Tekemistä ja käyntikohteita Lanzarotella

Tekemistä ja käyntikohteita Lanzarotella

Guide

Tässä postauksessa haluamme kertoa sinulle parhaista asioista, joita voit tehdä Lanzarotella seuraavalla lomallasi. Esittelemme myös paikat, joissa sinun kannattaa vierailla, jotta et jää paitsi tämän kauniin saaren viehätyksestä. Tarjoamme monenlaisia aktiviteetteja, joista voit nauttia ja pitää hauskaa, meillä on veneretkiä, joilla voit nähdä delfiinejä ja muita valaita, sekä erilaisia retkiä ja aktiviteetteja maalla. Kutsumme sinut tutustumaan ja nauttimaan Lanzaroten rannoista, Atlantin lahja rentoutua ja nauttia luonnosta.

Aloitamme Lanzaroten ominaispiirteistä ja kerromme sitten sen rannoista. Lopuksi esittelemme täydellisen luettelon parhaista paikoista, joissa kannattaa vierailla Lanzaroten lomallasi, joten mene loppuun asti äläkä jätä väliin yhtään yksityiskohtaa.

Mitä tehdä Lanzarotella?

Arrecife.min

Tämä on yksi Kanariansaarten saariston suosituimmista saarista, tulivuorten ja paratiisimaisten rantojen maa, jonne kaikki haluavat mennä. Löydät upeita paikkoja, joilla on erilaisia ominaisuuksia ja kontrasteja. Sen sisäosissa on kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten pankit, kaupat, baarit ja ravintolat sekä muut kaupunkipalvelut.

Saaren pääasiallinen matkailutoiminta on rantakadun ympärillä, josta löydät tärkeimmät rannat ja hotellikompleksin. Toisaalta voit vierailla kauniissa kylissä, jotka ovat täynnä ystävällisiä ihmisiä ja joissa perinteinen arkkitehtuuri on havaittavissa, pienet valkoiset talot, jotka erottuvat tulivuoren toiminnan jättämästä mustasta väristä.

Tekemistä Lanzarotella

Tässä on luettelo parhaista asioista, joita kannattaa tehdä, jotta saat kaiken irti saarella viettämästäsi ajasta:

Venevuokraus ja veneretket

Puerto deportivo Playa Blanca.min

Et voi käydä Lanzarotella ja lähteä pois nauttimatta mukavasta purjeveneajelusta. Varaa retki ja nauti perheesi ja ystäviesi kanssa saaren ihmeistä sen rannoilta käsin. He noutavat sinut hotelliltasi ja vievät sinut saaren kauneimmille rannoille, joilla voitte pulahtaa uimaan. Retkiin sisältyy ruokaa, musiikkia ja muita palveluja matkailijan mukavuuden vuoksi. Muista kirjoittaa meille selvittääksesi epäilyksesi, sillä kullakin aktiviteetilla on erilaiset ominaisuudet ja hinnat.

Delfiinien katselu

Tämä on yksi parhaista asioista, joita voi tehdä Lanzarotella, ja tämä aktiviteetti houkuttelee monia turisteja, jotka rakastavat luontoa ja näitä upeita eläimiä. Edellä mainittujen palvelujen lisäksi Lanzarotella järjestettävien veneretkien aikana kippari vie sinut erityisiin paikkoihin, joissa delfiinit ja muut valaat yleensä uivat. Nauti niiden kauneudesta veneestä käsin ja katso, kuinka ne tekevät erilaisia piruetteja vierailijoidensa iloksi. Muista ottaa meihin yhteyttä etukäteen varataksesi paikkasi, WhatsAppimme on aina aktiivinen ja auttaa sinua valitsemaan seuraavan matkasi.

Retket Lanzarotella

Varaa yksi retkistämme ja tutustu Lanzaroten eri nähtävyyksiin oppaiden kädestä. Retken etuna on, että se sisältää sisäänpääsymaksut nähtävyyksiin ja ne on suunniteltu niin, että voit nauttia kaikista paikoista ilman huolta sisäänpääsymaksuista, aikatauluista jne. Tältä saarelta voit tehdä retkiä Fuerteventuralle, joka on kaunis saari, jossa sinua odottavat upeat nähtävyydet.

Kohteet, joissa sinun tulisi vierailla

Näissä paikoissa sinun kannattaa vierailla saarella oleskelusi aikana:

Punta del Papagayo

Tämä on pieni osa rannikkoa saaren eteläosassa, josta löydät upeita tuliperäisen hiekan rantoja ja unenomaisia maisemia. Se on hyvin lähellä Playa Blancaa, ja sinne pääsee turistien ja vierailijoiden käytössä olevaa tietä pitkin.

Papagayon ranta

Playas de Papagayo (5).min

Tämä on Punta del Papagayon kuuluisin ranta. Se on kallioiden suojaama, joten tuuli on hyvin tyyni, ihanteellinen lepoon ja rentoutumiseen. Ominaisuuksiensa ansiosta se on upea paikka snorklaukseen.

Famaran ranta

Se on yksi saaren pisimmistä rannoista, sillä sen pituus on yli 5 kilometriä. Se on paratiisi surffaajille, jotka etsivät parhaita aaltoja. Se tarjoaa erityisen ja muista saaren rannoista poikkeavan ilmapiirin valtavan Famara Cragin ansiosta, joka kohoaa mereen kuin suojakilpi.

El Ancla Beach

Tällä rannalla olosuhteet ovat täydelliset snorklaukseen ja virkistäviin sukelluksiin. Kultaisen hiekkansa ja kristallinkirkkaiden vesiensä ansiosta se on kohtauspaikka monille turisteille, jotka tulevat etsimään hauskanpitoa ja nautintoa.

Janubion ranta

Tämä on villi ranta, jonka tumma hiekka on vulkaanista alkuperää. Tämä ranta ei sovellu uimiseen, sillä siellä on voimakkaita virtauksia.

Hondan ranta

Tämä on puoliksi kaupunkimainen ranta, joka vastaanottaa paljon kävijöitä ympäri vuoden.

Charco de los Clicos

Tulet yllättymään täällä näkyvästä maisemasta ja maiseman kontrastiväreistä. Rannalla on punaista ja mustaa hiekkaa, joka yhdistyy meren turkoosiin veteen. Lisäksi löydät muutaman säteilevän vihreän laguunin, jotka ovat täällä tuomassa vielä lisää elämää värikkääseen maisemaan.

Los Hervideros

Onpa erikoinen nimi paikalle, mutta se sopii siihen hyvin, sillä siellä on monia tuliperäisiä kraattereita ja luolia. Älä kuitenkaan luule, että sen läpi on vaikea kävellä, sillä sinne on tehty erityinen polku, jotta kaikki voivat kävellä sen läpi ja nauttia tällaisesta geologisesta ihmeestä.

Jameos del Agua

Tämä on yksi turistien eniten nauttimista vierailuista. Kyseessä on 5 vuosituhatta vanha tulivuoren putki, joka tunnetaan nimellä Cueva de los verdes ja jonka sisällä on monia gallerioita ja luolia. Sisällä on jameo, joka on putken alue, jonka katto on irrotettu. Siihen puolestaan muodostui kaunis järvi, jossa elää söpöjä pieniä albiinorapuja, jotka ovat ainutlaatuisia maailmassa. Täällä voit pohtia tapaa, jolla arkkitehti César Manrique onnistui lisäämään taideteoksillaan lisää kauneutta siihen, minkä luonto oli luonut.

Timanfayan kansallispuisto

Parque Nacional de Timanfaya (3).min

Tässä puistossa on ainutlaatuisia piirteitä, jotka tekevät siitä yhden koko Espanjan kuuluisimmista. Vieraile siellä bussilla tai vaeltamalla sen upeilla poluilla. Älä missaa tilaisuutta tutustua puistossa kukoistaviin lajeihin ja hengittää puhtainta ja miellyttävintä ilmaa, josta voit nauttia lomallasi.

Lanzaroten kuriositeetit

Lanzarote on ihana saari, jolla on vertaansa vailla oleva viehätysvoima, ja se koostuu kauniista rannoista ja pienistä sisämaan kylistä, joista löydät ystävällisimmät ihmiset, joita koskaan tapaat.

Siellä on yli 600 tulivuorta, jotka jättävät sinut sanattomaksi, luulet olevasi Jurassic-elokuvassa. Tulivuorimaisema, jonka näet vierailusi aikana, on kahden vuosisadan takaisen tulivuorenpurkausten sarjan tulos. Kuljet jopa teiden ohi, jotka kulkevat näiden purkausten aikana syntyneiden laavavirtojen läpi.

Lanzaroten maisema on upea, ainutlaatuinen ja toistamaton. Tulet todistamaan laavamerta, joka jättää sinut ihmetyksen valtaan, aivan kuin se olisi maan ulkopuolinen paikka. Erilaiset kraatterit ja tulivuorikartiot lisäävät maiseman vaikuttavuutta entisestään, ja täällä ottamasi valokuvat ovat vaikuttavimpia, joita otat kamerallasi mukaasi. Ja jos sinulla on vielä epäilyksiä, älä epäröi kirjoittaa meille, meillä on kaikki palvelut, joita tarvitset nauttiaksesi Lanzarotesta sen rannoista sen arvoituksellisiin tulivuoreihin. Olemme monta vuotta auttaneet matkailijoita elämään parhaita kokemuksia vierailunsa aikana tällä kauniilla saarella. Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, muista, että tehtävämme on tehdä asiakkaamme onnellisiksi lomansa aikana.

Costa Teguise.min

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Tänään haluamme kertoa sinulle parhaista asioista ja vierailukohteista Costa...
Tässä postauksessa haluamme esitellä sinulle oppaan aktiviteeteista ja parhaista...

Rannat vuonna Lanzarotella

Tässä postauksessa puhumme Papagayon rannoista tai paremmin sanottuna Lanzaroten...
Puerto del Carmen sijaitsee Lanzaroten saaren kaakkoisosassa, ja se on yksi alueen...
Costa Teguise tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita, joissa on erinomaista palvelua...