Første publisering: april 2, 2024 |

Book via WhatsApp

Båt charterturer på Puerto Colon

Båtturer på Puerto Colon

Båtturer i Puerto Colon Tenerife

Nyt våre fantastiske båtturer i Puerto Colón. Vi arrangerer utflukter der du kan spasere langs havet, oppdage den naturlige sjarmen og kjøle deg ned i Atlanterhavets varme vann. I denne teksten kan du lese om tilgjengelige alternativer, båter, hva som kjennetegner utflukten og mye mer. Skriv til oss når som helst på WhatsApp, så står vi til din disposisjon for å gi deg noen forslag, avklare dine spørsmål og foreta reservasjoner.

Delte båtturer i Puerto Colon

privat katamaran los gigantes lagoon 40 (8).min

Vi tilbyr ulike fellesutflukter der du kan bli kjent med havet, kjenne på energien og slappe av om bord. De fleste av utfluktene våre inkluderer hvalsafari. Tenerife er et av de beste stedene i verden for å se hvaler og delfiner i deres naturlige miljø. Hvis vi er heldige, kan vi se flere hvaler under båtturen i bukten. Etter dette setter båten kursen mot en strand langs kysten, slik at gjestene kan bade og ha det gøy i vannet.

Kom og slapp av og nyt en flott dag på sjøen om bord på trygge og komfortable båter. Turer til sjøs er avslappende og hjelper oss med å stresse ned. Du kan sole deg uten å bekymre deg for noe, eller ligge i skyggen mens du kjenner vindens milde kjærtegn. Det er en fin måte å koble av fra rutinene og fylle seg med ny energi i havet.

Ta med venner og familie på en annerledes dag om bord. De fleste utfluktene inkluderer transport fra Puerto Colon samt mat og forfriskninger. Vi har de beste utfluktene for deg som vil oppleve det beste av havet på én dag. Hvis du ønsker å bestille noen av disse aktivitetene, kan du sjekke listen i slutten av teksten med alle tilgjengelige alternativer. Skriv deretter til oss på WhatsApp for å bestille og oppgi ønsket dato, båt og varighet på turen.

Private båtturer i Puerto Colon

båtcharter los Cristianos Tenerife for grupper (3)

Vi tilbyr forskjellige båter for eksklusive turer på sjøen, glem alt om fremmede. Vi har et utmerket mannskap som vil ta deg trygt og gjøre turen til en veldig hyggelig aktivitet. Kapteinen på båten kjenner bukten veldig godt, så han vil ta deg med til de mest interessante turistområdene i området. Nyt turen og ikke bekymre deg for noe, overlat alt til oss.

Feire spesielle begivenheter om bord på en båt i Puerto Colon. Private båtturer er perfekte for å feire spesielle anledninger med familie, venner, forretningsforbindelser og kolleger. Lei en privat båt til bursdager, bryllupsfeiringer, utdrikningslag og mye mer. Fortell oss om dine ønsker og gruppestørrelse, så tilpasser vi oss dine preferanser og tilbyr det beste alternativet for feiringen av dine arrangementer om bord. Vi tilbyr båter for store grupper på opptil 220 personer. Vi har båten du trenger.

Båter tilgjengelig for private utflukter

I denne delen finner du de ulike båtene som er tilgjengelige for private utflukter i Puerto Colon. Noen av båtene er tilgjengelige både i delt og privat regi. For en detaljert liste, se listen i slutten av teksten med detaljer om hver aktivitet.

Båtturer i Puerto Colon Tenerife

Lei en luksusyacht for å cruise i bukten om bord på en båt som passer til. Vi har luksuriøse yachter med førsteklasses design og høyeste kvalitet. Nyt komfortable lugarer med eget dusjbad, luksuriøs bysse, romslige salonger og åpne områder med polstrede møbler.

katamarantur i tenerife privat og delt (10).min

På en katamaran er det rikelig med plass utendørs til å sole seg og slappe av. Inviter vennene dine over for en flott dag med forfriskende drinker og nyt havets energi.

Tenerife Selvkjørende båtutleie Puerto de Las Galletas (1)-min.

Lei en motorbåt for en mer intim sammenkomst. De har plass til opptil 7 personer. De er ideelle for en romantisk utflukt eller for å dele med nære venner.

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Vi har selvfølgelig fiskebåter utstyrt med alt du trenger for en vellykket fiskedag. Kapteinen tar deg med til de mest egnede områdene for å fange fisk som er verdt å ta bilder av.

Dette avslutter vår liste over båtturer i Puerto Colon. Vi håper vi har hjulpet deg med å velge den beste aktiviteten for deg. Husk at du i listen nedenfor finner alle tilgjengelige båter med detaljer om hver aktivitet. Vi venter på deg på WhatsApp for å avklare dine spørsmål og foreta reservasjoner. Vi håper du får en fantastisk ferie på øya med den evige våren.

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Book via WhatsApp

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0