Båtutleie på Mallorca

Båtutleie på Mallorca

Vi inviterer deg til å leve fantastiske opplevelser på åpent hav på en seilbåt eller yacht på Mallorca, en øyparadis hvor alle vil dra. Nyt vakre solnedganger med en romantisk atmosfære, frodige bukter og strender, vannaktiviteter, marint dyreliv og vakre naturomgivelser.

Hos Bananapalmbay.com hjelper vi deg med å planlegge ferien på Mallorca. Med denne guiden vil du bli kjent med båtene som er tilgjengelige på Mallorca, vi forteller deg alt du kan nyte på en båt og hvilke steder du ikke kan gå glipp av under turen rundt Middelhavet.

båter tilgjengelig

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

På Mallorca kan du leie:

  • Katamaraner
  • motorbåter
  • yacht
  • seilbåter
  • Motorbåter
  • Og mye mer…

Alle båter er trygge og komfortable, holdes under optimale forhold for navigasjon og inkluderer redningsvester og sikkerhetsutstyr. Prisen varierer etter sesong, type båt og lengden på turen.

Du kan velge båtcharter med eller uten skipper, fellesutflukter eller private turer for grupper. Vi har forskjellige alternativer, bare skriv til oss for å hjelpe deg med å velge den som passer best for din smak og behov.

Vi tilbyr planlagte utflukter med forhåndsetablerte ruter for de som ønsker å bli overrasket over underverkene i den baleareske skjærgården. Men hvis du ønsker det, kan du planlegge din egen ferie dit hvor drømmene dine tar deg. Vi har alt du trenger for å nyte den beste turen over Atlanterhavet.

Den beste opplevelsen til sjøs

Koble fra jobb og rutine og nyt en avslappende båttur. Å seile i Middelhavet med hvaler og delfiner er en fantastisk opplevelse som er verdt mer enn det koster. Du vil ta med deg noen veldig hyggelige minner, og du vil ønske å gjøre det på nytt.

Nyt uforglemmelige øyeblikk med partneren din, venner og familie. De fleste av våre eksklusive pakker inkluderer måltider og drikke om bord. Prisene for skipperbåter inkluderer drivstoff og mannskap.

De private turene tilbyr ro og eksklusivitet, du kan velge hvor du skal dra og gjøre de stopp du ønsker.

Hvis du har spørsmål, skriv til oss på vår WhatsApp, vi veileder deg gjerne til en fantastisk ferie.

Vi har de beste båtene på øya og mange års erfaring med å hjelpe våre kunder med å velge den båten som passer best for deres preferanser og behov.

Spesielle arrangementer på åpent hav

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (8)

Mange turister velger våre båter for å feire fantastiske fester. Del med venner og familie i et privat og trygt miljø. Vi gir deg anbefalinger om den beste båten i henhold til formålet ditt og antall personer om bord.

Nyt med dine kjære og gi dem en uforglemmelig opplevelse.

Steder å besøke under båtturen

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Østsiden av øya tilbyr deg de vakreste vikene du vil kunne se på din passasje gjennom Mallorca. Nyt vakre landskap velsignet av naturen.

Vikene er innebygd i et steinete miljø som gir dem en unik sjarm, som det krystallklare vannet i Middelhavet kommer inn i til de møter den hvite sanden på øya. De mest skjulte vikene forblir urørt og du kan nyte naturen i sin reneste tilstand, uten turistinnslagene fra resten av kysten.

Klippene tilbyr en utrolig utsikt og får deg til å føle deg veldig liten på grunn av deres imponerende høyde.

Nyt stedets marine rikdom og et vannmiljø som inviterer deg til å dykke ned i vannet for å oppdage dets hemmeligheter.

Noen ruter går gjennom Sierra de Tramuntana, det høyeste fjellet på Mallorca. På denne turen kan du se gigantiske kalksteinsklipper, raviner, havgrotter som kan komme inn med båt og holmer, samt tårnene som vitner om piratene som brukte dem til å holde vakt over fiendene sine.

Mallorcas fyrtårn er et must for fotografelskere. De er svært attraktive for turister på grunn av deres historiske verdi og arv. De ble skapt av mennesker, men passer perfekt med landskapet på Mallorca-kysten.

Ombordstigningspunkter

På Mallorca kan du gå om bord i forskjellige havner i full sikkerhet og uten bekymringer.

Havnen i Palma de Mallorca er nærmest sentrum, har alle typer båter som foretrekkes av turister og er ideell for å legge til nautisk moro til ditt opphold på øya.

Vi har også Puerto de Soller i Sierra de Tramuntana, Puerto de Andrach og Puerto Adriano med strategiske steder for å få tilgang til forskjellige bukter og øyer.

Fordeler med å leie en skipperbåt på Mallorca

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (3).min

Å seile på åpent hav er en utrolig og berikende opplevelse. Vi anbefaler å leie en skipperbåt på Mallorca slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe.

Å seile på en privat seilbåt og slappe av i det blå havet er en flott opplevelse, men hvis det er du som kjører båten, må du holde øye med ruten og sjekke at alt går bra, så du vil ikke kunne å hvile og slappe helt av.

Skipperen på båten tar seg av alle aspekter og tilbyr på grunn av sin erfaring en jevn og trygg tur for alle. Han guider deg langs ruten og kjenner hele området, så han vil kunne kjøre deg til områder som ingen vet om. Noen av de vakreste vikene på Mallorca er skjult, og du trenger en ekspert som kan finne dem.

I tillegg til dette krever valg av bareboat på Mallorca lisens dersom båten er stor. Du kan få pakker til gode priser på nettsiden vår slik at du kan nyte og la deg rive med av sjarmen til Middelhavet uten å bekymre deg for å kjøre båten.

Båt charterturer på Mallorca

I denne artikkelen presenterer vi noen av opplevelsene du kan nyte når du leier en båt...
I båttur er en av de beste opplevelsene du kan nyte under ditt opphold i Sa Coma. Vi har...
I Cala d’Or finner du alt du trenger for å nyte ferien. Det tilbyr paradisiske...
Nordvest på Mallorca ligger feriestedet Sa Coma, bestående av en vakker hvit sandstrand...
Hvis du er på Mallorca kan du ikke gå glipp av hovedstaden Palma de Mallorca. En...
Aktiviteter på Mallorca Mallorca er den største av Balearene og et av de viktigste...