Tekemistä Cala d’Orissa

Tekemistä Cala d’Orissa

Guide

Cala d’Orista löydät kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi lomastasi. Tarjolla on paratiisimaisia rantoja, joilla on Välimeren parhaat puolet, vesi- ja maaurheilulajeja, elämää täynnä olevia katuja, joilla on monia kauppoja, ravintoloita ja yökerhoja. Se on myös erittäin suosittu kohde ihmisille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia luonnosta.

Mallorcan parhaat poukamat

Vieraile sen kauniissa poukamissa, joissa on kultaista hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä, joka on kehystetty kalliomaisemaan, joka antaa sille tunteen, että se on kaukana kaikesta. Nauti paratiisimaisista maisemista ja ota kotiin kauneimmat valokuvat, joilla voit esitellä lomasi. Sukelluksen harrastajat löytävät mahdollisuuden uida ja tutkia vesiä. Se tarjoaa myös vesiaktiviteetteja, jotka ovat täynnä adrenaliinia ja hauskuutta.

Venevuokraus

Tämä on yksi niistä aktiviteeteista, joita yhdenkään matkailijan ei pitäisi jättää väliin Mallorcalla ollessaan. Nauti miellyttävästä ajelusta merellä ja anna Välimeren tuulen vietellä itsesi. Voit pysähtyä virkistävälle uinnille tai mennä snorklaamaan meren pohjalle. Useimmat veneet tarjoavat aterioita ja juomia, voit myös valmistaa herkullisen grilliruoan aluksella. Matkan ominaisuudet riippuvat veneestä ja varaamastasi paketista. Vaihtoehtoina ovat muun muassa venevuokraus, yksityiset jahdit, katamaraaniretket rannikkoon tutustumiseen ja paljon muuta.

Promenadi

Cosas que hacer en Cala d'Or

Lomasi ei ole täydellinen, jos et nauti hyvää ruokaa meren äärellä. Cala d’Orin rantakadun varrella on monia ravintoloita, joissa on avoimet terassit, joilla voit nauttia merinäköalasta. Maista herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, jotka ovat erinomaisten kokkien valmistamia, joilla on kokemusta fuusiokeittiöstä, paljon luovuutta ja erinomainen esitystapa. Voit myös jakaa herkullisia auringonlasku-cocktaileja kumppanisi ja ystävien kanssa kävelyn jälkeen rantakadulla ja näköalasta nauttien.

Vesiaktiviteetit

Cala d’Or on yksi sukeltajien suosikkipaikoista, nauti vedenalaisesta elämästä ja tutustu Välimeren kauneimpiin koralleihin. Jos olet aloittelija, voit varata minkä tahansa sukelluskoulujen tarjoamista kursseista, joilla on monikieliset opettajat.

Maalla harrastettavat urheilulajit

Valle d’Or Golf Clubilla golfin ystävät löytävät paikan, jossa he voivat ottaa stressin pois ja nauttia golfpelistä samalla, kun nauttivat lahden kauniista näkymistä.

Pyöräilijät taas löytävät erilaisia vaikeustasoltaan erilaisia reittejä, joilla voi tutustua kaupunkiin tai ajaa pitkin vuoriston luontopolkuja. Löydät kaikenlaisia polkupyöriä ja jopa e-pyöriä vähemmän vaativia ajoja varten.

Myös tenniksen pelaajilla on paikkansa, vuokraa tenniskenttä cala d’Orin tennisklubilta. Täältä voit vuokrata ammattitaitoisia ohjaajia, jotka auttavat sinua parantamaan tekniikkaasi. Klubilla on mahdollisuus vuokrata mailoja ja baari, jossa voit rentoutua ottelun jälkeen.

Yöelämä

Tämä on tärkeä seikka niille, jotka etsivät iltaisin hauskanpitoa. Cala d’Orissa on tietenkin runsaasti yöelämää, ja siellä on monia terasseja, joista on näkymät merelle, ja baareja, jotka ovat auki aamuun asti, etenkin kesällä. Nauti cocktaileista ja juomista ystävien kanssa hyvän musiikin tahtiin. Toisinaan voit löytää livemusiikkia paikallisilta bändeiltä tai tanssia vierailevien DJ:iden miksausten tahtiin.

Paikalliset festivaalit

Mallorcalle on ominaista katujen riemu, jossa voit nauttia monista festivaaleista ympäri vuoden. Jos menet elokuun ensimmäisellä viikolla, voit nauttia suojeluspyhimyksen juhlista, joihin kuuluu urheilutapahtumia ja konsertteja.

Käsityöläismarkkinat

Mallorcan käsityöläiset tulevat markkinoille tarjoamaan luomuksiaan, voit ostaa vaatteita, paikallisia välipaloja ja monia lahjoja.

Mallorcalla järjestetään joitakin käsityöläismarkkinoita toukokuun ja lokakuun välisenä aikana. Löydät yhden joka sunnuntai Plaza Toni Costalta. Lomien aikana järjestetään myös käsityöläismarkkinoita, joilla voit ostaa mukavia matkamuistoja perheellesi.

Kävelyretki Drachin luolien läpi Porto Cristossa

Cala d'Or Mallorca 2

Tämä on jännittävä kävelyretki, jossa voit tutustua Euroopan suurimpien luolien ihmeellisyyteen. Nämä ovat tuhansia vuosia vanhoja maanalaisia luolia, joissa on paljon tippukiviä ja tippukiviluolia. Niissä on strateginen valaistus ja klassisen musiikin rauhoittava ääni, joka elävöittää kävelyä.

Historialliset muistomerkit

25 minuutin kävelymatkan päässä Cala d’Orin venesatamasta sijaitsee Es Forti -sotilaslinnoitus. Majesteettinen historiallinen muistomerkki, joka on rakennettu puolustautumaan merirosvoja vastaan.

Toinen paikka, jonne seikkailunhaluiset menevät, on San Salvadorin pyhäkkö. Se sijaitsee 509 metriä merenpinnan yläpuolella ja tarjoaa etuoikeutetut näkymät vuorille ja merelle.

Kutsumme sinut myös käymään Santanyin historiallisessa kylässä. Viehättävä paikka, joka on täynnä tyypillisiä kivistä rakennettuja taloja. Se on erittäin suosittu kylä matkailijoiden keskuudessa paikallisten markkinoiden, taidegallerioiden ja designputiikkiensa vuoksi.

Mondragón luonnonpuisto

Kyseessä on vertaansa vailla olevan kauneuden luonnonsuojelualue, joka sijaitsee vain 6 kilometrin päässä Cala d’Orista Mallorcan eteläosassa. Se koostuu neljästä poukamasta, joissa voit pysähtyä nauttimaan vesien ja kultaisen hiekan rauhasta. Kävele sen luontopolkuja pitkin näköalapaikoilla, joista on näkymät lahdelle. Mondragó on linnustonsuojelualue, jossa voit nähdä erilaisia alkuperäisiä lajeja ja joitakin nisäkkäitä, kuten pingviinejä ja jäniksiä.

Voit myös lähteä ratsastusretkelle Mondragón luonnonsuojelualueeseen tutustumaan. Valitse erilaisten ratsastustyyppien välillä ja valmistaudu nauttimaan erilaisesta päivästä hevosen selässä.

Veneen rahtaukset ja Mallorca

Mitä asiakkaamme sanovat:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Aiheeseen liittyvät artikkelit: