Prva objava: 17 marca, 2024 |

Safariji s štirikolesniki na Južni Tenerife
Štirikolesni safari na južnem Tenerifu

Štirikolesarski safari na južnem Tenerifu je zanimiv in zelo zabaven. Vabimo vas, da uživate v izjemni pustolovščini po razgibanih poteh in čudovitih pokrajinah. Spodaj najdete vodnik z vsem, kar morate vedeti o vožnji s štirikolesniki na Tenerifih. Za rezervacijo nam pišite na WhatsApp in z veseljem vam bomo pomagali.

Tenerife je čudovit otok, ki ima vse, odlično vreme, različne reliefne oblike in spektakularne razglede. Je idealen kraj za izvajanje pustolovskih športov in stik z naravo. Če ste navdušeni nad dejavnostmi na prostem, morate to izkušnjo doživeti, saj boste odnesli edinstvene spomine, ki jih boste težko ponovili kjer koli drugje. Ne pozabite na fotoaparat, pokrajine Tenerifov so očarljive in vredne fotografiranja.

Safari za četverice na južnem Tenerifu

Tenerife Quad Bike Safari Vulocano (1)

Štirikolesarski safari na jugu Tenerifov vas bo popeljal po hribih in dolinah Tenerifov. Dejavnost poteka večinoma na terenu. S štirikolesniki se zapeljite po gozdnem terenu in občutite adrenalinski naval na svojih štirih kolesih.

Ponujamo vam različne poti za prečkanje otoka na štirikolesnikih. Spoznajte pokrajine Arona, Vilaflor, Playa de las Americas in impresivni nacionalni park Teide. Preizkusite svoje vozniške sposobnosti na zahtevnem terenu, to je edinstvena pustolovščina sredi vulkanske geografije Tenerifov.

za koga je ta dejavnost primerna?

Tenerife Quad Safari Gigantes (1)

Vozite po različnih progah z različnimi težavnostnimi stopnjami. Ne glede na to, ali ste začetnik ali redni uporabnik tega športa, boste našli progo, ki je primerna za vas. Izberite najlažje proge, da se navadite na delovanje, nato pa eksperimentirajte z zahtevnejšimi progami. Preden se odpravite na pot, vam bo ekipa, ki skrbi za štirikolesnike, dala vsa navodila, ki jih potrebujete za varno vožnjo. Izkušnja vožnje po obalnih pokrajinah Tenerifov in njihovih emblematičnih vaseh naredi dejavnost še bolj zanimivo.

Kako najeti štirikolesnike na južnem Tenerifu

Squad Quad Safari Tenerife South (6)

Za vožnjo s štirikolesniki morate biti starejši od 18 let in predložiti vozniško dovoljenje. Vključen je prevoz na območja južnega Tenerifa, kot so Puerto Colón, La Caleta, Callao Salvaje, Los Cristianos in Costa Adeje. Za potrditev razpoložljivosti prevoza nam pišite na WhatsApp in navedite svojo lokacijo.

Na naši spletni strani lahko najdete različne štirikolesne safarije na južnem Tenerifu in druge dejavnosti na prostem. Odločite se zdaj in pridite ter uživajte v tej zabavni pustolovščini. Še naprej preverjajte seznam dejavnosti na koncu besedila, da spoznate njihove podrobnosti in dostopate do kontaktnega obrazca za rezervacijo. V čast nam je služiti našim strankam. Smo strokovnjaki za zagotavljanje turističnih storitev na Tenerifih. Najem plovil za izlete po zalivu, izlete po otoku in še veliko več. Upamo, da boste na južnem Tenerifu preživeli čudovite počitnice. Vsekakor preizkusite vse, kar vam otok ponuja.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: