Ensimmäinen julkaisu: 9 maaliskuun, 2024 |

Opastetut retket ja Los Gigantes
Opastetut kierrokset ja retket Los Gigantesista Teneriffalle

Nauti opastetuista kierroksista ja retkistä Los Gigantesista ja tutustu Teneriffaan ja sen viehätykseen. Saari tarjoaa loputtoman määrän aktiviteetteja, joita voit tehdä ja joista voit nauttia lomasi aikana, sekä erilaisia matkailukohteita, jotka kiinnostavat vierailijoita suuresti. Kutsumme sinut kävelemään sen taianomaisissa kylissä, tunnusomaisissa kaupungeissa ja upeissa luonnonmaisemissa.

Tässä artikkelissa haluaisimme kertoa sinulle vaihtoehdoistamme tutustua Teneriffaan ammattitaitoisten oppaiden kanssa. Olemme jo laatineet matkasuunnitelmat saaren tärkeimpiin nähtävyyksiin, mutta mukautumme myös toiveisiisi, jos haluat tutustua johonkin tiettyyn paikkaan. Kirjoita meille WhatsAppiin juuri nyt, jotta voimme keskustella ja auttaa sinua varausten kanssa.

Miten varata opastettuja kierroksia ja retkiä Los Gigantesista

Visitas y excursiones guiadas desde Los Gigantes Tenerife
Säästä aikaa ja rahaa kanssamme. Tiedämme, mitä loman suunnittelu vaatii, ja siksi haluamme keventää taakkaasi etukäteen varatuilla opastetuilla retkillämme. Kun varaat opastetut kierrokset verkkosivuiltamme, saat kuljetukset ja pääsyn yksityisiin paikkoihin edullisemmin ja ilman huolta erillisistä varauksista.

Teemme yhteistyötä ammattitaitoisten oppaiden kanssa, jotka vievät sinut ympäri saarta ja sen mielenkiintoisimpia kohteita. Oppaamme on koulutettu opettamaan sinulle tärkeimmät faktat jokaisesta paikasta, jossa he vierailevat. He ovat hyvin perillä kunkin paikan kulttuurisista näkökohdista, sen historiasta, tavoista ja muusta.

Nauti opastetuista retkistämme mukavassa bussissa

Bussiretket
Kuljetamme sinut Teneriffan metsien, kylien ja kaupunkien läpi mukavissa ja erittäin mukavissa busseissa. Ota kamera mukaan, jotta voit ottaa kuvia jokaisella pysäkillä. Tarjoamme myös yksityisiä retkiä, joilla voit tutustua saareen ainutlaatuisella tavalla. Unohda vieraiden ihmisten läsnäolo toiminnan aikana, sillä näin voit pitää enemmän hauskaa, saada henkilökohtaisempaa kohtelua ja nauttia kyydistä paremmin. Yksityisillä retkillä voit myös päättää, missä paikoissa vierailet ja kuinka kauan pysähdyt, koska olet seikkailun omistaja.

Mukautumme mielihalujesi mukaan ja teemme sen mielellämme. Keskustella, kirjoita vain meidän WhatsApp, työskentelemme tarjota sinulle parasta palvelua. Katso alta paikat, joissa voit vierailla, kun varaat opastettuja retkiä ja retkiä Los Gigantesista.

Retki Teidelle

Visitas y excursiones guiadas desde Los Gigantes Tenerife
Vieraile Espanjan tunnusomaisimmalla tulivuorella, puhumme mahtavasta Teide-vuoresta, joka on yli 3700 metriä merenpinnan yläpuolella. Opastetuilla retkillämme Teneriffan Teiden kansallispuistoon viemme sinut sen poluille ja tutustumme sen tulivuorimaisemien kauneuteen.

Tähtimatkailu Teneriffalla

Teide yöllä Teneriffalla (4)
Meillä on opastettu retki Teidelle yöllä, jotta voit ihailla yötaivasta kirkkaasti. Mutta tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus tutkia kosmosta puiston tähtitieteellisen aseman suuritehoisten kaukoputkien avulla. Se on loistava aktiviteetti tähtitieteen harrastajille ja erinomainen tapa luoda yhteys luontoon.

Vieraile Teneriffan tunnusomaisissa kylissä

visit Garachico Tenerife
Viemme sinut vierailemaan Garachicoon, Icod de los Vinosiin ja kauniiseen Mascan pikkukaupunkiin. Jokaisessa näistä kaupungeista on matkailijoita kiinnostavia nähtävyyksiä. Icod de los Vinosissa on maailman vanhin lohikäärmepuu. Katso kaikki Teneriffaan tutustumiseen tarjolla olevat aktiviteetit tekstin lopusta. Valitse haluamasi opastettu kierros ja kirjoita meille suoraan WhatsAppiin tehdäksesi varauksen.

Retki Teneriffan viinitarhoille ja viinitiloille

viininmaistajaiset tenerfeessä (2)
Tämä opastettu kierros ilahduttaa kaikkia aistejasi. Viemme sinut Teneriffan viiniviljelmille, jotta pääset kosketuksiin luonnon ja saarella kerättävien luonnontuotteiden kanssa. Tämän jälkeen siirryt viininmaisteluun maistelemaan aitoja makuja. Vie kotiin upea matkamuisto Euroopan hienoimpien viinien maistamisesta.

Veneajelut Los Gigantesista

yksityinen katamaraani los gigantes lagoon 40 (8).min
Jos lomailet Los Gigantesissa Teneriffalla, haluat varmasti risteillä lahden ympäri. Varaa laivamatkamme Atlantin purjehtimiseen ja koe erilainen päivä laivalla. Nauti valtameren rauhasta, rusketa ihoasi ja irrottaudu arjen stressistä. Kutsu ystäväsi ja perheesi pakomatkaan merelle. Mikä olisikaan parempi tapa piristää kumppanisi päivää ja antaa hänelle unohtumattomia hetkiä.

Meillä on mukavat katamaraanit lahden risteilyä varten, ja niissä on runsaasti tilaa kaikkien matkustajien mukavuuden vuoksi. Useimpiin näistä veneistä sisältyy ruokaa ja virkistäviä juomia. Katso alta yksityiskohtainen opas Teneriffan lahdilla risteilyyn käytettävissä olevista veneistämme.

Royal Delfin Teneriffan katamaraanikierros kuljetuksineen (7)
Teneriffan valaat ja delfiinit ovat kauniita ja erittäin mielenkiintoisia eläimiä. Ne ovat tottuneet turisteihin, joten ne lähestyvät veneitä rauhallisesti. Ota kamerasi mukaan ottamaan kuvia ja kauniita videoita. Muistutamme, ettet saa heittää esineitä veteen tai pitää kovia ääniä. Meidän on yhdessä pidettävä huolta Teneriffan merieläimistön koskemattomuudesta.

Valasbongauksen jälkeen veneen kapteeni ankkuroi ankkuriin ja laskeutuu viilentymään lahden poukamaan. Nauti vedestä ja räiskikää ystävienne kanssa, tehkää siitä hauska ja unohtumaton päivä. Atlantin turkoosit vedet sopivat täydellisesti uintiin, niiden lämpötila on ihanteellinen ja niissä on paljon seesteisyyttä. Laita snorkkelinaamari päähäsi ja tutustu pinnan alla olevaan mereen.

Apu ja kuljetus

Jos pidit opastetuista kierroksistamme ja retkistämme Los Gigantesista, varaa ne nyt kirjoittamalla WhatsAppiin. Jos haluat mieluummin yksityisen retken, kirjoita meille, jotta voimme suunnitella sinulle parhaiten sopivan suunnitelman. Kiitos, että varaat seuraavat retkesi meiltä, olemme mielellämme luotettava yrityksesi Teneriffalla. Erikoisuutemme on tarjota aktiviteetteja lomasi nauttimiseksi merellä ja maalla. Jos haluat tietää kaiken, mitä meillä on tarjota, jatka selaamista muualla verkossa. Muista, että meillä on kuljetus, jossa on nouto ja pudotus Los Gigantesissa toiminnan helpottamiseksi. Ilmoita meille, missä majoitut, niin noudamme sinut ilmoitettuna ajankohtana. Toivomme, että nautit lomastasi Teneriffalla täysillä.

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: