Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1086
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1087
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1088
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1089
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1090
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1091
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1092
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1093
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1094
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1095
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1096
Парапланеризъм в южната част на Тенерифе - 1097

Парапланеризъм в южната част на Тенерифе

🏷️ Цени

90.00€

на човек

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Маршрут

Парапланеризмът в Тенерифе започва от юг

Извършвайте парапланеризъм в южната част на Тенерифе, за да се насладите на една от най-впечатляващите гледки към планините и крайбрежието на Тенерифе.

Перфектно организирано за вас с взимане от вашия хотел директно пред рецепцията.

Включено е взимане от хотела.

Ако сте отседнали в Лос Гигантес / Пуерто Сантяго, ще се заплаща допълнително по 10,00 € на човек за транспорта.

Можете да реализирате парапланеризъм, ако сте отседнали в Лос Кристианос, Плая де лас Америкас, Коста Адехе, Плая Параисо, Лос Гигантес и в околните райони.

Ако винаги сте мечтали да летите като птица и да съзерцавате света от небето, тогава парапланеризмът може да бъде чудесен избор за вас.

Парапланеризмът е дейност, която не е лесно да се опише с прости думи. Ние обаче ще ви обясним как се лети в тандем с квалифициран инструктор по парапланеризъм. Преживяване, което винаги ще помните като нещо специално, невероятно и уникално. Ето защо ще ви направим и снимки по време на полета. Снимките се предлагат за закупуване след полета.

По време на този полет с парапланер можете да изпитате адреналин, възвишения, спиращи дъха панорамни гледки към планините и крайбрежието на Тенерифе и много други.

Ще се насладите на невероятна спираща дъха гледка към южната част на Тенерифе, това е сигурно. Това е нещо, което много малко хора преживяват всеки ден, а някои други мечтаят да осъществят такова невероятно занимание вече няколко години. Понякога дори през целия си живот. Препоръчваме на всеки да осъществи това поне веднъж в живота си.

Повечето хора са много нервни и развълнувани преди началото на парапланеризма, което е нещо напълно естествено. Но не се притеснявайте, защото инструкторът по парапланеризъм ще ви осигури цялото необходимо оборудване и инструкции, от които бихте могли да се нуждаете. По този начин ще се чувствате по-сигурни преди старта.

След като скочите, сме сигурни, че ще разберете защо хората практикуват този невероятен спорт. Полетът ще бъде с продължителност между 20 и 30 минути. Мястото на старта ще бъде избрано в зависимост от климатичните условия. Можете да започнете от Ифонче или от Таучо. Кацането ще бъде на плажа на Ла Калета или Коста Адехе. Цялата обиколка ще отнеме между 1 час и половина и 2 часа.

Вземането на пътниците в южната част на Тенерифе е безплатно на следните места: Лос Кристианос, Плая де лас Америкас, Коста Адехе, Ла Калета, Калао Салвахе или Плая Параисо. От района на Лос Гигантес, Пуерто Сантяго и Плая де ла Арена се заплаща допълнителна такса от 10,00 € на човек за транспорта.

Всичко е организирано, за да ви осигурим максимален комфорт. Парапланеристите ще ви вземат директно от хотела ви. И разбира се, след като кацнете, ние ще ви върнем обратно.

За да се осъществи парапланеризмът в тандем, са необходими някои основни физически условия. Трябва да можете да тичате.

Децата могат да летят с тегло над 20 кг с разрешението на родителите.

 

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

🚌 Наличен транспорт от / Започва от:

Тази дейност е лесно осъществима, ако сте отседнали в някой от следните ваканционни курорти:

Преди да направите резервацията, ще получите всички необходими данни, за да откриете лесно мястото на срещата / мястото на взимане.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Формуляр за контакт и заявка за резервация:

  Искате ли да научите повече за процеса на резервиране? Вижте: Как да резервирате?

  Полетата с * са задължителни

  Подробности за екскурзията:

  Участници:

  Информация за контакт:

  Предпочитан метод на плащане

  Коментари:

  Обработка на данни: Данните няма да бъдат предавани или продавани на трети страни. Ние мразим спама и няма да ви изпращаме реклами. Данните се съхраняват за максимален срок от 18 месеца. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт. Отговорно лице: Ян Даниел. Цел: Получаване на отговор относно заявката за резервация и закупуване на предлаганата дейност. За тази цел можем да се свържем с вас по whatsapp, имейл или телефон.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Related Activities:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom