Tekemistä ja nähtävää Puerto del Carmenissa

Tekemistä ja nähtävää Puerto del Carmenissa

Tässä postauksessa haluamme esitellä sinulle oppaan aktiviteeteista ja parhaista vierailukohteista Puerto del Carmenissa, joka sijaitsee Lanzaroten kaakkoisosassa. Tekstin lopussa esittelemme luettelon monipuolisista vaihtoehdoista, joiden avulla voit nauttia oleskelustasi tässä kauniissa kaupungissa. Valitse erilaisten laiva- ja maaretkien välillä ja tutustu Puerto del Carmenin mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä WhatsAppin kautta, autamme mielellämme sinua valitsemaan parhaan aktiviteetin toiveidesi ja mieltymystesi mukaan.

Mitä tehdä Puerto del Carmenissa?

Ensinnäkin meidän on kerrottava, että hyvän sijaintinsa, vain 10 minuutin päässä lentokentältä, ja monipuolisten viihdevaihtoehtojensa vuoksi Puerto del Carmen on täydellinen paikka viettää uskomaton loma Lanzarotella.

Veneretket

Lanzarote Boat

Satamasta lähtee erilaisia retkiä, joista yksi houkuttelevimmista aktiviteeteista on valaiden ja delfiinien tarkkailu. Matkan aikana pääset tutustumaan saaren parhaimpiin puoliin ja voit käyttää tilaisuuden hyväksenne uida Välimeren herkullisissa vesissä. Käytössämme on erilaisia veneitä, kuten moottoriveneitä, purjeveneitä, luksusjahteja, katamaraaneja ja monia muita.

Tarjoamme erilaisen vaihtoehdon jokaiseen tarpeeseen.

Retket järjestetään henkilömäärän ja matkan ominaisuuksien mukaan. Joillakin veneillä on tarjolla aterioita ja juomia, mahdollisuus grillata aluksella tai harjoittaa syvänmeren kalastusta. Kirjoita meille, niin selvitämme kaikki epäilyksesi ja autamme sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan retken.

Meriurheilu

Lanzarote Surf (2)

Tämä on keskeinen paikka sukelluksen ystäville. Puerto del Carmenista löydät erilaisia sukelluskouluja, ja siellä on kaikki mitä tarvitset sukellukseen meren alla. Purjelautailu on toinen suosittu urheilulaji Puerto del Carmenissa.

Mutta jos etsit hauskanpitoa tuulessa, mikä olisikaan parempi kuin parascending. Se on superhauska kokemus, jossa sinut sidotaan laskuvarjoon, jota puolestaan vene vetää kovaa vauhtia.

Voit myös vuokrata vesiskoottereita, jotka ovat täynnä hauskuutta ja adrenaliinia, etkä halua enää nousta pois, kun olet ottanut ohjaimet haltuusi ja alkanut seilata Välimeren vesillä.

Vieraile teemapuistossa

Rancho Texas Lanzarote Park - Lanzarote - Puerto del Carmen

Et voi lähteä käymättä Rancho Texas Lanzarote Parkissa, joka on vesipuisto, eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha. Se on hämmästyttävä paikka, josta kaikki nauttivat, täällä voit nähdä eläinlajeja eri maantieteellisistä alkuperistä. Sinulla on mahdollisuus uida delfiinien kanssa ja leikkiä niiden kanssa kuin lapset.

Nauti paratiisimaisista rannoista

Puerto del Carmenista löydät kauneimmat rannat, joilla on rauhalliset aallot. Tämä on epäilemättä paikan suurin vetonaula. Sen rannoilta löydät kaikki uimareille tarkoitetut palvelut, kuten vuokrattavat aurinkotuolit, käymälät ja ravintolat.

Playa Grande

Puerto del Carmen Lanzarote.min

Tämä on alueen suosituin ranta. Se on hyvin rauhallinen kaupunkiranta, jolla on kaunista kultaista hiekkaa rentoutumiseen ja ihastuttavaa turkoosia vettä virkistävää uintia varten. Tule lasten kanssa ja nauti ihanasta päivästä, täällä on kaikki palvelut, joita tarvitset mukavuutesi vuoksi, mukaan lukien hengenpelastajat ja runsaasti kauppoja, baareja ja ravintoloita.

Playa Chican ranta

Tämä on pieni ranta, jolla on monia viehätyksiä. Monet kävijät tulevat tänne sen upean kauneuden ja mahdollisuuden viettää upea päivä. Rannalla on kultaista hiekkaa, kristallinkirkkaat vedet ja kaikki palvelut uimarille, mutta se on myös kohtauspaikka monille sukeltajille, joita houkuttelevat sen vesien alla piilevät rikkaudet. Käytettävissänne on useita sukelluskouluja, jotka tutustuttavat teidät tähän jännittävään lajiin.

Los Pocillos

Tämä on kaunis ranta, jolla on turkoosia vettä ja kultaista hiekkaa ja jossa on useita pieniä meriveden muodostamia altaita. Sen nimi tulee näistä pienistä altaista, jotka muistuttavat uima-allasta. Täällä tuuli on hieman aktiivisempi kuin edellisillä rannoilla, ja se on upea paikka purjelautailuun ja leijalautailuun.

Lopuksi haluamme kertoa, että Puerto del Carmen oli alun perin pieni kalastajakylä, josta tuli myöhemmin yksi Lanzaroten tärkeimmistä nähtävyyksistä. Nykyään se houkuttelee satoja turisteja, jotka ovat innostuneita merestä, auringonpaisteesta, veneretkistä, surffauksesta ja sukelluksesta. Löydät kaiken tämän verkkosivuiltamme, joten älä epäröi ja täytä yhteydenottolomakkeemme, lähetä meille sähköpostia tai kirjoita meille WhatsAppiin, autamme sinua mielellämme valitsemaan ja varaamaan seuraavan seikkailusi Puerto del Carmenissa.

Rannat vuonna Puerto del Carmenissa

Puerto del Carmen sijaitsee Lanzaroten saaren kaakkoisosassa, ja se on yksi alueen...