Prva objava: 25 marca, 2024 |

Safariji s štirikolesniki na Callao Salvaje
Štirikolesarski safari iz Callao Salvaje

Na naši spletni strani zlahka rezervirajte štirikolesarski safari iz Callao Salvaje. V tem vodniku vam bomo povedali vse, kar morate vedeti o tem fantastičnem športu, in kako ga lahko rezervirate iz Callao Salvaje. Uživajte v razburljivi pustolovščini za ljubitelje narave in dejavnosti na prostem. Za vas puščamo naš WhatsApp, da nam pišete s svojimi vprašanji ali neposredno opravite rezervacijo.

Vsebine safarijev s štirikolesniki iz Callao Salvaje

Quad Safari Tenerife03.min

Callao Salvaje je mirno mestece na jugu Tenerifov z različnimi možnostmi nastanitve in restavracij. Uživajte v soncu in morju na njegovih privlačnih plažah s črnim peskom in skalami. Če pa iščete zabavo na kolesih, lahko to storite tudi z našimi štirikolesnimi safari iz Callao Salvaje, polnimi adrenalina in vznemirjenja.

Vzemite si dan za oddih in uživajte na poteh Tenerifov. Ker je otok vulkanskega izvora, so na njegovem površju vidne sledi tokov lave, ki so se kopičili skozi čas. Ponujamo vam priložnost, da raziščete nepravilne poti Tenerifov, ki jih obdajajo soteske in pečine. Vozite se po obalnih pokrajinah Tenerifov z vonjem po morju in svežem vetru. Na koncu besedila si oglejte razpoložljive poti in kraje, ki jih boste lahko obiskali.

Vozite svoj štirikolesnik

Quad Safari Tenerife01.min

Vožnja s štirikolesniki traja 4 ure in je ena najbolj vznemirljivih izkušenj na počitnicah. Dejavnost poteka večinoma po brezpotjih, kar omogoča bolj divjo pustolovščino. Na postanku se ustavimo, da se okrepčamo in fotografiramo. Nekateri naši safariji s štirikolesniki vključujejo postanek v znani lokalni restavraciji s kanarsko hrano. Oglejte si možnosti, ki so na voljo na naši aplikaciji WhatsApp prav zdaj.

Štirikolesniki so varni in enostavni za upravljanje, poskrbimo za njihovo vzdrževanje, da zagotovimo varno izkušnjo. Ni pomembno, če še nikoli niste vozili štirikolesnika, naši inštruktorji vam bodo pred odhodom dali vsa navodila. Prav tako bodo med vožnjo spremljali vsakega štirikolesnika in poskrbeli, da bo vse potekalo brezhibno.

Pri naših safarijih s štirikolesniki iz Callao Salvaje lahko izbirate med različnimi potmi z različnimi težavnostnimi stopnjami. Če ste začetnik, vam priporočamo, da izberete manj zahtevne poti, da se navadite na vožnjo s štirikolesniki. Ko boste pridobili prakso, lahko izberete bolj zapletene terene za bolj vznemirljivo izkušnjo.

Najem in prevoz

Squad Quad Safari Tenerife South (6)

Rezervacija safarijev s štirikolesniki iz Callao Salvaje vključuje prevoz s prevzemom in odvozom v kraju, kjer bivate. Opozarjamo vas, da morate biti starejši od 18 let in za vstop na štirikolesnik predložiti vozniško dovoljenje. Na koncu tega besedila najdete vse možnosti, ki so na voljo za najem quad safarijev iz Callao Salvaje, za podrobnosti odprite vsako dejavnost. Ko izberete, katero želite najeti, izpolnite kontaktni obrazec ali nam pišite na WhatsApp, z veseljem vam bomo pomagali. Na Tenerifih že vrsto let ponujamo nepozabna doživetja, zato vemo, da se boste imeli odlično.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: