleine boten is geen vaarbewijs nodig, dus u kunt uzelf besturen als u de wateren van de zee opvaart. Dit is een geweldige optie voor de meer avontuurlijken die liever zelf aan het roer staan en hun eigen route willen kiezen.

Boten met een schipper op Mallorca worden aanbevolen voor mensen die een rustige en zorgeloze reis willen. Het voordeel van het huren van een boot met schipper is dat u wordt begeleid door een persoon die een expert is op het gebied van boten en de route beter kent dan wie dan ook. Een schipper kan u meenemen naar verborgen plekjes die alleen te vinden zijn door mensen die de plek kennen, daarnaast is hij bereid om elk ongemak dat zich met de boot voordoet op te lossen.

Neem contact met ons op om u te helpen de excursie en de boot te kiezen die het beste bij uw smaak en behoeften passen. Wij hebben meer dan 15 jaar in de sector om onze klanten te helpen de beste ervaring te hebben aan boord van de beste boten in Mallorca.

Boat Rental without Boat License in Mallorca

Botenverhuur zonder schipper in Mallorca

Gerelateerde artikelen:

			mallorca things to do boat in the bay - Activiteiten op Mallorca
Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en een van de belangrijkste toeristische...
			Sa Coma - Mallorca (1) - Dingen om te doen in Sa Coma
In het noordwesten van Mallorca ligt het vakantieoord Sa Coma, bestaande uit een prachtig...
			Cala d'Or Mallorca - Dingen om te doen in Cala d’Or
In Cala d’Or vindt u alles wat u nodig heeft om van uw vakantie te genieten. Het...
			mallorca boat charter luxury (1)22 - Bootverhuur in Mallorca
Wij nodigen u uit om prachtige ervaringen op te doen op volle zee op een zeilboot of...
			Palma de Mallorca - Wat te doen in Palma de Mallorca
Als u op Mallorca bent, mag u de hoofdstad Palma de Mallorca niet missen. Een...
			mallorca boat charter luxury (1)34 - Bootverhuur in Sa Coma
Een boottocht is een van de beste ervaringen die u kunt beleven tijdens uw verblijf in Sa...