Какво да правите в Плая де лас Америкас

Какво да правите в Плая де лас Америкас

Плая де лас Америкас (или просто Лас Америкас) е курорт в южната част на Тенерифе, разположен точно между Лос Кристианос и Коста Адехе. Много туристи от цял свят (предимно европейци) избират тази дестинация за своята почивка. В Плая де лас Америкас има много неща за правене, за които ще разберете, като прочетете тази статия.

Посетете най-популярните и препоръчани места на Тенерифе с взимане на автобуса в близост до вашия хотел в Плая де лас Америкас (за ваше удобство са налични няколко места за взимане и тръгване в курорта).

Островът има наистина много какво да предложи, наистина си заслужава да посетите определени части от него. Някои места като скалите Лос Гигантес наистина могат да ви очароват, а други ще ви накарат да се развълнувате.

Така че нашият 1-ви съвет е да си направите добър план за почивка, преди да пристигнете в Тенерифе. По този начин ще спестите ценно време за почивка и ще се възползвате напълно от престоя си в един от най-известните курорти в Тенерифе: Плая де лас Америкас.

Предлагаме ви екскурзии, които сме подбрали една по една с помощта на нашия опит, натрупан в продължение на много години в местния туристически бизнес на Тенерифе. Ако имате нужда от нашата помощ за организиране на дейности и екскурзии по време на престоя си в Тенерифе, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Уведомете ни, като попълните формуляра за заявка за резервация, който можете да намерите на страницата с подробна информация за екскурзията, или просто ни изпратете бързо съобщение по WhatsApp за по-директен контакт. Също така не се колебайте да се обадите на нашия испански мобилен номер +34 663 699 101

ℹ️ Обща информация

☁️ Времето

Меки метеорологични условия, които позволяват да се насладите на почивката си през всеки месец от годината, което означава, че температурата през юни е само с няколко градуса по-висока от тази през декември.

💃 Забавления 👯

Много места за забавление, включително барове, ресторанти, голф игрища, търговски центрове, развит нощен живот с много дискотеки и плажни клубове и още много други неща за правене, като например партита с лодки.

✈️ Връзка

Най-близкото летище до Плая де Лас Америкас е южното летище Рейна София. За да стигнете оттам до Вашия хотел в Лас Америкас, ще Ви отнеме около 30 минути с автобус.

🏨 Хотели

Говорейки за известните курорти на Тенерифе, първото име, което идва в съзнанието на хората за хотел, е Плая де лас Америкас. Със сигурност вече сте чували за неговите плажове, нощни клубове и екскурзии. Лас Америкас е добре известен като център на развлеченията и нощния живот на южната част на Тенерифе.

Плая де лас Америкас разполага с 4 и 5-звездни луксозни хотели като Villa Cortes или известния Mare Nostrum Resort. Също така хотели като Columbus, Catalonia Oro Negro, H10 Las Palmeras & Best Tenerife или Spring Hotel Volcano предлагат наистина добри услуги.

ℹ️ Уточняваща информация

Ние знаем! Основният въпрос в главата ви е какви неща можете да правите в Плая де лас Америкас. Продължавайте да четете, за да го разберете.

Защото, разбира се, в Плая де лас Америкас можете да правите много неща, като например екскурзии, дейности, обиколки на острова, сафарита с четириколки за водни спортове и други. Всички те започват директно в или от този ваканционен курорт.

Пълната селекция от екскурзии, които можете да правите в Плая де лас Америкас, е само с едно превъртане надолу. Но преди това бихме искали да дадем кратко описание на това, което можете да очаквате от някои от нашите екскурзии и дейности.

Повечето от нещата, които предлагаме по-долу, са с осигурен транспорт. Други дейности се реализират директно в Плая де лас Америкас. Например от плажа или пристанището. Други ще ви вземат с автобус от вашия хотел. Когато резервирате при нас, разбира се, ще ви предоставим необходимата информация, за да стигнете лесно до началната точка или мястото на срещата.

⚡Бърз списък на нещата, които трябва да направите ✅

  • Открийте истинските съкровища на природата, като планината Тейде, най-високата планина и вулкан в Испания, с полудневна екскурзия
  • Оценете огромните скали на Лос Гигантес по време на релаксираща разходка с лодка
  • Насладете се на автентичната канадска атмосфера на села като Маска с една от нашите еднодневни екскурзии
  • Разгледайте крайбрежието и се срещнете с очарователни китове и делфини с екскурзия за наблюдение на китове
  • Посетете живописния и съседен остров Ла Гомера в рамките на целодневна екскурзия
  • Почувствайте свежестта и радостта, докато карате джет или практикувате някой от любимите си водни спортове

🌃 Нощен живот

Разнообразни вечерни представления, барове и кръчми с жива музика, светлини и танци до сутринта – всичко това е неразделна част от Лас Америкас. Лас Америкас винаги е привличал млади хора и любители на партитата и забавленията от всички възрасти. Така че ако търсите безкрайни забавления, това е напълно правилното място. Ако обичате забавленията и партитата, посетете Вероникас Стрийп, по-известен като Лас Вероникас.

🏖️ Плажове

Разбира се, не забравяме, че въпреки любовта към партитата и забавленията, на първо място Тенерифе ви привлича с нежните слънчеви лъчи и синия океан. Затова не можем да не споменем и плажовете. Основният плаж на Лас Америкас се нарича Троя. Той е идеалното място да се почерпите, да се отпуснете и да поплувате в сините води на Тенерифе. А ако искате да си починете от обедното слънце, можете да вземете освежаваща напитка в някой от баровете край брега. Между другото, всяка неделя през лятото можете да участвате в плажното парти, организирано от Monkey Beach Club. Актуализация октомври 2019 г.: за момента Monkey Beach Club е затворен.

🍔 Ресторанти

В Плая де лас Америкас можете да намерите множество ресторанти за всеки вкус и бюджет. Ако искате да опитате типична испанска храна, отидете в Meson Castellano. В случай че не харесвате испанска храна (което е почти невъзможно) или просто искате да разнообразите храненето си (което е по-възможно), можете да отидете в търговския център Safari и да опитате, в зависимост от предпочитанията си, италианска храна в Bianco, индийска храна в Bombay Blue, Tex-Mex в Hacienda Miranda или азиатска храна в Thai Botanico.

🛍️ Пазаруване 🛒

Плая де лас Америкас е известна и като търговското сърце на южната част на Тенерифе. За пазаруване посетете Златната миля, започваща от Vista Sur. Там ще откриете известните търговски центрове: Сафари, Оазис и Америкас Плаза. Не забравяйте да посетите и Siam Mall, огромен търговски център, който наскоро беше построен в Лас Америкас.

 

 

Водни спортове в Плая де лас Америкас

Гледане на китове в Плая де лас Америкас

Гмуркане в Плая де лас Америкас

Екскурзии с лодка в Плая де лас Америкас

Наемане на луксозни яхти в Плая де лас Америкас

Обиколки на острова в Плая де лас Америкас

Препоръчани неща за правене в Плая де лас Америкас

Риболовни пътувания в Плая де лас Америкас

Тематични паркове в Плая де лас Америкас

Трекинг в Плая де лас Америкас

Чартъри за ветроходни лодки в Плая де лас Америкас

Чартъри за катамарани в Плая де лас Америкас

Четириколесни сафарита в Плая де лас Америкас

Свързани статии: