Eerste publicatie: april 23, 2022 |

Walvissen spotten: Tenerife boottochten

Tenerife is zeker een plek waar u walvissen en dolfijnen kunt zien. Hier vindt u zoveel boottochten, dat het moeilijk zal zijn om te beslissen welke u moet kiezen.

Geen zorgen, u kunt ons altijd om hulp vragen. In dit artikel willen we u graag meer vertellen over de activiteit walvissen kijken. Het zal altijd een geweldige optie zijn voor uw vakantie.
Het maakt niet uit of u een romantisch stel bent, een gezin met kinderen of een groep vrienden, deze geweldige activiteit zal de juiste keuze zijn en hier zijn de belangrijkste voordelen:

 

Ontspanning

Een boottocht is een echte aanrader aan het begin van uw vakantie. Het comfortabele jacht, het geluid van de golven, de warme zon en de lichte zeebries zullen al uw problemen en zorgen wegnemen.

Na deze boottocht zult u zich losmaken van uw werk en stress en begint u plezier te krijgen van uw vakantie en te genieten van uw tijd.

 

Walvissen en dolfijnen

Dit deel van de boottocht zal kinderen en volwassenen niet onverschillig laten. Direct na het verlaten van de haven van Puerto Colon vaart de boot in de richting van het buureiland La Gomera en maakt een stop.

Dit punt tussen Tenerife en La Gomera is een permanente woonplaats van tuimelaars (herinnert u zich Flipper?) en grienden. De organisatoren van de tochten garanderen dat u een van deze intelligente en gracieuze dieren vlak bij de boot zult zien spelen.

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter

Zwemmen en snorkelen

Wat een genot is het om het nemen van een zonnebad aan boord van de boot te combineren met het verfrissende zwemmen in het schone water van El Puertito (de schildpaddenbaai).

Trouwens, hier heeft u de kans om nog een andere bewoner van Tenerife te ontmoeten – de schildpadden.

 

De kliffen van Los Gigantes

Als u van de zee en ongelooflijke natuurlandschappen houdt, kies dan voor een 5 uur durende boottocht naar Los Gigantes. Naast de hierboven genoemde ervaringen, krijgt u nog een onvergetelijke ervaring – spectaculair uitzicht op de kliffen van Los Gigantes.

Geen woorden kunnen uitdrukken wat een mens voelt bij het zien van deze enorme, van 500 tot 800 m. hoge rotsen, die direct uit de zee oprijzen.

 

Conclusie

Nu ziet u waarom walvisspotten een activiteit is die u niet mag missen op Tenerife. Maar als u nog steeds twijfelt, hebben we nog een argument over: op Tenerife vindt u een grote keuze aan boten, van enorme tot jachten met een beperkt aantal passagiers.

De duur van de tocht kan ook verschillend zijn, van 3 tot 5 uur. Bezoek gewoon onze winkel en kies de perfecte optie voor u.

Hier kunt u verschillende soorten boottochten op Tenerife vinden die walvissen spotten!

Laat een reactie achter om uw mening te horen. En vergeet niet te delen op Facebook & Twitter als je dit artikel leuk vindt!

Verwante artikelen:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0