Dolgok és látnivalók Costa Teguise városában

Dolgok és látnivalók Costa Teguise városában

Ma a legjobb tennivalókról és látnivalókról szeretnénk beszámolni Costa Teguise-ban, Lanzarote gyönyörű városában. Útbaigazítjuk Önt mindazzal, amire szüksége van ahhoz, hogy élvezze gyönyörű strandjait, gyakorolja a vízi és szárazföldi sportokat, vagy lefoglalja a legjobb túrákat és kirándulásokat, hogy megismerje ezt a gyönyörű várost.

Costa Teguise mindössze fél órányira van a lanzarotei repülőtértől. Napjainkban a sziget nagyon fontos turisztikai központjának számít, köszönhetően az itt kínált sokféle turisztikai és szabadidős tevékenységnek.

Kezdjük Costa Teguise strandjaival, amely bár kis hely, mégis mindent megtalálunk, amire szükségünk van ahhoz, hogy a legjobb nyaralást töltsük el családunkkal és barátainkkal.

Las Cucharas strandjai

Cosas que hacer y lugares para visitar en Costa Teguise

Ez egy kis strand, alig több mint fél kilométer hosszú, de minden szükséges szolgáltatással rendelkezik a turisták és a fürdőzők kényelmét szolgálja.

A szörfözés szerelmeseinek egyik kedvence, akik jó hullámokat keresve jönnek ide, hogy érezzék az adrenalint a deszkán. A vízi sportok, például a szörfözés gyakorlásához egy félreeső terület áll rendelkezésre. Számos cég kínál felszereléskölcsönzési szolgáltatásokat, és szakképzett oktatókat is, akik eligazítják Önt.

Ha június hónapban látogat el ide, élvezheti a PWA Costa Teguise-i szörfös világbajnokságot, ahol a legjobb szörfösök versenyeznek a színpadon a deszkán a legjobbnak járó díjért.

Puddles Beach

Las Cucharas mellett található, de fehér homokja miatt más. Minden szolgáltatással rendelkezik a fürdőzők örömére, és tökéletes körülményekkel rendelkezik a szörfözéshez.

Jabillo strand

Ez egy nagyon csendes strand, ahol a legjobbak a feltételek a sznorkelezéshez. A partot hullámtörők védik, és a nyugalom miatt ez a legbiztonságosabb strand, ahová gyerekekkel is nyugodtan mehetünk, és gondtalanul élvezhetjük.

Bastian strand

A sziget vulkanikus tájára jellemző fekete homokos strand. Nagyon csendes, és nem fogad sok látogatót, de minden szükséges szolgáltatással rendelkezik, mint például vécék, zuhanyzók és parkolóhelyek.

A sétány

Cosas que hacer y lugares para visitar en Costa Teguise

Itt sétálni csodálatos élmény, élvezheti a tengeri szellőt és a gyönyörű kilátást, ahogy közeledik a helyi létesítményekhez és éttermekhez. Vannak családi éttermek, nemzetközi konyha és friss halak a legjobb kanári ízekkel.

Ha valami mást szeretne csinálni, béreljen görkorcsolyát, és menjen el egy körre az egész családdal. Ezek szórakoztató élmények, amelyek remek emlékeket és mesés fényképeket eredményeznek.

Mit lehet tenni Costa Teguise-ban

playa de las cucharas Costa Teguise -Lanzarote

Íme mindazok a dolgok, amelyeket élvezhet, ha úgy dönt, hogy a következő nyaralása során ellátogat erre a csodálatos helyre:

Hajókirándulások

Lanzarote Boat

Különböző lehetőségeket kínálunk a Costa Teguise-i hajókirándulásokra. A legjobb társaságokkal állunk szövetségben, amelyek biztonságos és magas színvonalú élményeket kínálnak. A kirándulások étkezést és italfogyasztást tartalmaznak. Egyes hajókirándulások ideálisak a gyermekek számára, akik a legjobban szórakoznak az út során. Választhat egy vitorlástúrát is, és élvezheti a romantikus randevút a lanzarotéi naplemente alatt. Lépjen kapcsolatba velünk az árak és a módozatok miatt, hogy gondtalanul élvezhesse a legjobb útvonalakat.

Vízi sportok

Lanzarote Surf (2)

Costa Teguise-ban a legjobb szél- és hullámzási körülmények uralkodnak a szörfözéshez és a hullámlovagláshoz. Ha tanulni szeretne, vagy még kezdő, menjen el a Las Cucharas szörfklubba, ahol számos tevékenységet kínálnak, és bérelheti a szükséges felszerelést.

Costa Teguise-ban gyakorolhat:

  • Széllovaglás
  • Snorkelling
  • Tengeri kajakozás
  • Stand up paddle szörfözés
  • Bodyboarding

Túrázás

Élvezze a Corona-hegy rejtett ösvényeit, egy nagy krátert, amelyet csodálatos növényzet vesz körül, és amelyet megmászva a sziget legjobb kilátását élvezheti. A feljutás körülbelül egy órát vesz igénybe, és közepes szintű, így a legtöbb ember számára alkalmas. Vegye fel a túrabakancsát, és készüljön fel a vulkáni tevékenység okozta sziklás környezet megmászására. Amikor felér a csúcsra, diadalmasnak fogja érezni magát, és az Atlanti-óceán csodálatos látványa tárul a szeme elé.

Látogatható helyek

A Costa Teguise-i strandolás és sportolás mellett javasoljuk, hogy látogasson el a város következő, nagy turisztikai keresletet élvező látványosságaihoz:

Akvárium Lanzarote

Aquarium Lanzarote Costa Teguise5.min

Kötelező látnivaló, ha cápákat szeretne látni. A Teguise tengerpartjának központjában található kis hely, de odabent mindenféle tengeri faj táncol és várja a látogatókat, hogy vicces szaltókat hajtsanak végre. Van néhány interaktív akvárium is, ahol kapcsolatba léphetünk néhány fajjal.

A látnivalók közül érdemes megemlíteni a szemét akváriumot, egy olyan rekreációt, amelyben számos strand jelenlegi állapotát láthatja a látogatók felelőtlenségének eredményeként. Ez az attrakció arra szolgál, hogy megérintse az emberek lelkiismeretét, és megpróbálja megállítani természeti tereink szennyezését. Ezek viszont védtelen és sérülékeny fajok ezreinek adnak otthont.

Aquapark Costa Teguise

Aquapark Lanzarote - Costa Teguise20.min (2)

Ha továbbhaladsz a város felé, eljutsz az aquaparkhoz, amely egy szuper szórakoztató hely, különösen a kicsiknek.

A park a Las Cucharas strandtól nyugatra található. Csúszdákkal és mesés medencékkel rendelkezik, hogy jól érezzék magukat. Vannak pályák is, ahol versenyezhetsz és élheted az életed. Mindenki számára van valami, a bátrabbaknak szánt óriás spirálcsúszdáktól a kicsiknek szánt kis labdás medencékig.

Van egy 10D mozi is, érzékszervi elemekkel, amelyek segítségével a film részének érezheted magad. Élvezze a finom ételeket, amelyeket az étteremben talál, amely a kanári és nemzetközi konyha széles választékát kínálja.

Costa Teguise érdekességei

A helyiek még mindig Rio Tinto néven emlegetik ezt az enklávét, mivel ez volt az első vállalat neve, amely az első turisztikai komplexumot építette a környéken, még az 1960-as években.

Mielőtt gyönyörű üdülőhellyé vált volna, egy nagy mező volt. Kiterjedt legelőterületekből állt, amelyeket szarvasmarhatartásnak szenteltek. Voltak búza- és árpaföldek is, és a földön találtak néhány őslakos fazekas maradványt is.

Most, hogy egy kicsit többet tud erről a lanzarotei paradicsomról, ha szeretné meglátogatni, forduljon hozzánk, hogy segítsünk kiválasztani a legjobb tevékenységeket. Sokféle lehetőséget kínálunk Önnek, hogy élvezze és jól érezze magát, túráink és kirándulásaink, hajókirándulásaink és számos meglátogatható helyünk van. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy kapcsolatba lépjen velünk, és tisztázza minden kétségét. Írhat nekünk közvetlenül WhatsApp vagy e-mailben is, örömmel segítünk, hogy élvezze a Costa Teguise legjobbjait.

Strandok Costa Teguise

Costa Teguise éttermek széles választékát kínálja kiváló minőségű...