Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Vandsport på Tenerife syd
Vandsport i Tenerife Syd

Oplev spændingen ved vandsport på Tenerife Syd, og gør dig klar til ekstreme eventyr. Tenerife er kendt verden over for sit fremragende klima og krystalklare hav. Her er de perfekte betingelser for at dyrke forskellige former for vandsport, som vi vil fortælle dig om nedenfor. Men først vil vi gerne minde dig om, at du altid kan regne med vores råd, skriv til os direkte på vores WhatsApp for at få flere oplysninger og foretage dine reservationer. Vandsport på Tenerife Syd er sikkert og sjovt, og du vil altid få vejledning af uddannede instruktører, så du får en perfekt og uforglemmelig oplevelse.

Den bedste vandsport på Tenerife Syd

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, venter Tenerife Syd på dig med spændende og adrenalinfyldte vandaktiviteter. Er du klar til at tage på vandet og have det sjovt i Tenerifes blå hav?

Dyk i krystalklart vand

Her er et par grunde til, at Tenerife Syd er det perfekte sted at dykke:

    • Biodiversitet: Der er et stort udvalg af dyre- og plantearter under vandet i Tenerife Syd, som både er meget interessante og attraktive for dem, der brænder for havet og dets skønheder.
    • Dykkersteder: I denne region finder du mange dykkersteder. Der er noget for enhver smag, fra tæt på stranden til de dybeste og mest afsidesliggende med krystalklart vand på op til 30 meters dybde
    • Dykkerskoler: Få professionel undervisning i dykkerskolerne på Tenerife Syd. Hvis du er nybegynder, kan du dykke for første gang. For professionelle tilbyder vi avancerede kurser.

Safari med kajak i Tenerife Syd (1)

Dykning er en af de mest berømte vandsportsgrene på Tenerife på grund af vandets kvalitet og de smukke undervandslandskaber. Du kan også snorkel, hvis du ikke har lyst til at dykke for dybt.

Kajakroning i bugten

Safari med kajak på Tenerife Syd (1)

Oplev en ny måde at sejle på havet, mærke bølgerne og beundre den fantastiske udsigt over kysten. Med kajak kan du få adgang til steder i havet, som kun kan nås med båd. Forestil dig følelsen af at udforske Tenerifes stejle klipper og føle dig så lille foran deres enorme størrelse.

Kør hurtigt på jetski

jetski safari los gigantes tenerife (1)

Det, der gør jetski så populære blandt vandsportsaktiviteterne på Tenerife Syd, er, at de er lette at køre og giver en følelse af frihed. Kør i høj fart hen over bølgerne, og mærk vinden i ansigtet. Det er en unik oplevelse, som alle vil nyde. Tag en passager med, og multiplicer glæden med to. Opnå høje hastigheder, drej rundt og hop i vandet for en endnu sjovere og mere imponerende oplevelse.

Flyv gennem luften med parascending

Parascending på Tenerife Syd

Parascending er en aktivitet, hvor man er fastgjort til en faldskærm, der trækkes af en motorbåd. Når båden øger hastigheden, svæver du op til 50 meter op i luften. Oplev følelsen af at flyve, og se kystlinjen fra luften, som fuglene gør.

Klatre ombord på bananbåden, hold godt fast

bananbåd tenerife

Nyd en behagelig tur på havet, mens du mærker bølgerne under dine fødder og havbrisen i dit ansigt. Hold godt fast, for når bananbåden ryster, kaster den alle ud i vandet. Det er en aktivitet, der udføres i en gruppe, det er sikkert og meget sjovt.

Prøv Flyboarding Ekstrem sjov!

Flyboard på Tenerife Syd

Få en anderledes oplevelse i vandet. Deltagerne svæver gennem luften på et fremdriftsbræt, der er forbundet med en jetski. Det er sjovt at lave sving og spring i høj fart. En aktivitet for de mest dristige og eventyrlystne.

Alle de vandsportsaktiviteter på Tenerife Syd, som vi nævner her, er tilgængelige på vores hjemmeside. Book nu, bare skriv til os på WhatsApp for at angive dato og antal pladser. Vi har ogsåvandsportspakker, der inkluderer jetski, parasailing og fluefiskeri, så du kan gøre det hele med én booking og til en fordelagtig pris. Se de tilgængelige aktiviteter nedenfor for detaljer og for at foretage din reservation. Vi venter på dig på øen med det evige solskin, hvor drømme bliver til virkelighed.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: