Prva objava: 25 marca, 2024 |

Safariji s štirikolesniki na Los Cristianos
Štirikolesni safari iz Los Cristianos Tenerife

Pridite in uživajte v neverjetnih safarijih s štirikolesniki iz Los Cristianosa, ki so zabavni in polni adrenalina. Odkrijte Tenerife z drugačne perspektive in se vozite po njegovih cestah in gorskih poteh. Izleti s štirikolesniki so varni in zelo zabavni. Vse izlete s štirikolesniki, ki so na voljo v Los Cristianosu, in podrobnosti o njih najdete v vodniku na koncu besedila. Za rezervacijo izpolnite kontaktni obrazec ali nam pišite neposredno na naš WhatsApp.

Safari s štirikolesniki iz Los Cristianosa

Quad Safari Tenerife10.min

Los Cristianos je čudovito mesto na jugu otoka Tenerife, ki slovi po svojih plažah in soncu. Ponuja odlično izbiro hotelov in restavracij za vse okuse. Vendar tu ne boste našli le plaž, temveč tudi številne možnosti za preživljanje prostega časa in zabavo. Če bivate v Los Cristianosu in ste navdušeni nad pustolovščinami in športi na prostem, morate poskusiti safari s štirikolesniki, ki vas bo očaral in ga boste želeli ponoviti.

Uživajte v tej čudoviti pustolovščini s štirikolesniki, ki bo navdušila vse vaše čute. Vozite se po razgibanih poteh skozi gore in si pri tem oglejte očarljive pokrajine Tenerifov. Nekatere poti potekajo ob obali, kjer lahko občutite energijo Atlantika in svežino morskega vetra.

Začutite vonj morja in nežen vonj tenerifskih gozdov. Sprehodite se po pokrajinah Arona, Vilaflor, Playa de las Américas in impresivnem narodnem parku Teide. Ne pozabite vzeti s seboj fotoaparata, saj so razgledi na te kraje fascinantni.

Štirikolesa so varna in enostavna za vožnjo

Quad Safari Tenerife02.min

Naši štirikolesniki opravljajo strog urnik vzdrževanja, da bi zagotovili varnost vseh. Če še nikoli niste vozili štirikolesnika, ne skrbite, saj vam bo ekipa inštruktorjev povedala vse, kar morate vedeti, preden se boste usedli. Prav tako nadzorujejo vožnjo in poskrbijo, da vse poteka gladko.

Tenerife ponuja različne poti za safari s štirikolesniki, vsaka z različnimi težavnostnimi stopnjami. Če še nikoli niste vozili štirikolesnika, izberite manj zahtevne poti in izkoristite priložnost, da vadite in izpopolnite svoje vozniške spretnosti. Ko boste pripravljeni, vas vabimo, da osvojite bolj zapletene terene, kjer morate dokazati, da imate pustolovski in tvegani duh.

80 % poti poteka po gozdnem ali terenskem terenu, kjer se odvija prava pustolovščina. Občutite dvig adrenalina, ko se s terenskim vozilom, pripravljenim na vse, podate na pot po razgibanem terenu.

Kako rezervirati safari s štirikolesniki iz Los Cristianosa

Quad Safari Tenerife South (1)

Če bivate v mestu Los Cristianos, vam nudimo prevoz brez dodatnih stroškov. Pišite nam le, da nam sporočite naslov, na katerem naj vas prevzamemo. Opozarjamo vas, da morate biti starejši od 18 let in predložiti vozniško dovoljenje, da se lahko usedete na štirikolesnik in doživite pustolovščino svojega življenja! Pišite nam takoj zdaj na naš WhatsApp, da opravite rezervacijo, ne oklevajte in nam pišite, če imate kakršna koli vprašanja, z veseljem vam bomo pomagali.

Poleg safarijev s štirikolesniki iz Los Cristianosa vam v našem podjetju med počitnicami na Tenerifih ponujamo tudi različne dejavnosti na prostem. Pobrskajte po naši spletni strani in se seznanite z vsemi našimi storitvami. Ponujamo izlete z ladjo, izlete po otoku in še veliko več. Posvečamo se zagotavljanju zadovoljujočih čustev tako na morju kot v notranjosti otoka. Zaupajte nam, saj svoje stranke osrečujemo že več kot desetletje.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: