Автобусни екскурзии в Плая де лас Америкас

Автобусни екскурзии в Плая де лас Америкас

Guide

В тази статия ще ви представим пълна информация за автобусните екскурзии в Плая де лас Америкас. Целта ни е да ви дадем препоръки за най-интересните места за посещение в Тенерифе и как да направите резервацията си. Надяваме се, че ще се насладите на престоя си на острова и ще се насладите на всичко, което той може да предложи. В Тенерифе ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на почивката си – добра храна, изкуство, история, природни паметници, плажове и вулкани.

Позволете ни да ви придружим, за да се разходите из очарователни села и да опитате автентичните вкусове на Тенерифе. За да изясните съмненията си, пишете ни още сега в WhatsApp. За нас е удоволствие да ви помогнем да изберете автобусните си екскурзии в Тенерифе.

Автобусни екскурзии от Плая лас Америкас до най-красивите места в Тенерифе

Плая де лас Америкас е туристически център в Тенерифе, пълен с възможности да се забавлявате и да се наслаждавате на почивката си. Ще намерите различни възможности за отдих и развлечения за цялото семейство. Насладете се на слънчевите му плажове, тераси и ресторанти, както и на разнообразните му магазини, от които можете да си купите всичко, от което се нуждаете.

Сега, след като сте се насладили на всичко, което предлага Playa de las Américas, ви каним да продължите да откривате Тенерифе. За да ви помогнем, сме ви подготвили списък с различни екскурзии за опознаване на селищата на Тенерифе с професионален водач.

По-долу ще ви разкажем за основните забележителности на острова и защо трябва да ги посетите по време на почивката си в Тенерифе. В края на текста ще намерите пълния списък на автобусните екскурзии в Плая де лас Америкас, за да се запознаете с подробностите за всяка екскурзия и да можете да направите своите резервации.

Посещение на националния парк Тейде

Teide half day tour in tenerife with cable car or without

Предлагаме различни автобусни екскурзии за посещение на планината Тейде и други близки селища като Гарачико, Маска и Вилафлор. Можете да изберете една от 8 часовите частни екскурзии до Тейде, за да откриете очарованието на парка с професионален водач.

Националният парк Тейде е най-известният и добре познат парк в Тенерифе. Това е привилегирована природна среда, която някога е била рай за живота на гуанчите – коренното население, населявало Тенерифе преди колонизацията му. За тази етническа група този район, пълен с природни богатства, е дар от боговете, а планината Тейде е покровител.

Екскурзиите до Тейде в Плаяс де лас Америкас ви позволяват да практикувате и звезден туризъм. Каним ви да дойдете в Тейде през нощта, за да се насладите на ясното небе и да видите звездите благодарение на телескопите на астрономическата станция. Знаете ли, че от Тейде могат да се видят до 83 съзвездия? Много хора остават да пренощуват, за да се насладят на спокойствието на парка и на освежаващия изгрев. Елате с приятелите и семейството си да се изкачите до върха с кабинковия лифт, откъдето се открива красива гледка към парка.

Запознайте се със селата Гарачико, Маска и Вилафлор

Tenerife Quad Bike Safari to Tenerife Forest and Masca (1)

Каним ви да посетите и други населени места на острова по време на автобусните си екскурзии до Тейде:

Преди всичко бихме искали да ви разкажем за Гарачико – красив град с история за разказване. В началото е имал плодотворно пристанище със силен търговски обмен, но след като вулкан го разрушава, всичко се променя. Пристанището е разрушено и се налага Гарачико да бъде построен наново. Благодарение на това все още са запазени следи от традиционната архитектура. Скалата Гарачико е голяма вулканична скала, която се издига близо до брега на селото и му придава характерен и оригинален облик.

Друго незабравимо място в Тенерифе е селото Маска с неговата уникална красота и особена същност. Това село ви очаква между долини и планини, за да ви покаже най-доброто от своите обичаи. Оврагът Маска е много важна забележителност в този град, а пътеките водят до крайбрежието. Този маршрут е подходящ за опитни туристи, тъй като изисква известна степен на трудност. От друга страна, в подножието на оврага е разположен заливът Маска. Този красив залив с вулканичен пясък предлага прохладна среда за почивка и наслада от морето. До него може да се стигне само през оврага или с лодка в Тенерифе.

Друго незабравимо село в Тенерифе еВилафлор, разположенона най-високата точка на острова. Това е фантастично село с много история и предателства. Тук ще откриете известния „Лунен пейзаж“, който ни кара да се чувстваме така, сякаш се разхождаме на Луната. Релефът му е резултат от вулканична дейност в съчетание с ветрова ерозия.

Градове и природни пейзажи на Тенерифе

Предлагаме ви великолепна екскурзия, която ще ви отведе до Санта Крус де Тенерифе и Ла Лагуна – много важни градове на острова. Също така с тази автобусна обиколка в Плая де лас Америкас ще ви заведем до селския парк Анага, за да се разходите по улиците на село Таганана.

Санта Крус де Тенерифе е столицата на Тенерифе и идеалното място да опитате типичната за Тенерифе гастрономия. По улиците му се виждат различни исторически паметници от колониалния период. Ще направите красиви снимки на площадите и парковете му.

Ла Лагуна е друг красив град на Тенерифе , обявен за обект на световното културно наследство. Характеристиките и развитието му привличат вниманието на ЮНЕСКО, която му дава това отличие, за да може да служи като референция за развитието на други градове. Тук се намира университетът на Ла Лагуна, който допринася за младежката атмосфера на града. Можете също така да се насладите на почивката си в различни места за отдих и развлечения. Това е идеалното място да се насладите на културата и изкуството на Тенерифе. Опознайте този красив град с нашите автобусни екскурзии в Тенерифе.

La Laguna - Tenerife North (4).min

Но не бива да се ограничавате само до градовете на нашия красив остров, а и да посетите неговите гори и паркове. Сега искаме да ви разкажем за Parque Rural de Anaga– чудо на природата в масива на Тенерифе. Разположен е над планини и омагьосани долини с оврази, които водят до крайбрежието. В този парк се намира Таганана, малко фермерско село в планината. Каним ви да се разходите сред неговите църкви, манастири и красиви площади.

Обиколка на Тенерифе, архитектура и природни красоти

Предлагаме чудесна екскурзия за опознаване на емблематичните села на острова, за която ще ви разкажем по-долу:

Икод де лос винос е едно от най-красивите села на Тенерифе, което ежегодно привлича много посетители. Една от най-важните забележителности на този град е прочутият Драго Миленарио – най-старият екземпляр на драконово дърво на планетата. Някои твърдят, че това дърво е на повече от 3000 години, а други – че е на не повече от 800 години. Това, което знаем, е, че това е защитно дърво, което ни е приютявало дълго време.

Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

Скалите на гигантите са още една от най-важните забележителности на Тенерифе. Това са гигантски скални образувания, които защитават западното крайбрежие на Тенерифе. На някои места височината им достига до 600 метра. Под водата те са потопени на дълбочина до 30 метра и създават богата на живот морска среда. В заобикалящото море има много екскурзии с лодки за наблюдение на китове и делфини, тъй като това е едно от най-добрите места за наблюдение на тези красиви животни.

Playa los gigantes tenerife

Ще ви заведем и до Ла Канделария– много религиозен град, където се намира базиликата на Дева Мария от Канделария, покровителка на Канарските острови. От другата страна е град Ла Оротава, разположен в красива долина. В интериора му ще можете да се насладите на традиционната архитектура и много исторически особености на Тенерифе. Накрая бихме искали да споменем природните красоти на Ерьос. Ета е село в северните планини, откъдето се открива най-красивата гледка към острова.

Опитайте вината и ароматите на Тенерифе

Предлагаме и чудесни автобусни екскурзии, за да посетите някои от плантациите и да опитате вината на Тенерифе. Посетете банановите и други плодови плантации на острова. Ще ви запознаем и с процеса на производство на вино и дегустация на вино, за да опитате вълнуващите вкусове.

Отиваме на съседния остров Ла Гомера

Резервирайте нашите автобусни екскурзии от Плая де лас Америкас до Ла Гомера. Това е съседният на Тенерифе остров, където е добре да отидете, ако сте на обиколка из Тенерифе. Елате и открийте историята и културата му и се разходете из красивите му села. Изберете между екскурзията до Ла Гомера и VIP обиколката с частен микробус за по-комфортно преживяване.

Резервации и контакти

Надяваме се, че нашите препоръки за резервиране на автобусни екскурзии в Плая де лас Америкас са ви харесали. Възхищавайте се на красотата на нашите пейзажи, правете красиви снимки и опитвайте автентични вкусове. Предлагаме екскурзии с автобуси и микробуси, за да отговорим на изискванията на нашите клиенти. Напишете ни сега в нашия WhatsApp, за да разрешите съмненията си и да направите резервациите си. Надяваме се, че сме отговорили на въпросите ви и че ще опознаете всяко кътче на Тенерифе възможно най-скоро.

VIP Excursion La Gomera (10)

Автобусни екскурзии в Плая де лас Америкас
Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Свързани статии:
Плажове в Плая де лас Америкас