Aktivnosti in kraji za obisk v Puerto del Carmen

Aktivnosti in kraji za obisk v Puerto del Carmen

V tem prispevku vam želimo predstaviti vodnik po dejavnostih in najboljših krajih za obisk v Puerto del Carmenu, ki se nahaja na jugovzhodu Lanzarote. Na koncu besedila vam predstavljamo seznam raznolikih možnosti za uživanje v tem čudovitem mestu. Izbirate lahko med različnimi izleti z ladjo in na kopnem ter spoznavate najzanimivejše kraje v Puerto del Carmenu. Ne oklevajte in nas kontaktirajte prek našega WhatsAppa, z veseljem vam bomo pomagali izbrati najboljšo dejavnost glede na vaše želje in preference.

Kaj početi v Puerto del Carmen?

Najprej vam moramo povedati, da je Puerto del Carmen zaradi svoje dobre lokacije, le 10 minut od letališča, in raznolikih možnosti zabave popoln kraj za preživljanje neverjetnih počitnic na Lanzarotu.

Izleti z ladjo

Lanzarote Boat

Iz pristanišča odhajajo različni izleti, ena od najbolj privlačnih dejavnosti pa je opazovanje kitov in delfinov. Med izletom boste spoznali najboljše na otoku in izkoristili priložnost za kopanje v slastnih vodah Sredozemskega morja. Na voljo so različna plovila, med drugim motorni čolni, jadrnice, luksuzne jahte, katamarani in številna druga.

Ponujamo različne možnosti za vsako potrebo.

Izleti so organizirani glede na število oseb in značilnosti potovanja. Nekateri čolni ponujajo obroke in pijačo, možnost žara na krovu ali globokomorski ribolov. Pišite nam, da vam razjasnimo vse vaše dvome in vam pomagamo izbrati izlet, ki vam najbolj ustreza.

Morski športi

Lanzarote Surf (2)

To je ključno mesto za ljubitelje potapljanja. V Puerto del Carmenu boste našli različne šole potapljanja in na voljo boste imeli vse, kar potrebujete za potapljanje pod morsko gladino. Jadranje na deski je še en priljubljen šport v Puerto del Carmenu.

Če pa iščete zabavo v vetru, kaj je boljšega kot parascending. To je izjemno zabavno doživetje, pri katerem boste privezani na padalo, ki pa ga z veliko hitrostjo vleče čoln.

Najemite lahko tudi vodne skuterje, polne zabave in adrenalina, s katerih ne boste želeli izstopiti, ko boste prevzeli krmilo in začeli pluti po vodah Sredozemlja.

Obiščite tematski park

Rancho Texas Lanzarote Park - Lanzarote - Puerto del Carmen

Ne morete oditi, ne da bi obiskali park Rancho Texas Lanzarote, ki je vodni park, živalski vrt in botanični vrt. To je neverjeten kraj, v katerem uživajo vsi, saj si tu lahko ogledate živalske vrste iz različnih geografskih območij. Imeli boste priložnost plavati z delfini in se z njimi igrati kot otroci.

Uživajte v rajskih plažah

V Puerto del Carmenu boste našli najlepše plaže z mirnimi valovi. To je nedvomno največja privlačnost tega kraja. Na njegovih plažah boste našli vse storitve za kopalce, kot so ležalniki za najem, sanitarije in restavracije.

Playa Grande

Puerto del Carmen Lanzarote.min

To je najbolj priljubljena plaža na tem območju. Je zelo mirna mestna plaža s čudovitim zlatim peskom za sproščanje in čudovito turkizno vodo za osvežilno kopanje. Pridite z otroki in uživajte v čudovitem dnevu, saj so vam tu na voljo vse storitve, ki jih potrebujete za svoje udobje, vključno z reševalci iz vode, ter veliko trgovin, barov in restavracij.

Plaža Playa Chica

To je majhna plaža, na kateri je veliko zanimivosti. Številni obiskovalci jo obiščejo zaradi njene izjemne lepote in možnosti, da preživijo čudovit dan. To je plaža z zlatim peskom, kristalno vodo in vsemi storitvami za kopalce, je pa tudi zbirališče številnih potapljačev, ki jih privablja bogastvo, skrito pod njenimi vodami. Na voljo vam je več potapljaških šol, ki vam bodo predstavile ta vznemirljivi šport.

Los Pocillos

To je čudovita plaža s turkizno vodo in zlatim peskom, na kateri je več majhnih bazenov, ki jih je ustvarila morska voda. Njeno ime izvira iz teh majhnih bazenov, ki spominjajo na plavalni bazen. Tu je veter nekoliko bolj aktiven kot na prejšnjih plažah in je čudovit kraj za windsurfing in kajtanje.

Za konec bi vam radi povedali, da je bil Puerto del Carmen prvotno majhna ribiška vasica, ki je pozneje postala ena glavnih znamenitosti Lanzarote. Danes privablja na stotine turistov, navdušenih nad morjem, soncem, izleti z ladjo, deskanjem in potapljanjem. Vse to boste našli na naši spletni strani, zato ne oklevajte in izpolnite naš kontaktni obrazec, pošljite nam e-pošto ali nam pišite na WhatsApp, z veseljem vam bomo pomagali izbrati in rezervirati vašo naslednjo pustolovščino v Puerto del Carmen.

Plaže v Puerto del Carmen

Puerto del Carmen se nahaja na jugovzhodu otoka Lanzarote in je eno najpomembnejših...
Puerto del Carmen se nahaja na jugovzhodu otoka Lanzarote in je eno najpomembnejših...