Какво да правите на Деня на Свети Патрик

Какво да правите на Деня на Свети Патрик

Ирландците с удоволствие споделят своите традиции и празници с останалата част от света. Ако се намирате в Тенерифе, можете да се насладите на този ден със същия плам, с който се празнува в Ирландия.

Основните събития на този празник са зелени дрехи и зелена бира, трицветни шамари, гайди и танцьори. Това, че се намираме в Тенерифе, не означава, че не можем да празнуваме и ето как да го направим.

Включване на зелените светлини

Зелената вълна достига до много площади и обществени места в Тенерифе. На този ден се запалват десетки зелени светлини, за да се включат в празника и да напомнят на нашите ирландски приятели, че се радваме да ги имаме на нашия остров.

Ако си останете у дома, можете да организирате тематични партита с вашите приятели, семейство и партньор. Правилото тук е да пристигнете облечени в зелено. Позволете си да се заразите от ирландската радост и се насладете на партито. За музиката можете да използвате ирландски групи, а храната, разбира се, трябва да бъде типична ирландска храна, придружена от бира „Гинес“.

Частни партита на лодка

Que hacer el dia de St. Patrick's

Ако искате да отпразнувате деня с незабравимо събиране, предлагаме ви да поканите приятелите си на разходка с яхта. Чартърът на лодка в Тенерифе ни дава възможност да споделим с приятели хубавата музика и освежаващите напитки.

Това е най-добрият вариант да отпразнувате този ден, ако се намирате на нашия остров. Ние предлагаме ексклузивност, за да можете да се забавлявате в пълно уединение. Ако имате свидетелство за правоуправление на лодка, можете да наемете лодка без капитан, за да можете сами да управлявате лодката. Ако желаете да наемете лодка, свържете се с нас и ние с удоволствие ще ви помогнем.

Ирландска общност в Тенерифе

Ирландската общност в Тенерифе организира различни събития всяка година, за да отпразнува Деня на Свети Патрик. Събитията се подкрепят от кметството на Адехе и ирландското консулство.

В Тенерифе хора от над 100 националности живеят заедно в хармония. Вярваме в уважението и мирното съжителство между всички, поради което зелената вълна присъства в много райони на острова.

Джет ски в Тенерифе

Тематични паркове в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Плажове в Тенерифе

Той е градски плаж, много популярен в района на...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...