Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Guidede udflugter på Los Gigantes
Guidede ture og udflugter fra Los Gigantes Tenerife

Nyd vores guidede ture og udflugter fra Los Gigantes for at lære Tenerife og dens charme at kende. Øen byder på et uendeligt antal aktiviteter, du kan lave og nyde i løbet af din ferie, samt forskellige turistattraktioner af stor interesse for besøgende. Vi inviterer dig til at slentre gennem magiske landsbyer, emblematiske byer og smukke naturlandskaber.

I denne artikel vil vi gerne fortælle dig om vores muligheder for at lære Tenerife at kende med professionelle guider. Vi har allerede fastlagt ruter til de vigtigste seværdigheder på øen, men vi tilpasser os også dine ønsker, hvis du gerne vil lære et bestemt sted at kende. Skriv til os på vores WhatsApp lige nu for at chatte og hjælpe dig med dine reservationer.

Sådan booker du guidede ture og udflugter fra Los Gigantes

Visitas y excursiones guiadas desde Los Gigantes Tenerife
Spar tid og penge med os. Vi ved, hvad det kræver at planlægge din ferie, og derfor vil vi gerne lette din byrde med vores forudbestilte guidede ture. Ved at booke guidede ture fra vores hjemmeside får du transfer og adgang til private steder til en lavere pris og uden at skulle bekymre dig om at foretage separate reservationer.

Vi samarbejder med professionelle guider, som tager dig med rundt på øen og dens mest interessante steder. Vores guider er uddannet til at lære dig de vigtigste fakta om hvert sted, de besøger. De er meget vidende om de kulturelle aspekter af hvert sted, dets historie, skikke og meget mere.

Nyd vores guidede udflugter i en komfortabel bus

Busudflugter
Vi tager dig med gennem Tenerifes skove, landsbyer og byer i behagelige og meget komfortable busser. Medbring dit kamera, så du kan tage billeder ved hvert stop. Vi tilbyder også private udflugter, så du kan lære øen at kende på en eksklusiv måde. Glem alt om tilstedeværelsen af fremmede under aktiviteten, på denne måde kan du have det sjovere, få en mere personlig behandling og nyde turen bedre. Med private udflugter kan du også bestemme, hvilke steder du vil besøge, og hvor længe du vil stoppe, for det er dig, der ejer eventyret.

Vi tilpasser os dine præferencer og gør det gerne. Hvis du vil chatte, skal du bare skrive til vores WhatsApp, vi arbejder på at tilbyde dig den bedste service. Se nedenfor, hvilke steder du kan besøge, når du booker vores guidede ture og udflugter fra Los Gigantes.

Udflugt til Teide

Visitas y excursiones guiadas desde Los Gigantes Tenerife
Besøg den mest emblematiske vulkan i Spanien, vi taler om det imponerende Teide-bjerg med mere end 3700 meter over havets overflade. Med vores guidede udflugter til Teide National Park på Tenerife tager vi dig med langs stierne og opdager skønheden i de vulkanske landskaber.

Stjernet turisme på Tenerife

Teide by Night Tenerife (4)
Vi har en guidet udflugt til Teide by night, så du kan beundre nattehimlen med klarhed. Men ud over dette får du mulighed for at udforske kosmos gennem de kraftige teleskoper på parkens astronomiske station. Det er en fantastisk aktivitet for astronomientusiaster og en fremragende måde at komme i kontakt med naturen på.

Besøg Tenerifes karakteristiske landsbyer

besøg Garachico Tenerife
Vi tager dig med til Garachico, Icod de los Vinos og den smukke lille by Masca. Hver af disse byer har attraktioner af stor interesse for turister. Icod de los Vinos er hjemsted for det ældste dragetræ i verden. Se alle de aktiviteter, der er tilgængelige for at opdage Tenerife i slutningen af teksten. Vælg den guidede tur, du gerne vil på, og skriv direkte til os på WhatsApp for at reservere.

Udflugt til Tenerifes vingårde og vingårde

vinsmagning i tenerfe (2)
Dette er en guidet tur, der vil glæde alle dine sanser. Vi tager dig med til plantagerne på Tenerife for at komme i kontakt med naturen og de naturlige produkter, der høstes på øen. Herefter går turen videre til en vinsmagning, hvor du smager på de autentiske smage. Tag en fantastisk souvenir med hjem efter at have smagt nogle af Europas fineste vine.

Bådture fra Los Gigantes

privat katamaran los gigantes lagoon 40 (8).min
Hvis du er på ferie i Los Gigantes på Tenerife, får du helt sikkert lyst til at sejle rundt i bugten. Book vores bådture for at sejle på Atlanterhavet, og oplev en anderledes dag om bord. Nyd havets fred, få sol på huden, og slap af fra hverdagens stress. Inviter dine venner og familie med på en flugt til havet. Hvilken bedre måde at gøre din partners dag lysere på og give ham eller hende uforglemmelige øjeblikke.

Vi har komfortable katamaraner til sejlads i bugten med masser af plads til alle passagerer. De fleste af disse både inkluderer mad og forfriskende drikkevarer. Se nedenfor for en detaljeret guide til vores tilgængelige både til sejlads i Tenerifes bugter.

Royal Delfin Tenerife Katamaran-tur med transport (7)
Hvalerne og delfinerne på Tenerife er smukke og meget interessante dyr. De er vant til turister, så de nærmer sig roligt bådene. Medbring dit kamera, så du kan tage nogle billeder og smukke videoer. Vi minder dig om ikke at kaste genstande i vandet eller lave høje lyde. Sammen skal vi passe på Tenerifes marine fauna.

Efter hvalsafarien ankrer kaptajnen båden op for at gå ned og køle af i en bugt i bugten. Nyd vandet og plask rundt med dine venner, gør det til en sjov og uforglemmelig dag. Atlanterhavets turkisblå vand er perfekt til at svømme i, med en ideel temperatur og masser af ro. Tag din snorkelmaske på, og udforsk havet under overfladen.

Assistance og transport

Hvis du kunne lide vores guidede ture og udflugter fra Los Gigantes, kan du booke dem nu ved at skrive til vores WhatsApp. Hvis du foretrækker en privat udflugt, så skriv til os, så vi kan lave den plan, der passer bedst til dig. Tak, fordi du booker dine næste udflugter hos os, vi er glade for at være din pålidelige virksomhed på Tenerife. Vores speciale er at tilbyde aktiviteter, så du kan nyde din ferie til vands og til lands. Hvis du vil vide alt, hvad vi har at tilbyde, kan du fortsætte med at surfe rundt på resten af nettet. Husk, at vi har transport med afhentning og aflevering i Los Gigantes for at lette aktiviteten. Fortæl os, hvor du bor, så henter vi dig på det aftalte tidspunkt. Vi håber, du nyder din ferie på Tenerife i fulde drag.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: