Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Vandsport på Puerto Colon
Få mere at vide om de bedste vandsportsaktiviteter i Puerto Colón, og hvordan du lejer dem

Vi tilbyder dig en komplet guide til vandsport i Puerto Colón. Hvis du elsker ekstremsport eller bare vil køle af i vandet, så læs videre, vi har, hvad du har brug for. I vores firma har vi specialiseret os i at tilbyde store oplevelser i havet. Skriv til os direkte på vores WhatsApp for at reservere, så sørger vi for, at du får uforglemmelige øjeblikke.

Vandsport i Puerto Colon

Puerto Colon tilbyder mange muligheder for at opleve intense følelser i havet. Nyd en fantastisk ferie med sommeraktiviteter hele året rundt. Husk, at Tenerife har godt med solskin og behagelige temperaturer året rundt. Flygt fra rutinen med følgende vandsport i Puerto Colón:

Kombinér adrenalin og sjov på bananbåden

bananbåd tenerife

Fordyb dig i en spændende aktivitet, hvor udfordringen er ikke at falde af. Bananbåden består af en oppustelig båd, der trækkes af en anden båd. Passagererne sidder på den oppustelige båd, som konstant snurrer rundt, indtil alle falder i vandet. Vov at prøve denne fascinerende aktivitet med dine venner, ingen vil kunne lade være med at grine, for der er garanti for sjov.

Bane dig vej gennem bølgerne i en kajak

Safari med kajak på Tenerife Syd (1)

Kajaksejlads i Puerto Colon er en fascinerende aktivitet, som du får lyst til at gøre igen og igen. Det er en kano, der drives frem af pagajer. Stig ombord med din vennegruppe til en dag fuld af spænding på havet. Kajakroning kræver styrke og god koordination for at komme fremad, så det er en sport, der bringer holdet sammen. Det giver dig også mulighed for at tilbagelægge lange afstande på havet, mens du træner din krop og kommer i kontakt med naturen.

Føl den maksimale spænding med jetski i Puerto Colón

Jetski i tenerife syd

Opnå utrolige hastigheder, og udforsk Tenerifes strande, grotter og klipper. Jetski er fantastisk sjove, og det er derfor, de er så populære i Puerto Colón. De er meget nemme at køre på, og ligesom med motorcykler kan du køre alene eller sammen med en anden. Hav det sjovt, og nyd glæden ved at udforske havet i fuld frihed.

Dyk på Tenerife og udforsk havbunden og dens skjulte skønheder

Prøv at dykke på Tenerife Syd

Dykning er en af de mest spændende aktiviteter, du kan lave i Puerto Colón. Oplev forskellige dykkersteder med unikke karakteristika og dyk i krystalklart og lysende vand på op til 30 meters dybde. Dyk langs de smukke rev, grotter, kløfter, buer og enestående landskaber på havbunden. Du vil blive imponeret over skønheden hos de farverige fisk, blæksprutter, skildpadder og andre arter fra Tenerifes marine fauna.

I Puerto Colón finder du flere dykkerskoler med ekspertpersonale, som vil hjælpe dig, hvis det er første gang. Når du har lært teorien, er du klar til at dykke ned i dybet og opdage den vidunderlige verden, der gemmer sig under overfladen. Du kan også perfektionere dine dykkerfærdigheder gennem vores dykkerkurser. Tjek listen over tilgængelige muligheder, og kontakt os på WhatsApp for at foretage din reservation.

Oplev Parascending, faldskærmen over havet

Parascending på Tenerife Syd

Hvis du vil have mere adrenalin og nye følelser, skal du inkludere parascending på din liste over vandsport i Puerto Colon. Gør dig klar til at svæve gennem luften fastgjort til en vinddrage, der trækkes af en båd. Båden accelererer på en blid, men kontrolleret måde, så du svæver op til 50 meter over det blå hav. Forestil dig spændingen ved at flyve som en fugl og se ned på bugten fra oven. Er du klar til at flyve?

Paragliding over Tenerifes bjergrige landskaber

Tandemparagliding på Tenerife Syd

Selvom paragliding ikke er en vandsport, ville vi gerne have det med på denne liste, da det er en anbefalelsesværdig aktivitet for dem, der gerne vil opleve nye fornemmelser og gøre anderledes ting. Tenerife består af mange bjerge og dale fulde af toppe, der kan bruges til at lette og flyve gennem luften. Holdet af ekspertpiloter vil guide dig til en sikker og sjov flyvetur. Er du klar til udfordringen?

Nu hvor du ved, hvilke vandsportsaktiviteter der er tilgængelige i Puerto Colon, så tøv ikke med at kontakte os på WhatsApp for at booke dem. Vi har vandsportspakker, der inkluderer jetski, parascending og fiskeri. Se listen nedenfor for alle de tilgængelige muligheder, og når du har valgt den sport, du foretrækker, skal du skrive til os for at foretage en reservation. For os er det en fornøjelse at være den virksomhed, du stoler på, og vi garanterer, at du vil opleve ubeskrivelige følelser.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: