Båtutleie i Cala d’Or

Båtutleie i Cala d’Or

I denne artikkelen presenterer vi noen av opplevelsene du kan nyte når du leier en båt i Cala d’Or.

I havnen i Cala d’Or finner du båter i alle størrelser og for enhver smak. Ulike selskaper bor her og tilbyr turer og pakker for deg å seile i det krystallklare vannet i Middelhavet.

Nyt vakre landskap og paradisiske bukter. Noen viker kan bare nås fra vannet, så en båttur er den beste måten å se alt øya har å tilby.

Leiebeløpet vil avhenge av dato, reisens varighet og båtens egenskaper. Du kan velge mellom:

  • seilbåter
  • Luksus yachter
  • Katamaraner
  • og mange flere

Vi har småbåter for 2 personer og større båter for inntil 100 personer. Feir bursdagen din eller bestevennens utdrikningslag om bord i en båt. En båttur er en unik opplevelse og det er derfor mange mennesker kommer til Cala D’Or for å feire sine begivenheter på havet.

I tillegg til dette kan du underveis møte en familie med delfiner som leker i nærheten. Du kan også få øye på noen hvaler og hvaler avhengig av ruten og årstiden.

Lei en luksusyacht

Seil langs kysten av vakre bukter med drømmeaktig natur, utsikten er majestetisk. Ideell for å ta med partneren din og ha en romantisk date omgitt av havets ro. Du får følge av en erfaren skipper som tar seg av alt slik at du bare trenger å bekymre deg for å kose deg og partneren din.

Båtturer

Lei en motorbåt og seil uten lisens på sjøen. De er utstyrt med GPS og har alt du trenger for din trygghet. Ideell for å ansette med venner for en spektakulær dag ute. Havet er vanligvis rolig som om det inviterer seilere til å bo og leve på vannet.

katamaranturer

Vi tilbyr deg svært komfortable turer der du bare trenger å slappe av og nyte havets stillhet. Ideell for små grupper. Nyt sammen med familie eller venner en annerledes opplevelse omgitt av krystallklart vann og strålende solskinn.

Dykking

Ikke gå glipp av muligheten til å dykke ned i det imponerende havet. Hvis du elsker dykking vil du ha muligheten og det nødvendige utstyret til å begi deg inn i en verden av fisk og koraller.

Båtutleie uten lisens

Små båter krever ikke sertifikat, så du kan kjøre selv mens du tar til vannet i havet. Dette er et flott alternativ for de mer eventyrlystne som foretrekker å ta roret og velge sin egen rute.

Skipper- og skipperbåter på Mallorca anbefales for folk som ønsker en rolig og bekymringsløs tur. Fordelen med å leie skipperbåt er at du blir guidet av en person som er ekspert på båt og kjenner ruten bedre enn noen andre. En skipper kan ta deg med til skjulte steder som kun kan finnes av de som kjenner stedet, i tillegg til dette er han forberedt på å løse eventuelle ulemper som måtte oppstå med båten.

Kontakt oss for å hjelpe deg med å velge den utflukten og båten som passer best for din smak og behov. Vi har mer enn 15 år i sektoren og hjelper våre kunder å få den beste opplevelsen om bord på de beste båtene på Mallorca.

Vi inviterer deg til å leve fantastiske opplevelser på åpent hav på en seilbåt eller...
I båttur er en av de beste opplevelsene du kan nyte under ditt opphold i Sa Coma. Vi har...
I Cala d’Or finner du alt du trenger for å nyte ferien. Det tilbyr paradisiske...
Nordvest på Mallorca ligger feriestedet Sa Coma, bestående av en vakker hvit sandstrand...
Hvis du er på Mallorca kan du ikke gå glipp av hovedstaden Palma de Mallorca. En...
Aktiviteter på Mallorca Mallorca er den største av Balearene og et av de viktigste...