Prva objava: 17 marca, 2024 |

Safariji s štirikolesniki na La Caleta
Izposoja Quad iz La Caleta Tenerife

Z najemom Quad-a iz La Caleta Tenerife lahko uživate v naravi in doživljate močna čustva na štirih kolesih. Vozite se po očarljivih poteh Tenerifov in njihovih veličastnih cestah, od koder boste lahko občudovali privlačne pokrajine. Tenerife je po vsem svetu znan po svojih naravnih lepotah in raznovrstnih dejavnostih, v katerih lahko uživate na prostem. Pridite in si oglejte, kaj vse lahko počnete z vožnjo s štirikolesnikom iz La Calete. Če želite opraviti rezervacijo, nam pišite neposredno na naš WhatsApp, z veseljem vam bomo pomagali pri uživanju v tej zabavni pustolovščini.

Kako najamete Quad iz La Calete

Quad Safari Tenerife10.min

Če ste na počitnicah na našem čudovitem otoku in imate radi naravo, je ta dejavnost prava za vas. Na koncu besedila vam puščamo seznam dejavnosti, s katerimi se lahko s Quadom zapeljete po začaranih poteh Tenerifov. Vabimo vas, da si ogledate vsako dejavnost in se seznanite z njeno ponudbo, trajanjem, cenami in drugimi podatki. Rezervacije lahko opravite tako, da izpolnite kontaktni obrazec, ki je priložen vsaki dejavnosti, ali nam pišete neposredno na WhatsApp. Pozorni smo na vaše zahteve.

La Caleta je čudovita ribiška vasica na jugu Tenerifov, kjer lahko doživite čudovita doživetja. Če bivate v La Caleti, vas vabimo, da uživate v njenem kristalno čistem morju, ki je kot nalašč za potapljanje in snorkljanje. Ne pozabite poskusiti njene bogate gastronomije v različnih barih in restavracijah na tem območju. Na naši spletni strani lahko najamete različne dejavnosti, v katerih lahko uživate v La Caleti, zato ne oklevajte, pustolovščina vas čaka.

Vsebine vožnje s štirikolesniki iz La Calete

Quad Safari Tenerife06.min
Če se boste prvič peljali s štirikolesnikom, ne skrbite, saj gre za samodejna vozila, ki jih je enostavno voziti. Na izletu vas bo ves čas spremljala naša ekipa strokovnjakov, ki vas bo vodila. Dejavnost je popolnoma varna, saj gredo štirikolesniki skozi strog postopek vzdrževanja, ki zagotavlja varnost vseh. Inštruktorji vam bodo pred odhodom dali vse napotke, med vožnjo pa vas bodo spremljali in nadzorovali, da je vse pod nadzorom. Za vožnjo teh neverjetnih strojev morate le predložiti vozniško dovoljenje in že ste pripravljeni na akcijo.

Vozite po naravnih terenskih poteh in uživajte v 100-odstotno naravni ekstremni pustolovščini. Gozdne poti na Tenerifih ponujajo veličastno naravno okolje, kjer se lahko povežete z naravo in se napolnite z njeno energijo. Sodelujemo s podjetji z dolgoletno zgodovino na tem področju, zato zagotavljamo varne in zabavne pustolovščine za vse. Pot poteka skozi čudovite kraje na Tenerifih, kot so Playa de las Americas, Arona, La Escalona in Villaflor. Opozarjamo vas, da se morate seznaniti z značilnostmi vsakega izleta na seznamu, ki ga najdete na koncu besedila.

Squad Quad Safari Tenerife South (9)
Za vas imamo štirikolesne safarije po obalnih pokrajinah Tenerifov, da boste lahko vdihnili vonj po morju in občudovali lepoto njegovih pokrajin. Pustite se navdušiti impresivnim vulkanskim pokrajinam narodnega parka Teide. Gora Teide se dviga na več kot 3.700 metrov nad morjem in je kralj pokrajin na Tenerifih. Ne zamudite priložnosti, da s prijatelji in družino doživite to veliko pustolovščino, polno adrenalina in nepozabnih trenutkov.

Pomoč in prevoz

Izleti s štirikolesniki iz La Calete so na voljo vsem. Ni pomembno, ali ste začetnik ali profesionalec. Tenerife ponuja različne proge z različnimi težavnostnimi stopnjami. Izbirate lahko med potmi na cesti, da se navadite na vožnjo štirikolesnikov, ali pa najamete safari po goratem terenu z zahtevnimi ovirami za bolj avanturistične. Ne pozabite, da vam ponujamo prevoz s prevzemom in dostavo v kraju La Caleta in drugih letoviščih na južnem Tenerifu. Pišite nam zdaj na WhatsApp, da opravite rezervacijo, ne pozabite, da to storite vnaprej, saj obravnavamo veliko zahtevkov in so nekatere dejavnosti zelo hitro razprodane. V veselje nam je biti vaš gostitelj za vaše pustolovske dejavnosti iz La Calete.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: