Prva objava: 17 marca, 2024 |

Vodeni izleti na Los Gigantes
Vodeni izleti in ekskurzije iz Los Gigantes Tenerife

Uživajte v naših vodenih ogledih in izletih iz Los Gigantesa ter spoznajte Tenerife in njegove čare. Otok ponuja neskončno število dejavnosti, ki jih lahko počnete in uživate med počitnicami, ter različne turistične znamenitosti, ki so zelo zanimive za obiskovalce. Vabimo vas, da se sprehodite po njegovih čarobnih vasicah, emblematičnih mestih in naravnih pokrajinah izjemne lepote.

V tem članku vam želimo predstaviti naše možnosti spoznavanja Tenerifov s profesionalnimi vodniki. Pripravili smo že itinerarje do najpomembnejših znamenitosti otoka, prilagajamo pa se tudi vašim željam, če želite spoznati določen kraj. Pišite nam na naš WhatsApp že zdaj, da se pogovorimo in vam pomagamo pri rezervacijah.

Kako rezervirati vodene oglede in izlete iz Los Gigantesa

Visitas y excursiones guiadas desde Los Gigantes Tenerife
Prihranite čas in denar z nami. Vemo, kaj vse je potrebno za načrtovanje počitnic, zato vam želimo olajšati delo z našimi vnaprej rezerviranimi vodenimi izleti. Z rezervacijo vodenih izletov na naši spletni strani boste dobili prevoze in dostop do zasebnih krajev po nižji ceni in brez skrbi z ločenimi rezervacijami.

Sodelujemo s profesionalnimi vodniki, ki vas bodo popeljali po otoku in njegovih najzanimivejših znamenitostih. Naši vodniki so usposobljeni tako, da vas seznanijo z najpomembnejšimi dejstvi o vsakem kraju, ki ga obiščejo. Zelo dobro poznajo kulturne vidike vsakega kraja, njegovo zgodovino, običaje in drugo.

Uživajte naše vodene izlete v udobnem avtobusu

Izleti z avtobusom
Po gozdovih, vaseh in mestih Tenerifa vas bomo popeljali na udobnih in zelo udobnih avtobusih. S seboj vzemite fotoaparat in fotografirajte na vsakem postanku. Ponujamo tudi zasebne izlete, s katerimi boste otok spoznali na ekskluziven način. Pozabite na prisotnost neznancev med dejavnostjo, tako se boste lahko bolj zabavali, bili deležni bolj osebne obravnave in bolje uživali v vožnji. Pri zasebnih izletih se lahko tudi odločite, katere kraje boste obiskali in kako dolgo se boste ustavili, saj ste vi lastnik pustolovščine.

Prilagodimo se vašim željam in z veseljem to storimo. Če želite klepetati, nam pišite na WhatsApp, trudimo se, da vam ponudimo najboljšo storitev. Spodaj si oglejte kraje, ki jih lahko obiščete, ko rezervirate naše vodene oglede in izlete iz Los Gigantesa.

Izlet na Teide

Visitas y excursiones guiadas desde Los Gigantes Tenerife
Obiščite najbolj emblematičen vulkan v Španiji, govorimo o mogočni gori Teide z več kot 3700 metri nadmorske višine. Z našimi vodenimi izleti v nacionalni park Teide na Tenerifih vas popeljemo po njegovih poteh in odkrivate lepote vulkanske pokrajine.

Zvezdniški turizem na Tenerifih

Teide ponoči na Tenerifih (4)
Pripravili smo voden izlet na Teide ponoči, da boste lahko jasno občudovali nočno nebo. Poleg tega pa boste imeli priložnost raziskovati vesolje z zmogljivimi teleskopi na astronomski postaji v parku. To je odlična dejavnost za navdušence nad astronomijo in odličen način povezovanja z naravo.

Obiščite simbolične vasi Tenerifov

obiščite Garachico Tenerife
Popeljemo vas na obisk v Garachico, Icod de los Vinos in čudovito mestece Masca. Vsako od teh mest ima znamenitosti, ki so zelo zanimive za turiste. V mestu Icod de los Vinos se nahaja najstarejše zmajevo drevo na svetu. Na koncu besedila si oglejte vse dejavnosti, ki so na voljo za odkrivanje Tenerifov. Izberite voden izlet, ki ga želite opraviti, in nam pišite neposredno na WhatsApp za rezervacijo.

Izlet v vinograde in kleti na Tenerifih

degustacija vinogradov na tenerfe (2)
To je voden ogled, ki bo navdušil vse vaše čute. Popeljemo vas na plantažne nasade na Tenerifih, da boste v stiku z naravo in naravnimi izdelki, ki se pridelujejo na otoku. Nato se boste preselili na degustacijo vin, kjer boste poskusili pristne okuse. Domov odnesite čudovit spominek o pokušanju nekaterih najboljših evropskih vin.

Izleti z ladjo iz Los Gigantesa

zasebni katamaran los gigantes laguna 40 (8).min
Če ste na počitnicah v mestu Los Gigantes na Tenerifih, boste zagotovo želeli križariti po zalivu. Rezervirajte naše izlete z ladjo za plovbo po Atlantiku in doživite drugačen dan na krovu. Uživajte v miru oceana, si zagorevajte kožo in se odklopite od stresa vsakdanjega življenja. Povabite svoje prijatelje in družino na pobeg na morje. Kaj je boljšega, da svojemu partnerju polepšate dan in mu podarite nepozabne trenutke.

Za križarjenje po zalivu imamo udobne katamarane z veliko prostora za udobje vseh potnikov. Večina teh čolnov vključuje hrano in osvežilne pijače. V nadaljevanju si oglejte podroben vodnik po naših razpoložljivih čolnih za križarjenje po zalivih Tenerifa.

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)
Kiti in delfini na Tenerifih so čudovite in zelo zanimive živali. Navajeni so turistov, zato se mirno približujejo čolnom. S seboj vzemite fotoaparat, da naredite nekaj fotografij in čudovitih videoposnetkov. Opozarjamo vas, da v vodo ne smete metati predmetov ali povzročati glasnih zvokov. Skupaj moramo poskrbeti za celovitost morske favne na Tenerifih.

Po opazovanju kitov se kapitan ladje zasidra, da bi se lahko ohladili v zalivu v zalivu. Uživajte v vodi in se razmigajte s prijatelji, da bo to zabaven in nepozaben dan. Turkizne vode Atlantika so kot nalašč za kopanje, saj imajo idealno temperaturo in veliko miru. Nadenite si masko za potapljanje in raziščite morje pod gladino.

Pomoč in prevoz

Če so vam bili všeč naši vodeni izleti in ekskurzije iz Los Gigantesa, jih zdaj rezervirajte tako, da nam pišete na WhatsApp. Če vam je ljubši zasebni izlet, nam pišite, da oblikujemo načrt, ki vam najbolj ustreza. Zahvaljujemo se vam za rezervacijo naslednjih izletov pri nas, veseli nas, da smo vaše zanesljivo podjetje na Tenerifih. Naša posebnost je zagotavljanje dejavnosti za uživanje vaših počitnic na morju in na kopnem. Če želite izvedeti vse, kar vam ponujamo, nadaljujte z brskanjem po preostalem delu spleta. Ne pozabite, da imamo na voljo prevoz s pobiranjem in odvozom v mestu Los Gigantes, ki vam bo olajšal izvajanje dejavnosti. Sporočite nam, kje ste nastanjeni, in pobrali vas bomo ob določeni uri. Upamo, da boste v počitnicah na Tenerifih uživali v polni meri.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: