Eerste publicatie: maart 27, 2024 |

Walvissen kijken in Tenerife Noord
Dolfijnen en walvissen kijken op Tenerife Noord

Mis de kans niet om walvissen en dolfijnen te spotten op Tenerife Noord. Als je een liefhebber bent van de natuur en zeedieren, zul je je hier erg gelukkig voelen. Als bedrijf zijn we gespecialiseerd in het verhuren van boten om rond de baai te varen en intense emoties op zee te ervaren. Stel je de sensaties voor die de majestueuze walvissen en speelse dolfijnen opwekken als ze dicht langs de boot zwemmen. Neem je kinderen mee om van het avontuur te genieten, want zij hebben het meeste plezier met de walvisachtigen.

We hebben een verscheidenheid aan boten om rond de baai te varen, kies uit ruime catamarans, luxe jachten, romantische zeilboten en nog veel meer. Beslis nu en boek je walvis- en dolfijnenspeurervaring bij Bananapalmbay.com. Lees verder voor meer informatie over onze walvissafari’s in het noorden van Tenerife, het wordt een onvergetelijke ervaring voor jou en je vrienden.

Walvissen en dolfijnen kijken in het noorden van Tenerife

We hebben voor jou gedeelde boottochten om walvisachtigen te zien en privé bootverhuur om te delen met je geselecteerde groep gasten. Afhankelijk van de duur van de activiteit die je kiest, kun je van verschillende diensten genieten. We hebben cateringservice, verfrissende drankjes, aangename muziek en een uitstekende sfeer aan boord. Na de waarneming gaat de boot voor anker in een prachtige baai waar je kunt afkoelen in het kristalheldere water van de Atlantische Oceaan. Maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen en te snorkelen.

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour met Vervoer (7)

Aan het einde van de tekst laten we een gedetailleerde lijst van activiteiten achter om walvissen en dolfijnen te zien in het noorden van Tenerife, voer in om hun kenmerken te leren kennen en maak je reservering. Vul het contactformulier in bij elke activiteit om deze te reserveren. Je kunt ons ook rechtstreeks schrijven naar WhatsApp om te reserveren of je twijfels te verduidelijken. Het is ons een genoegen om je te ontvangen en je leuke activiteiten in het noorden van Tenerife aan te bieden.

Typen walvisachtigen die je kunt zien op Tenerife

De wateren tussen Tenerife en het naburige eiland La Gomera herbergen een grote verscheidenheid aan zeedieren. Sommige dieren leven continu in het gebied, terwijl andere alleen in bepaalde periodes van het jaar te zien zijn. Tenerife maakt deel uit van de trekroute van veel walvisachtigen, dus we kunnen ze zien tijdens hun doortocht door de baai.

De soorten die het hele jaar door in deze regio van de Atlantische Oceaan leven zijn de tuimelaar en de grienden. Andere soorten die sporadisch voorkomen zijn: Potvis, Ruwtanddolfijn, Atlantische gevlekte dolfijn. Op bepaalde tijden van het jaar kun je ook gewone dolfijnen en valse zwaardwalvissen zien. Met veel geluk zien we de grootste verscheidenheid aan soorten tijdens dezelfde excursie.

Walvissen spotten op Tenerife Noord is veilig voor de dieren en hun omgeving. Vergeet niet je camera mee te nemen om prachtige foto’s te maken en het leuke zwemmen van de walvisachtigen dicht bij de boot vast te leggen. We raden onze klanten aan geen voorwerpen in zee te gooien of harde geluiden te maken om de walvisachtigen niet bang te maken.

Assistentie en boeken

Kies nu een van onze walvis- en dolfijnobservatie-activiteiten in het noorden van Tenerife. Vergeet niet dat we elke dag veel reserveringen verwerken, dus schrijf ons van tevoren op WhatsApp om er zeker van te zijn dat er plaatsen beschikbaar zijn. Tenerife is een prachtig eiland met alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn, geniet van het avontuur in het kristalheldere water van de Atlantische Oceaan!

Wat onze klanten zeggen:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Gerelateerde artikelen: