Ting å gjøre på Mallorca

Ting å gjøre på Mallorca

Aktiviteter på Mallorca

Mallorca er den største av Balearene og et av de viktigste turistmålene i Spania. Den har alt du trenger for en uforglemmelig ferie. Du finner frodige strender og strålende solskinn. I innlandet kan du besøke oppdrettslandsbyer som er gjennomsyret av historie. Nyt den rike gastronomien som kombinerer produkter fra sjøen og landet.

Mest attraktive aktiviteter på Mallorca

– Båtcharter
– Katamarancruise
– Festivaler til sjøs
– Fisketurisme
– Dykking
– Jetski, parasailing og bananbåter
– Fotturer og trekking
– Landlig turisme
– Turer til forskjellige steder på øya

Forbindelse

Den nærmeste flyplassen til hovedstaden Palma de Mallorca er Palma Mallorca lufthavn (PMI), som ligger 7 kilometer fra byen, så det tar bare 10 minutter å komme deg dit med bil eller buss.
Andre flyplasser mindre nære:
– Barcelona (BCN) på 190 km
– Mahon (MAH) 130 km
– Ibiza (IBZ) 130 km

Utflukter og aktiviteter på Mallorca

Men vi vil ikke forlate deg med tvil. Nedenfor beskriver vi hver av aktivitetene som den største øya i Balearisk skjærgård har å tilby.

Vannaktiviteter

Ibiza Balearic Islands Bay

Båtturer

Med bare noen få mennesker ombord kan du besøke de mest sjarmerende og eksklusive stedene i Middelhavet. Med en altomfattende båt kan du nyte en hyggelig atmosfære rundt bukten.
Avhengig av hvilken pakke du velger, kan du nyte buffémat, åpen bar og morsom musikk. Under turen får du muligheten til å dykke og kjøle deg ned i det deilige vannet i Middelhavet.
Private turer gir deg en uforglemmelig opplevelse. Besøk forskjellige steder ved kysten med venner og kjære mens du slapper av og kobler deg fra byens mas og mas. Feir private fester, lag det ekteskapsforslaget du har i tankene eller feire bryllupsdagen din omgitt av havets underverker.
Å leie båter på Mallorca er veldig enkelt og trygt. Du kan velge mellom seilbåter, yachter, skonnert og katamaraner. Det er noe for enhver smak og budsjett, med eller uten mannskap. Nyt et av de mest fantastiske eventyrene i ferien sammen med venner og familie.

Dykking

Øya har naturreservater hvor du kan nyte flotte øyeblikk under sjøen. Nyt roen i livet under vann. Dykk i et trygt miljø, og hvis det er første gang, kan du bli guidet av kvalifiserte instruktører som vil guide deg gjennom ditt første dykk under vann.
Banan
Bananturen er en av de mest ettertraktede turene i sjøen, nyt en tur med vennene dine på bølgene med mye latter og spenning. Prøv å holde balansen, men det vil ikke vare lenge, kapteinens mål er å få dere alle gjennomvåt.

Jetski

Jetski -turer er en av de mest populære aktivitetene på Mallorca. Klatre i bukten på turer som varer lenge nok til at du ikke lar noe sted være uutforsket. Du vil bli ledsaget av en guide som tar deg til hemmelige steder, men i ditt eget tempo. Du kan stoppe for en dukkert og ta de beste fotografiene.

Parasailing

Lev en fantastisk opplevelse full av følelser. Nyt følelsen av å være festet til en fallskjerm festet til en båt som vil bevege seg i høy fart gjennom sjøen. Du må leve det for å føle adrenalinet til det ytterste i en av de mest fantastiske aktivitetene til sjøs. Nå opp til 100 meter høy og del med fuglene den privilegerte utsikten over kysten.

Katamaranritt

Seil det krystallklare vannet sør på øya mens du beundrer klippene. Under turen kan du hoppe i vannet for å kjøle deg ned eller snorkle. Nyt å se delfiner i deres naturlige habitat i et rolig miljø med en liten gruppe mennesker.

Landaktiviteter

Terrengsykkel med terrengsykkel

Opplev ekstreme eventyr på Quads over ulendt terreng. Kom med vennene dine og nyt et uforglemmelig løp som ender med en dukkert i det turkise vannet i Mallorcahavet.

Turer i det indre av øya

Utforsk Mallorcas vakre landsbyer, gamlebyen, markedene og nyt panoramautsikten over kysten.

Trekking

Mallorca tilbyr forskjellige trekkingruter med spesielle egenskaper. Noen med høye krav og andre hvor alle kan nyte mer avslappede og milde turer. Kryss bratte stier og nyt den vakreste utsikten over øya på toppen. Fjellkjeden Tramontana er den viktigste fjellkjeden på Mallorca, erklært som et verdensarvsted og et must for turentusiaster.

Besøk Balearene

Du kan ikke forlate Mallorca uten å besøke øyene i nærheten. Du kan ta båt eller ferge dit og tilbake, reisen tar mellom 2 og 4 timer.

Ibiza

Ibiza har vakre bukter med krystallklart vann, gylden sand og drømmeaktig landskap. Et paradis på jorden å nyte med familien. Kjør gjennom gatene og se de vakre solnedgangene. Nyt det historiske sentrum av byen, med sine imponerende katedraler og majestetiske murer, som igjen tjente som bakteppe for filming av den berømte Game of Thrones -serien.

Menora

Denne paradisøya tilbyr vakre strender og bukter, men har også et veldig attraktivt kulturtilbud. Den har vakre strender, vakre solnedganger, forhistoriske landskap, rik gastronomi og vakre landsbyer. Du vil ikke ha nok tid til å glede deg over alle severdighetene, og jeg forsikrer deg om at det ikke vil være rom for kjedsomhet.

Formentera

Du kan ikke dra uten å besøke Formentera, en vakker øy med vakre strender som ikke har noe å misunne på strendene i Karibia. Her kan du nyte utendørsaktiviteter, båtutleie og båtturer. Øya har de rette forholdene for å nyte dykking og for å komme i gang i denne spennende sporten.

De viktigste feriestedene å bo på Mallorca

Før du ser etter et sted å bo på Mallorca, bør du være tydelig på hvilken type tur du planlegger og aktivitetene du vil gjøre.
Overnattingsindustrien på Mallorca er komplett og tilbyr svært konkurransedyktige priser sammenlignet med andre områder av Middelhavet. Du kan bo på urbane hoteller eller i nærheten av stranden, eller du kan velge andre altomfattende alternativer som leiligheter, herberger og campingplasser.
Vi anbefaler å bo i nærheten av de nordlige strendene hvis du er ute etter avslapning og noen dagers hvile med familien. Playa de Formentor, Playa de Muro og Playa d’Alcudia venter på at du skal nyte det rolige vannet som dekker svært lite. Slapp av på den gylne sanden og beundre den vakre øya.
For unge mennesker som leter etter fest og moro, er det ideelle valget Palma -bukten sør på Mallorca. Den har festområder med en stor tilstrømning av besøkende som leter etter sol, sand og mye moro. Det er preget av sine gode priser og mange alternativer å nyte og ta et par drinker. Du finner altomfattende feriesteder for et komfortabelt opphold.
For uteliv er det Magaluf, et sted for festfolk, med vakre strender hvor du kan legge deg ned etter en kveld med moro. Den har diskoteker for enhver smak, fra de mest populære for en flott kveld til det høyeste nivået med internasjonale DJ -er. I tillegg til nattelivet er det andre attraksjoner for familien, for eksempel strender, butikker, restauranter og fornøyelsesparker.

Hovedstaden på Mallorca er Palma de Mallorca, en fascinerende by hvor du kan besøke festninger, palasser og bymurer. Katedralen på Mallorca er den mest besøkte bygningen i byen. I gatene finner du også restauranter, kafeer, klubber og barer med en eksklusiv atmosfære. I tillegg til butikker og butikker for shopping og ha det hyggelig.
Mallorca tilbyr også landlig turisme og agroturisme for å komme inn i naturen og koble fra byens mas og mas. Du kan tilbringe en dag med fiske, besøke husdyrbruk, gå fotturer og ridning. Colonia de Sant Jordi er et bra sted for naturelskere.

Båt charterturer på Mallorca

I denne artikkelen presenterer vi noen av opplevelsene du kan nyte når du leier en båt...
Vi inviterer deg til å leve fantastiske opplevelser på åpent hav på en seilbåt eller...
I båttur er en av de beste opplevelsene du kan nyte under ditt opphold i Sa Coma. Vi har...
I Cala d’Or finner du alt du trenger for å nyte ferien. Det tilbyr paradisiske...
Nordvest på Mallorca ligger feriestedet Sa Coma, bestående av en vakker hvit sandstrand...
Hvis du er på Mallorca kan du ikke gå glipp av hovedstaden Palma de Mallorca. En...