Trekking på La Gomera - 1035

Trekking på La Gomera

🏷️ Priser

96,00€

pr. voksen

48,00€

(0 -11 år)

🗺️ Rejseplan

Hvis du vælger Tenerife som feriedestination, har du sikkert hørt om naboøen La Gomera, som også hører til De Kanariske Øer.
Her tilbyder vi dig den mest aktive og udfordrende måde at opleve denne smukke ø, der er berømt for sin natur og historie, på – at tage på trekkingudflugt.

Udflugten starter tidligt om morgenen. Vi tager en færge fra Los Cristianos’ havn. Når vi ankommer til San Sebastián de la Gomera – hovedstaden – tager vi en bus, som bringer os op til bjergene.
Vores vandretur starter i nationalparken Garajonay, som er erklæret verdensarv af UNESCO. Parken er berømt for sin utrolige subtropiske laurisilva-skov. For millioner af år siden dækkede denne type skov næsten hele Sydeuropa.
Du vil få en fantastisk mulighed for at udforske denne unikke naturskat.

Under hele vandreturen vil du blive ledsaget af en professionel guide, som vil fortælle dig om La Gomera, dens befolkning, historie, flora og fauna. Vi vandrer ad skovstier og når frem til den kanariske landsby, hvor vi holder en pause for at smage typiske kanariske specialiteter.

Efter pausen vil vi tage en bus og foretage en udflugt rundt på øen for at opleve lidt mere, og om eftermiddagen vil vi vende tilbage til hovedstaden for at tage færgen tilbage til Tenerife.

Bemærk venligst, at det er nødvendigt at tage dit pas med for at få adgang til færgen. Færgeprisen er allerede inkluderet i udflugtens pris.

Sørg også for at have behagelige, robuste sko på og tag varmt tøj med dig.

Trekkingturen vil tage os ca. 2-3 timer, så tag venligst nok drikkevand med (mindst 1,5 liter pr. person).
Under vores udflugt vil vi gøre et stop på en kanarisk restaurant for at prøve typisk mad. Prisen (ca. 10 euro) er ikke inkluderet.

🚌 Transport Tilgængelig fra / Begynder i nærheden af fra:

Denne aktivitet er let at gennemføre, hvis du bor på et af de følgende feriesteder:

Når du booker, modtager du alle nødvendige oplysninger, så du nemt kan finde mødestedet/afhentningspunktet.

  Kontakt- og reservationsanmodningsformular:

  Vil du vide mere om bookingprocessen? Se mere: Hvordan booker man?

  Felter med * er obligatoriske

  Detaljer om udflugten:

  Participants:

  Contact Information:

  Foretrukken betalingsmetode

  Kommentarer:

  Behandling af data: Oplysningerne vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjeparter. Vi hader spam og vil ikke sende dig reklamer. Oplysningerne vil blive opbevaret i højst 18 måneder. Ved at bruge denne formular accepterer du, at dine data opbevares og behandles af dette websted. Ansvarlig person: Jan Daniel. Formål: Få svar på reservationsanmodningen og køb af den tilbudte aktivitet. Vi kan kontakte dig på whatsapp, e-mail eller telefon med henblik på dette formål.

  Relaterede aktiviteter: