Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Kalastuskilpailut ja Los Cristianos
Kalastusmatkat ja Los Cristianos
Yksityiset ja jaetut kalastusretket Los Cristianosista käsin

Los Cristianos tarjoaa monia vaihtoehtoja nauttia unohtumattomasta lomasta. Jos urheilukalastus on intohimosi, lue lisää kalastusretkistämme Los Cristianosista. Nauti Teneriffan maisemista ja rentoudu virkistävien juomien äärellä odottaessasi, että iso kala tarttuu syöttiin.

Teneriffalla on runsaasti meren elämää, pyydä kauniita tonnikaloja, merilahnoja, miekkakaloja, makrillia ja monia muita. Kalastusretket sopivat aloittelijoille ja ammattilaisille, ja tarjoamme mahdollisuuden harjoitella erilaisia kalastustekniikoita. Kysy lisätietoja palveluistamme WhatsAppista, joka on saatavilla tällä sivulla. Autamme sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan veneen ja annamme sinulle suosituksia parempaa kokemusta varten.

Kalastusmatkat Los Cristianosista

Teneriffan vene- ja kalastusretki ilman lisenssiä Las Galletasin satama

Kalastusretkien aikana voit nauttia auringosta, rentoutua ja unohtaa huolesi. Hyvällä tuurilla Teneriffan vesiä asuttavat delfiinit ja valaat tulevat tervehtimään. Se on ainutlaatuinen ja sensaatiomainen kokemus. Ota kamera mukaan ja ota kauniita kuvia kehystettäväksi.

Veneemme on varustettu kaikella, mitä tarvitset kalastukseen, ja niillä on ensiluokkainen miehistö, joka on kanssasi matkassa ja jakaa neuvojaan. Olemme asiantuntijoita kaikentyyppisten veneiden vuokraamisessa Teneriffalla. Lisäksi pitkä kokemuksemme antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle ensiluokkaista palvelua, koska tiedämme hyvin, mitä asiakkaamme tarvitsevat.

Verkkosivuiltamme löydät useita kalastusveneitä, joissa on nykyaikaiset varusteet ja kaikki, mitä tarvitset suurten kalojen pyydystämiseen Teneriffan merellä. Luota meihin, meillä on tarvitsemasi vene. Ota meihin yhteyttä heti ilmoittamalla haluamasi venetyyppi, haluamasi päivämäärä ja matkan kesto.

Jaketut kalastusmatkat

Teneriffan vene- ja kalastusretket ilman lisenssiä Las Galletasin satama

Jaetuilla kalastusmatkoillamme menet muiden kalastajien kanssa jakamaan tämän jännittävän lajin ilon. Se on ihanteellinen aktiviteetti matkailijoille ja luonnon ystäville. Kuljeskele meren rannalla ja opettele uusia kalastustekniikoita. Tekstin lopussa jätämme luettelon aktiviteeteista, anna tietää niiden yksityiskohdat ja tee varaus.

yksityiset kalastusretket Los Cristianosista

Teneriffan vene- ja kalastusretki ilman lisenssiä Las Galletasin satama

Meillä on myös yksityisiä kalastusmatkoja yksinoikeudella, vain sinä ja vierasryhmäsi. Tämäntyyppisen retken etuna on, että vain sinä ja miehistö olette paikalla. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat yksityisyyttä ja henkilökohtaista palvelua.

Yksityisveneet vuokrataan kipparin kanssa, mutta voit myös vuokrata kalastusveneitä ilman kipparia ajamaan itse. Nauti merellä purjehtimisen jännityksestä kaikessa rauhassa. Sinä olet päivän ajan kapteeni, mikä on vielä parempi tapa nauttia seikkailusta. Vuokrataksesi yksityisiä veneitä sinun on oltava yli 18-vuotias ja esitettävä veneen ajokortti.

Kirjoita meille nyt ja varaa seuraavat kalastusretkesi Teneriffalla. Aktiviteettimme ovat loistava tapa nauttia Teneriffasta urheilukalastuksen kautta. Kirjoita meille mahdollisimman pian tehdäksesi varauksen, älä unohda, että Los Cristianos on turistialue, joten aktiviteetit myydään nopeasti loppuun. Kiitos, että valitsit meidät veneyrityksesi Teneriffalla. Meillä on kaikentyyppisiä veneitä jokaiseen makuun, meillä on aina etsimäsi vene. Toivomme, että nautit kalastuspäivästäsi Los Cristianosista käsin ja hyödynnät kaikki ne aktiviteetit, joita tämä kaunis kaupunki tarjoaa vierailijoilleen.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper ūüĎćūüŹĽ
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo Gonz√°lez Meyer
Guillermo Gonz√°lez Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: