Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Tematiske parker på Tenerife syd
Vand- og temaparker i Tenerife Syd

Find ud af, hvad vand- og forlystelsesparkerne på Tenerife Syd har at byde på i denne guide. Find ud af, hvorfor du skal besøge dem, og hvordan du får billetter. Alle de aktiviteter, du finder nedenfor, er tilgængelige på vores hjemmeside. Skriv til vores WhatsApp, når du vil, vi er klar til at afklare din tvivl og foretage dine reservationer.

Tenerife Syd forlystelsesparker, natur, zoologiske haver og dyreshows

Tag din familie og især børnene med til forlystelsesparkerne på Tenerife Syd, og nyd nogle fantastiske dage omgivet af natur og dyreliv. Det er en fantastisk mulighed for at indånde frisk luft, socialisere og styrke familiebåndene i en verden, der i stigende grad distraheres af teknologi. Alle forlystelsesparkerne på denne liste er tilgængelige på vores hjemmeside, send os en e-mail på WhatsApp for at få dine billetter.

Opdag dyrelivet i Jungle Park</h2
Jungle Park Tenerife (4)

Besøg Jungle Park i Tenerife Syd for at få en unik oplevelse i kontakt med den vilde verden. Det er en smuk jungle med træer, vandfald, vandløb, magiske stier og hængebroer. Her lever mere end 500 forskellige dyrearter lykkeligt og i harmoni. En af hovedattraktionerne i parken er opvisningen af rovfugle, der udfører tricks i luften for at demonstrere deres intelligens og styrke.

Lær om bevarelse af dyrearter i Monkey Park

abepark på Tenerife Syd

Monkey Park er dedikeret til bevarelse af truede dyr og er et naturligt fristed for aber, der lever i total frihed. Se dem vandre gennem træerne og logre med halerne. Kom tæt på dem for at tage billeder og give dem lidt frugt. Du vil finde aber af forskellige arter og størrelser, legesyge og glade for at modtage besøgende. Parken er også hjemsted for andre primater, fugle og krybdyr.

Kamelridning i kamelparken

kamelpark i tenerife syd

Tilbring en uforglemmelig dag i denne fredelige zoo med en venlig atmosfære. Nyd de smukke papegøjer, høns, ænder, æsler, får og geder, der er opdrættet med kærlighed og dedikation. Hvis du har børn med, så benyt lejligheden til at vise dem dyrelivets charme. Parkens stjerner er kamelerne, som hver især har deres eget navn og en særlig historie. Du kan trygt ride på en kamel i 30 minutter . Nedenfor finder du detaljer om denne og resten af parkerne, så du kan finde ud af deres karakteristika og foretage din reservation.

Sjov i vandet i vandparkerne på Tenerife Syd</h2
Siam Park, vandland i Tenerife Syd

Her er listen over de bedste vandlande på Tenerife Syd, hvor du kan køle af, nyde solen, rutsje ned ad rutsjebaner, lege, svømme, mærke adrenalinen og meget mere. Er du klar?

Dyk ned i morskaben i Aqualand

Gør dig klar til en dag fuld af sjov og underholdning. Nyd delfinariet og utrolige attraktioner som Kamikaze, Super Slalom, Twister, Anaconda og mange flere. Fang de øjeblikke, der er fulde af glæde og sjov, når du prøver parkens mest ekstreme attraktioner, på billeder. Køb Aqualand-billetter hos os, så du kan tage familien med ud at have det sjovt og køle af i vandet.

Opfrisk dine sanser og oplev intense følelser i Siam Park

Siam Park, vandland på Tenerife Syd

Nyd unikke attraktioner i denne vidunderlige park i thailandsk stil, den største i Europa og en af de bedste i verden. Få en stor dosis adrenalin og sjov i dens utrolige attraktioner for alle aldre, samt steder at slappe af, butikker, restauranter og søløveshows. Attraktionerne er opdelt i tre kategorier: familie, afslapning og adrenalin, hvor sidstnævnte kan fremkalde intense følelser.

  • The Giant Wave er den største i verden
  • Kamikaze-rutsjebanen er den højeste og hurtigste i verden
  • Den kunstige strand med ægte sand har mange senge til afslapning og afslapning
  • .Singha Water Roller Co har flere retningsskift, samt op- og nedkørsler med over 65 km/t.
  • The Tower of Power får dig nedad med 80 km/t, mens du passerer gennem et akvarium fuld af mantarokker og hajer.

Twink-billet

Vi tilbyder dig en dobbeltbillet til to vandlande til en særlig pris. Det første er Siam Park på Tenerife Syd, som vi allerede har fortalt dig om, og som vi ved, du gerne vil besøge. Det andet er Loro Parque på den anden side af øen. Denne vidunderlige park er hjemsted for den største koncentration af papegøjer i verden, som opfører sjove shows for at underholde de besøgende. Parken er også hjemsted for andre arter af pattedyr, krybdyr, fugle, aber, kattedyr og vanddyr. Den siges at være en af de bedste zoologiske haver på planeten.

For at få adgang til Twin Ticket eller enhver anden billet til vand- og forlystelsesparkerne på Tenerife Syd, så skriv til os nu på vores WhatsApp. Det er os en fornøjelse at hjælpe dig med at nyde sensationelle eventyr på din ferie. I slutningen af hver aktivitet finder du også en kontaktformular, hvor du kan foretage din reservation.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: