Første offentliggørelse: marts 24, 2023 |

Busudflugter på Los Gigantes
Busture i Los Gigantes

Hvis du ønsker at bestille busudflugter i Los Gigantes, er du kommet til det rette sted. Gennem denne tekst præsenterer vi dig de mest interessante steder at besøge i Tenerife for at hjælpe dig med at beslutte de rigtige udflugter for dig.

Hos bananapalmbay.com har vi en lang liste med aktiviteter, så du kan nyde dit ophold på Tenerife og få en god ferie. I listen i slutningen af teksten finder du vores tilgængelige muligheder for dine busudflugter i Los Gigantes til andre steder på øen. Skriv til vores WhatsApp for at afklare dine tvivlsspørgsmål og foretage dine reservationer.

Busudflugter fra Los Gigantes for at opleve Tenerife

Tenerife er en fascinerende turistdestination. I dens indre finder du forskellige landskaber og varierede miljøer. Du kan gå fra en grøn skov til et vulkansk miljø fuld af klipper og komplicerede stier på kort tid. Du kan også besøge smukke strande, gå langs havet og slentre gennem gaderne i byerne. Det er en fantastisk ø med god mad, kultur, kunst, historie og mange fritidsmuligheder.

Vi har udflugter i Los Gigantes til de mest markante steder på Tenerife. Vi har også udflugter til Los Gigantes. Inden for disse guidede udflugter inkluderer vi et besøg i Los Gigantes. Som du ved, er dens vigtigste attraktion Los Gigantes-klipperne, de enorme vulkanske formationer, der rejser sig op på øens vestkyst. På grund af deres storhed og stenede træk skaber de et magisk og meget frugtbart sted. Du kan besøge dem fra vandet ved hjælp af bådture på Tenerife. Forskellige lystbåde tager turisterne helt tæt på klipperne for at tage billeder og forundres over deres storhed. Du kan også booke vores bådture i Los Gigantes for at nyde klippenes skønhed fra havet. Nu forlader vi dig med listen over steder, du kan besøge, når du booker vores busture i Los Gigantes.

Guidede ture til Teide bjerget

VANDRING I TENERIFE TEIDE ASCENT

Vi har forskellige busture rundt på Tenerife, hvor du kan lære Tenerifes historie, kultur og naturlandskaber at kende. Vi vil gerne starte med det mest efterspurgte sted af vores kunder, Teide-bjerget. Vi har forskellige guidede udflugter for at gå rundt om Teide-bjerget og de nærliggende byer. Se guiden i slutningen af teksten for at få mere at vide om de forskellige muligheder.

Teide Nationalpark er et unikt naturområde. Det er et vulkansk landskab med klippefremspring og stejle stier. Relieftypen i dette område og dets geologiske træk minder om overfladen på planeten Mars. Parken har de perfekte betingelser for liv, så du vil finde en fascinerende flora og fauna, hvoraf nogle er endemiske og af stor skønhed.

Parken er hjemsted for en meget vigtig astronomisk station med kraftige teleskoper. Herfra kan du udforske det ydre rum, se stjernerne og stjernebillederne. Her vil du have mulighed for at nyde smukke solnedgange, stjerneklare nætter og drømmeagtige solopgange. Kom og oplev Teide med hele familien. Du vil også kunne bruge svævebanen til at stige op til 3.500 meter over havets overflade.

Vælg mellem vores udflugter med bus til Teide og Masca. Vi har også mulighed for at tage til Teide privat for at lære parken at kende sammen med en ekspertguide. Du kan også besøge andre smukke landsbyer på Tenerife eller besøge Teide om natten for at se stjernerne. Skriv til os nu på WhatsApp, så vi kan hjælpe dig med at vælge din næste busrejse til Teide.

Nødvendigt besøg til landsbyerne Garachico og Vilaflor

besøg Garachico Tenerife

Vandreturene på Tenerife efterlader os med en følelse af glæde og tilfredshed. Hver af dem har en unik essens, som fortjener at blive kendt. Først og fremmest vil vi gerne fortælle dig om Garachico. Med vores busudflugter fra Los Gigantes til Garachico tager vi dig med til denne lille by fuld af historie og traditioner. Gå gennem dens gader og oplev dens pladser, kapeller, klostre og andre velbevarede historiske steder.

Du bør også komme til Vilaflor, et smukt sted med fascinerende naturattraktioner. Her kan du gå på månen. I Vilaflor finder du en type relief af vulkansk oprindelse med særlige karakteristika, der minder om månens overflade, deraf navnet “Paisaje lunar” (månelandskab). Så du må ikke gå glip af at komme og tage nogle flotte billeder og gå langs forskellige stier.

Pueblo de Masca, omgivet af dale og traditioner

Tenerife Trekking Masca Canyon

Den vidunderlige landsby Masca venter på dig med sin charme og smukke landskaber. Den er berømt for sine dale, skove og klipper langt væk fra moderniteten. Inde i landsbyen finder du eksempler på traditionel arkitektur, der passer perfekt til landsbyens landlige essens. To af de mest berømte attraktioner i denne lokalitet er Barranco de Masca, med stier, der fører til stranden. Bahía de Masca er en lille bugt ved foden af kløften, som man kun kan nå ved at vandre eller med båd. At nå denne strand er en rigtig præmie, som du skal give dig selv under din ferie på Tenerife.

Spis Tenerifes kultur og historie i tre af dens landsbyer

Candelaria Tenerife (1)

Nu vil vi fortælle dig om La Candelaria. Dette er den religiøst stærkeste landsby på øen, da Vor Frue af La Candelaria-kirken ligger her. Bronzestatuerne fra Guanche-kulturen, der står tæt på kirken, minder os om, at dette er et oprindeligt område, der nu sameksisterer i harmoni med den katolske religion.

Du bør også besøge La Orotava, en af de ældste byer på øen. Derfor finder du her smukke eksempler på traditionel arkitektur. Den blev erklæret for et Historisk kunstnerisk ensemble og venter på dig med sine smukke balkoner fulde af blomster og landskaber kronet med Teide i baggrunden.

La Orotava - Tenerife (10).min

Icod de los Vinos er endnu en af de landsbyer, du skal besøge for at få de bedste minder fra Tenerife med hjem. Den vigtigste attraktion i denne by er den fantastiske Drago Milenario. Dette er en typisk træart på Tenerife, og det ældste eksemplar i verden kan findes her.

tenerife dagstur teide masca icod garachicoMed vores bustur til de magiske landsbyer på Tenerife besøger vi også cumbres de Erjos. Dette naturområde ligger i landskabsparken Teno. Den byder på en vidunderlig udsigt og et smukt bjerglandskab.

Tenerifes traditionelle arkitektur og landskaber i landdistrikterne

Vi har også en bustur i Los Gigantes for at besøge byerne Santa Cruz de Tenerife og La Laguna. Som afslutning på denne tur tager vi dig med til Taganana, en smuk landsby i landskabsparken Taganana.

Anaga Tenerife

Hovedstaden på vores ø er Santa Cruz de Tenerife. Det er en smuk by med en vigtig kommerciel vækst, hvor du finder kolonihistorie i en by i udvikling. Besøg denne by for at lære om dens historie, traditionelle arkitektur og typiske gastronomi.

Vi fortsætter til La Laguna. Dette er universitetsbyen på Tenerife. Den blev erklæret for verdensarv på grund af sin historiske og kunstneriske rigdom. Inde i dens gader kan du indånde en frisk og ungdommelig luft. Med universitetet i La Laguna fylder mange unge mennesker gaderne med entusiasme og glæde. Her finder du mange butikker, restauranter og underholdningssteder for enhver smag.

La Laguna - Tenerife North (9).min

Vi vil også gerne have, at du lærer Landsbyparken Anaga at kende. Denne smukke park med barske bjerge og fortryllede dale venter på, at du skal opdage dens mysterier. Den ligger på frugtbar jord, hvor livet trives. Den er blevet erklæret et Biosfærereservat for at beskytte plante- og dyrearterne i dette naturreservat. I parken ligger der flere landsbyer i perfekt harmoni med det landlige landskab. En af disse landsbyer er Taganana, som vi tager dig med til med vores busrejser i Los Gigantes. Slentre gennem dens gader og besøg dens butikker for at tage smukke souvenirs med hjem.

Vi tager dig til øen La Gomera fra Tenerife

la gomera day tour (1)

Vi tilbyder dig udflugter med bus og luksusminibus til naboøen La Gomera. Vi går om bord med færge for at nå havnen i San Sebastian de La Gomera. Nyd dens landsbyer, historiske monumenter og naturlandskaber af enestående skønhed.

Smag vinene fra Tenerife med vores busrejser på øen

Nu vil vi gerne fortælle dig om en type udflugt, der kan forædle din gane. Vi tager dig med til bananplantagerne og andre afgrøder på Tenerife. Lær øens landbrugsaktivitet at kende fra plantagerne. Med denne guidede tur introducerer vi dig også til produktionsprocessen for de internationalt berømte vine fra Tenerife. Denne tur omfatter en vinsmagning for at glæde dine sanser. Til sidst tager vi dig med til at smage kanarisk mad med de bedste smagsoplevelser fra øen.

Kontrakter og assistance

I denne artikel præsenterer vi vores anbefalinger til booking af dine busudflugter på Los Cristianos. Nu hvor du kender de forskellige seværdigheder på Tenerife, er det tid til at vælge det næste sted, du skal besøge på øen. Vi har fantastisk vejr, smukke landskaber og fantastiske historier. Du kan vælge mellem private eller delte busture. Vælg det, der passer dig bedst i henhold til dine præferencer, vi er her for at betjene dig. Husk at kontakte os lige nu på vores WhatsApp, vi er glade for at ledsage dig til at nyde din ferie på Tenerife og tage dig med til de smukkeste hjørner af øen.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: