Stvari za početi in kraji za obisk v Lanzarote

Stvari za početi in kraji za obisk v Lanzarote

V tem prispevku vam želimo predstaviti najboljše stvari, ki jih lahko počnete na Lanzarotu med naslednjimi počitnicami. Predstavljamo vam tudi kraje, ki jih morate obiskati, da ne zamudite nobenega od čarov tega čudovitega otoka. Ponujamo vam veliko različnih dejavnosti, v katerih boste lahko uživali in se odlično zabavali, imamo izlete z ladjo, na katerih lahko opazujete delfine in druge kite, ter različne izlete in dejavnosti na kopnem. Vabimo vas, da odkrijete in uživate na plažah Lanzarote, ki so darilo Atlantika za sprostitev in uživanje v naravi.

Začeli bomo z značilnostmi Lanzarote, nato pa vam bomo povedali o njegovih plažah. Na koncu predstavljamo popoln seznam najboljših krajev, ki jih lahko obiščete na počitnicah na Lanzarotu, zato pojdite do konca in ne spreglejte nobene podrobnosti.

Kaj početi na Lanzarotu?

Arrecife.min

To je eden najbolj obiskanih otokov Kanarskega arhipelaga, dežela vulkanov in rajskih plaž, kamor si vsi želijo iti. Našli boste čudovite kraje z različnimi značilnostmi in kontrasti. V njegovi notranjosti boste našli vse potrebne storitve, kot so banke, trgovine, bari in restavracije ter druge mestne storitve.

Glavna turistična dejavnost na otoku je okoli promenade, kjer so glavne plaže in hotelski kompleks. Po drugi strani pa lahko obiščete čudovite vasi, polne prijaznih ljudi, kjer je opazna tradicionalna arhitektura, majhne bele hiše, ki so v kontrastu s črno barvo, ki jo je pustilo vulkansko delovanje.

Kaj početi na Lanzarotu

Tukaj je seznam najboljših stvari, ki jih lahko počnete, da bi kar najbolje izkoristili svoj čas na otoku:

Najem plovil in izleti z ladjo

Puerto deportivo Playa Blanca.min

Lanzaroteja ne morete obiskati in zapustiti, ne da bi uživali v prijetni vožnji z jadrnico. Rezervirajte izlet in z družino ter prijatelji uživajte v čudesih otoka z njegovih obal. Prevzamejo vas v vašem hotelu in vas odpeljejo do najlepših plaž na otoku, kjer se lahko spustite na kopanje. Izleti vključujejo hrano, glasbo in druge storitve za udobje turistov. Ne pozabite nam pisati, da pojasnimo vaše dvome, saj vsaka od dejavnosti ponuja različne značilnosti in cene.

Opazovanje delfinov

To je ena najboljših stvari, ki jih lahko počnete na Lanzarotu, in ta dejavnost privablja številne turiste, ki imajo radi naravo in te fantastične živali. Poleg zgoraj omenjenih storitev vas bo kapitan med izletom z ladjo na Lanzarote popeljal na določena mesta, kjer običajno plavajo delfini in drugi kiti. Uživajte v njihovi lepoti s čolna in opazujte, kako v veselje obiskovalcev izvajajo različne piruete. Ne pozabite nas predhodno kontaktirati, da si rezervirate mesto, saj je naš WhatsApp vedno aktiven, da vam pomaga pri izbiri vašega naslednjega izleta.

Izleti na Lanzarotu

Rezervirajte enega od naših izletov in spoznajte različne znamenitosti Lanzarote iz rok vodnikov. Prednost izleta je v tem, da vključuje vstopnine za znamenitosti in je zasnovan tako, da lahko uživate v vseh krajih brez skrbi glede vstopnin, voznih redov itd. S tega otoka se lahko odpravite na izlete na Fuerteventuro, čudovit otok, ki vas čaka z velikimi znamenitostmi.

Kraji, ki jih morate obiskati

To so kraji, ki jih morate obiskati med bivanjem na otoku:

Punta del Papagayo

To je majhen del obale na jugu otoka, kjer boste našli čudovite plaže z vulkanskim peskom in sanjsko pokrajino. Nahaja se zelo blizu Playa Blanca, do njega pa lahko pridete po cesti, ki je dostopna turistom in obiskovalcem.

Plaža Papagayo

Playas de Papagayo (5).min

To je najbolj znana plaža v Punta del Papagayo. Zaščitena je s klifi, zato je veter zelo miren, idealna za počitek in sprostitev. Zaradi svojih značilnosti je čudovit kraj za potapljanje.

Plaža Famara

Je ena najdaljših plaž na otoku, saj se razteza na več kot 5 km. Je raj za deskarje, ki iščejo najboljše valove. Nudi posebno in drugačno vzdušje od ostalih plaž na otoku, saj se v morje kot zaščitni ščit zajeda ogromna pečina Famara.

Plaža El Ancla

To je plaža, na kateri so odlične razmere za potapljanje s snorklanjem in osvežilne potope. Zaradi zlatega peska in kristalno čiste vode je zbirališče številnih turistov, ki pridejo iskat zabavo in uživanje.

Plaža Janubio

To je divja plaža s temnim peskom vulkanskega izvora. Plaža ni primerna za kopanje, saj so na njej močni tokovi.

Plaža Honda

To je polmestna plaža, ki jo vse leto obišče veliko obiskovalcev.

Charco de los Clicos

Presenečeni boste nad pokrajino, ki jo boste videli tukaj, in kontrastnimi barvami pokrajine. To je plaža z rdečim in črnim peskom, ki se združuje s turkizno vodo morja. Poleg tega boste našli nekaj lagun sijoče zelene barve, ki so tu zato, da še bolj poživijo pisano pokrajino.

Los Hervideros

Nenavadno ime za kraj, ki pa mu zelo ustreza, saj so tu številni kraterji in jame vulkanskega izvora. A ne mislite, da je težko hoditi po njem, saj je bila pripravljena posebna pot, da se po njem lahko sprehodi vsakdo in uživa v takšnem geološkem čudežu.

Jameos del Agua

To je eden od obiskov, ki ga turisti najbolj obožujejo. Govorimo o 5 tisočletij stari vulkanski cevi, znani kot Cueva de los verdes, s številnimi galerijami in jamami v notranjosti. V notranjosti se nahaja jameo, to je del cevi, katerega streha je bila odstranjena. V njej je nastalo čudovito jezero, v katerem živijo prikupni mali albinotični raki, ki so edinstveni na svetu. Tu lahko razmišljate o tem, kako je arhitekt César Manrique s svojimi umetniškimi deli dodal še več lepote tistemu, kar je ustvarila narava.

Nacionalni park Timanfaya

Parque Nacional de Timanfaya (3).min

To je park z edinstvenimi značilnostmi, zaradi katerih je eden najbolj znanih v vsej Španiji. Obiščite ga z avtobusom ali s pohodom po njegovih spektakularnih poteh. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete vrste, ki uspevajo v parku, in vdihnete najčistejši in najprijetnejši zrak, v katerem boste uživali na svojih počitnicah.

Zanimivosti Lanzarote

Lanzarote je čudovit otok z neprekosljivim šarmom, ki ga sestavljajo čudovite plaže in majhne vasice v notranjosti države, kjer boste našli najprijaznejše ljudi, kar jih boste kdaj srečali.

Na otoku je več kot 600 vulkanov, ki vas bodo pustili brez besed, saj boste mislili, da ste se znašli v jurskem filmu. Vulkanska pokrajina, ki jo boste videli ob obisku, je rezultat serije vulkanskih izbruhov, ki so se zgodili pred dvema stoletjema. Vozili boste celo mimo cest, ki sekajo tokove lave, ki so nastali med temi izbruhi.

Lanzarotska pokrajina je čudovita, edinstvena in neponovljiva. Priča boste morju lave, ki vas bo pustilo v strahospoštovanju, kot da je to kraj zunaj Zemlje. Različni kraterji in vulkanski stožci dodajo pokrajini še večji pečat, fotografije, ki jih boste posneli tukaj, pa bodo najbolj impresivne, ki jih boste vzeli s seboj v fotoaparat. In če še vedno dvomite, nam brez oklevanja pišite, saj vam nudimo vse storitve, ki jih potrebujete za uživanje na Lanzarotu, od njegovih plaž do skrivnostnih vulkanov. Že vrsto let pomagamo turistom, da med obiskom tega čudovitega otoka doživijo najboljša doživetja. Izpolnite naš kontaktni obrazec in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času; ne pozabite, da je naše poslanstvo, da so naše stranke med počitnicami zadovoljne.

Costa Teguise.min

Povezani članki:

Danes vam želimo predstaviti najboljše stvari, ki jih lahko počnete, in kraje, ki jih...
V tem prispevku vam želimo predstaviti vodnik po dejavnostih in najboljših krajih za...

Plaže v Lanzarote

Puerto del Carmen se nahaja na jugovzhodu otoka Lanzarote in je eno najpomembnejših...
Puerto del Carmen se nahaja na jugovzhodu otoka Lanzarote in je eno najpomembnejših...
Costa Teguise ponuja široko paleto restavracij z odlično kakovostjo storitev za vse...
V tem prispevku bomo govorili o plažah Papagayo ali bolje rečeno o najboljših plažah...