Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1038
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1039
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1040
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1041
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1042
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1043
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1044
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1045
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1046
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1047
Trekking på Tenerife Masca Canyon - 1048

Trekking på Tenerife Masca Canyon

🏷️ Priser

pr. voksen

(0 - 11 år)

🗺️ Rejseplan

VIGTIGT: MASCA CANYON ER LUKKET I ØJEBLIKKET

Masca-dalen er nok et af de mest populære steder for vandreture på Tenerife. Hvis du kan lide naturen og foretrækker at tilbringe din ferie på en aktiv måde, så tjek denne udflugt ud.

Vores trekking starter i landsbyen Masca – det lille autentiske sted, der ligger i bjergene. Denne landlige landsby har bevaret den typiske kanariske atmosfære, som du ikke finder i de turistede områder.

Vi vandrer ned i kløften ad naturlige stier og passerer forbi gamle og forladte dyrkningsterrasser. Bagefter fortsætter vi vores vandretur i klipperne gennem den tørrede flodleje og nyder de imponerende landskaber på dette utrolige sted. Vores professionelle guide vil fortælle dig en masse interessante ting om området og dets flora og fauna.

Ruten slutter ved den smukke Masca-bugt. Her kan du svømme og forfriske dig i det krystalklare vand efter vores eventyrlige vandretur. Når vi har slappet lidt af og svømmet færdigt, henter båden os og sejler os til Los Gigantes’ havn. Undervejs kan du også betragte de herlige Los Gigantes-klipper.

Bemærk venligst, at denne trekkingudflugt kræver en vis vandrererfaring, da vi går ned ad bakke gennem det løse terræn og ad smalle og klatrende stier. Hvis du lider af svimmelhed eller knæproblemer, kan denne tur ikke anbefales.

Husk venligst at medbringe ID-kort, badetøj og nok drikkevand (mindst 1,5 liter pr. person). Sørg for at have behagelige, robuste sko på og sol- og vindbeskyttelse.

🚌 Transport Tilgængelig fra / Begynder i nærheden af fra:

Denne aktivitet er let at gennemføre, hvis du bor på et af de følgende feriesteder:

Når du booker, modtager du alle nødvendige oplysninger, så du nemt kan finde mødestedet/afhentningspunktet.

  Kontakt- og reservationsanmodningsformular:

  Vil du vide mere om bookingprocessen? Se mere: Hvordan booker man?

  Felter med * er obligatoriske

  Detaljer om udflugten:

  Participants:

  Contact Information:

  Foretrukken betalingsmetode

  Kommentarer:

  Behandling af data: Oplysningerne vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjeparter. Vi hader spam og vil ikke sende dig reklamer. Oplysningerne vil blive opbevaret i højst 18 måneder. Ved at bruge denne formular accepterer du, at dine data opbevares og behandles af dette websted. Ansvarlig person: Jan Daniel. Formål: Få svar på reservationsanmodningen og køb af den tilbudte aktivitet. Vi kan kontakte dig på whatsapp, e-mail eller telefon med henblik på dette formål.

  Relaterede aktiviteter: