Første publisering: april 2, 2024 |

Dagsturer i Los Cristianos Tenerife

Vi inviterer deg til å utforske Tenerife gjennom våre dagsturer fra Los Cristianos. Hvis du bor i Los Cristianos eller planlegger å komme til Tenerife snart, foreslår vi at du tar en titt på denne guiden som er full av muligheter for ferieopplevelser. Hvis du har spørsmål, kan du skrive til oss på vår WhatsApp som du finner på denne siden. Vi har tilbudt ulike aktiviteter og utflukter til våre kunder i mange år. Vi vet hvordan vi skal tilfredsstille enhver smak og hjelper deg gjerne med å få en herlig ferie på Tenerife.

Utflukter på fellesbåter i Los Cristianos

privat katamaran los gigantes lagoon 40 (3).min

Byen Los Cristianos ligger ved siden av Costa Adeje og Playa de las Americas, og sammen danner de et flott turistsenter fullt av muligheter og aktiviteter for fritid og moro. Her kan du nyte kystatmosfæren og det utmerkede sommerklimaet om bord på en fantastisk båt på sjøen.

Slapp av i skyggen på båten mens du nyter den fantastiske utsikten over bukten. Hvis du foretrekker det, kan du slappe av på soldekket for å slikke sol og gi huden din en fin gyllen farge. De fleste av våre reiseruter inkluderer et besøk til steder der Tenerifes hvaler holder til. Her kan du på nært hold se og filme delfiner som svømmer forbi og hvaler som kommer innom for å hilse på. Etter dette ankrer båten opp i en bukt, slik at gjestene kan gå av for å bade og nyte stranden.

Vi har ulike alternativer for enhver smak. Alt du trenger å gjøre, er å velge båt, dato og varighet på turen, skrive til oss, så ordner vi gjerne reservasjonen.

Privat yachtcharter for eksklusive seilturer i Los Cristianos

Tenerife Luxury Yacht Charter - Astondoa 46 (2) />.

Med denne aktiviteten kan du nyte en hyggelig tur på sjøen alene med dine nærmeste. Du slipper å dele med fremmede om bord, det blir bare deg og din utvalgte gruppe som får en flott dag på sjøen. Vårt mannskap med mange års erfaring vil gi deg en trygg og avslappet tur der du ikke trenger å bekymre deg for noe som helst. Lei en av våre luksusyachter, seilbåter eller katamaraner for en uforglemmelig privat båttur. Turen inkluderer mat og forfriskende drikke.

Private båter er ideelle for å feire spesielle begivenheter til sjøs. Feir bursdagen din om bord, eller overrask noen du er glad i. Feiringer til sjøs er mer underholdende, med god mat og hyggelig musikk. Lei båtene våre for å feire bryllupsjubileer, utdrikningslag, konfirmasjoner og mye mer.

Utflukter rundt om på øya for å oppdage Tenerife og dens sjarm

Teide by Night Tenerife (2)

Hvis du vil bli bedre kjent med det indre av Tenerife, foreslår vi at du leier en av våre guidede turer til øyas viktigste turistattraksjoner. Besøk den flotte byen Santa Cruz de Tenerife med sin tradisjonelle arkitektur kombinert med moderne bygninger. Lagunen venter på deg med sine pittoreske gater fulle av glede, historie og god stemning. Du kan også bli kjent med skogene på Tenerife og de landlige landsbyene i fjellene.

Med våre guidede utflukter slipper du å bekymre deg for transport og valg av steder å besøke. Vi tar oss av alt. I tillegg vil våre ekspertguider dele interessante fakta om hvert område med deg.

Private utflukter fra Los Cristianos

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (5)

Vi tilbyr også private turer på øya på en eksklusiv måte, uten folkemengder og mas. Bestill en privat tur for deg og vennegjengen din. Dere vil få en flott dag sammen med våre dyktige guider som gir dere en fantastisk opplevelse. Opplev Tenerife på nært hold, smak på smakene, hør historien og se severdighetene. Ta med deg fantastiske minner og vakre bilder hjem fra ferien på Tenerife.

Transporten foregår i en komfortabel og behagelig luksusbuss. Vi henter deg på hotellet eller på et sted som er avtalt på forhånd. Du bør kontakte oss flere dager i forveien for å avtale dato for aktiviteten og for å sikre at det finnes ledige plasser.

Safari på firhjuling

Quad Safari Tenerife14.min

I tillegg til båtturer og utforsking av landsbyene på Tenerife, bør du også utforske øyas magiske stier på en firhjuling. Dette er fantastiske, morsomme og adrenalinfylte farkoster. De er enkle å kjøre, så det er en aktivitet som passer for alle, du trenger bare førerkort, så er du klar for ditt nye eventyr. Det spesialiserte teamet vil veilede deg i hvordan du kjører og gi deg noen sikkerhetstips for en trygg tur.

Vi har ulike dagsturer fra Los Cristianos for å bli bedre kjent med Tenerife og dens essens, ta en titt på tilbudene våre! Ta en titt på listen nedenfor og finn den perfekte aktiviteten du kan gjøre sammen med venner og familie. Kontakt oss via WhatsApp for å bestille.

Book via WhatsApp

Båtturer på Los Cristianos

Firhjulssafari på Los Cristianos

øytur på Los Cristianos

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.