Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 | Viimeksi päivitetty: 29 huhtikuun, 2024 | Kirjoittaja: Jan Daniel

Yksinomaiset ja jaetut kalastusveneretket Costa Adejessa

Tervetuloa kattavaan oppaaseemme kalastusretkistä Costa Adejesta, joka on kiehtovaa ja suunnattoman suosittua toimintaa Teneriffan auringonpaisteisille rannoille parveilevien turistilaumojen keskuudessa. Uppoudu syvänmerenkalastuksen jännitykseen ja nauti samalla henkeäsalpaavista rannikkomaisemista, jotka määrittelevät Teneriffan eteläisen kauneuden. Alan kokeneina asiantuntijoina olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme monipuolisen valikoiman kalastusmatkoja, jotka voi varata vaivattomasti WhatsAppin kautta. Tiimimme on helposti käytettävissä vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, tarjoamaan opastusta ja varmistamaan, että varauksesi järjestyvät saumattomasti. Kiitos, että luotat meidät isännäksi unohtumattomiin kalastuskokemuksiin Costa Adejesta!

Teneriffan runsaat vedet

Teneriffa on todiste luonnon ihmeistä, ja yksi sen houkuttelevimmista piirteistä on sen merien ympärivuotinen runsaus. Vuodenajasta riippumatta mahdollisuus osallistua kalastusseikkailuihin on aina tarjolla. Heitä siimasi vesille, ja saat todennäköisesti kelaamaan arvokkaita saaliita, kuten sinievätonnikalaa, miekkakalaa, bonitoa, barrakudaa, meribassia tai makrillia. Ja nämä ovat vain muutama välähdys siitä rikkaasta merielämän kudelmasta, joka odottaa pinnan alla.

Kalastusmatkat Costa Adejesta

Yksityinen kalastusretki Las Galletasissa Teneriffalla

Costa Adeje, joka on kansainvälisesti tunnettu poikkeuksellisista matkailupalveluista ja ympärivuotisesta kesäilmastostaan, tarjoaa ihanteellisen leikkipaikan kalastuksen harrastajille. Tutustu Costa Adejessa oleskelusi aikana erinomaisiin vaihtoehtoihin kalastusveneiden vuokrauspalveluidemme avulla, jotka ovat käytettävissä vähintään neljän tunnin mittaisille retkille laajalle Atlantin valtamerelle. Teneriffaa ympäröivät vedet ovat tunnettuja monipuolisesta merielämästään, mikä lupaa onnekkaan ja palkitsevan kalastuskokemuksen.

Lähdette Puerto Colonin satamista lähellä Costa Adejea tai Las Galletasista, ja veneemme ovat täysin varustettuja onkivavoilla, vieheillä ja keloilla, mikä takaa, että olette valmiita tarttumaan suuriin ja järeisiin kaloihin. Useimpiin retkiin sisältyy myös virkistäviä juomia, jotka pitävät sinut virkeänä koko retken ajan.

Jaketut kalastusveneretket Costa Adejesta

kalastusvälineet costa adeje

Niille, jotka etsivät jaettua kalastuskokemusta, laivalla olevat ammattilaisemme opastavat teidät Teneriffan parhaisiin kalastuspaikkoihin. Hyödy kapteenin laajasta kalastusasiantuntemuksesta, sillä hän antaa vinkkejä ja suosituksia poikkeuksellista kalastusseikkailua varten. Ota meihin yhteyttä WhatsAppissa tutustuaksesi käytettävissä oleviin aluksiin yhteisille kalastusmatkoille Costa Adejesta ja lähde ihastuttavaan päivään merellä.

yksityinen kalastusaluksen rahtaus

kalastusmatkat costa adeje

Hemmottele yksinoikeudella yksityisellä kalastusvenepalvelullamme Costa Adejessa, joka on suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia valitun ryhmän seurasta. Yksityisen veneen vuokraaminen takaa intiimin kokemuksen, jonka ansiosta sinä ja valitsemasi vieraat voitte nauttia merestä ilman vieraiden läsnäoloa. Valitsemalla kapteenin johtaman rahtauksen voitte keskittyä kalastuskokemuksesta nauttimiseen ja jättää tekniset yksityiskohdat asiantuntijalle. Kalastuksen jälkeen voitte pysähtyä rauhassa syrjäisessä poukamassa virkistävälle uinnille ja snorklaukselle, jolloin voitte yhdistää kalastuksen ilot ja meren tutkimisen riemun.

Tarjoamme myös kalastusveneen vuokrausta ilman kipparia, jolloin voit olla oman seikkailusi mestari. Ankkuroi minne haluat ja viivy niin kauan kuin haluat, luoden henkilökohtaisen merikokemuksen. On tärkeää huomata, että voidaksesi vuokrata kalastusveneitä ilman kipparia sinun on oltava yli 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva kalastuslupa. Tule nauttimaan ainutlaatuisesta seikkailusta merellä!

Apu ja varaukset

ota yhteyttä

Oletko valmis lähtemään seuraavaan kalastusseikkailuun Costa Adejesta? Ota meihin yhteyttä WhatsAppissa varmistaaksesi paikkasi ja saadaksesi nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiisi. Tämän oppaan lopusta löydät täydellisen luettelon aktiviteeteista sekä niiden tiedot ja yhteydenottolomakkeen. Hyödynnä lomaketta tehdäksesi varaukset nopeasti ja vaivattomasti. Sukella lumoaviin Atlantin vesiin, jotka ovat täynnä eri lajeja ja kokoluokkia olevia kaloja, ja luo pysyviä muistoja kalastusretkestä, jollaista ei ole ennen nähty.

Varaa WhatsAppin kautta

Kalastuskilpailut ja Costa Adeje

Kalastusmatkat ja Costa Adeje

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper ūüĎćūüŹĽ
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo Gonz√°lez Meyer
Guillermo Gonz√°lez Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: