Tekemistä ja nähtävää Costa Teguisessa

Tekemistä ja nähtävää Costa Teguisessa

Tänään haluamme kertoa sinulle parhaista asioista ja vierailukohteista Costa Teguisessa, kauniissa kaupungissa Lanzarotella. Opastamme sinua kaikessa, mitä tarvitset nauttiaksesi sen kauniista rannoista, harrastaaksesi vesi- ja maaurheilulajeja tai varataksesi parhaat retket ja opastukset tutustuaksesi tähän kauniiseen kaupunkiin.

Costa Teguise on vain puolen tunnin päässä Lanzaroten lentokentältä. Nykyään sitä pidetään erittäin tärkeänä matkailukeskuksena saarella sen tarjoamien monipuolisten matkailu- ja vapaa-ajan aktiviteettien ansiosta.

Aloitetaan Costa Teguisen rannoista, sillä vaikka se on pieni paikka, siellä on kaikkea, mitä tarvitsemme viettääksemme parasta lomaa perheen ja ystävien kanssa.

Las Cucharasin rannat

Cosas que hacer y lugares para visitar en Costa Teguise

Kyseessä on pieni, vähän yli puolen kilometrin mittainen ranta, mutta sillä on kaikki tarvittavat palvelut matkailijoille ja uimareiden mukavuuden takaamiseksi.

Se on yksi surffauksen harrastajien suosikeista, jotka tulevat tänne etsimään hyviä aaltoja ja tuntemaan adrenaliinia laudalla. Siellä on syrjäinen alue vesiurheilulajien, kuten purjelautailun, harrastamiseen. Monet yritykset tarjoavat välinevuokrauspalveluja ja tarjoavat myös erikoistuneita kouluttajia opastamaan sinua.

Jos vierailet kesäkuun aikana, pääset nauttimaan PWA Costa Teguise Windsurfing World Championship -tapahtumasta, jossa näet parhaat surffaajat lavalla kilpailemassa laudan päällä parhaana pidetystä palkinnosta.

Puddles Beach

Se on Las Cucharasin vieressä, mutta se on erilainen valkoisen hiekkansa vuoksi. Siellä on kaikki palvelut uimareiden viihtymistä varten, ja siellä on täydelliset olosuhteet surffaamiseen.

Jabillon ranta

Tämä on hyvin rauhallinen ranta, jolla on parhaat olosuhteet snorklaamiseen. Sitä suojaavat aallonmurtajat, ja rauhallisuutensa vuoksi se on turvallisin ranta, jonne voi mennä lasten kanssa ja nauttia siitä huoletta.

Bastianin ranta

Se on saaren vulkaaniselle maisemalle tyypillinen musta hiekkaranta. Se on hyvin hiljainen eikä siellä käy paljon kävijöitä, mutta siellä on kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten käymälät, suihkut ja pysäköintitilat.

Rantakatu

Cosas que hacer y lugares para visitar en Costa Teguise

Kävely täällä on upea kokemus, voit nauttia merituulesta ja kauniista näköaloista, kun lähestyt paikallisia laitoksia ja ravintoloita. Täällä on perheravintoloita, kansainvälistä ruokaa ja tuoretta kalaa parhaimmilla kanarialaisilla mauilla.

Jos haluat tehdä jotain erilaista, vuokraa rullaluistimet ja lähde ajelulle koko perheen kanssa. Nämä ovat hauskoja elämyksiä, joista saa hienoja muistoja ja upeita valokuvia.

Tekemistä Costa Teguisessa

playa de las cucharas Costa Teguise -Lanzarote

Tässä on kaikki asiat, joista voit nauttia, jos päätät vierailla tässä ihanassa paikassa seuraavalla lomallasi:

Veneretket

Lanzarote Boat

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja Costa Teguisen veneretkille. Meillä on liittoutumia parhaiden yritysten kanssa, jotka tarjoavat turvallisia ja laadukkaita kokemuksia. Matkat sisältävät ateriat ja juomat. Jotkin veneretket sopivat erinomaisesti lapsille, joilla on matkan aikana kaikkein hauskinta. Voit myös valita purjehdusretken ja nauttia romanttisista treffeistä Lanzaroten auringonlaskun alla. Ota meihin yhteyttä ja kysy hinnat ja muodot, jotta voit nauttia parhaista reiteistä huoletta.

Vesiurheilu

Lanzarote Surf (2)

Costa Teguisessa on parhaat tuuli- ja aallokko-olosuhteet surffaukseen ja aalloilla ratsastamiseen. Jos haluat oppia tai olet vielä aloittelija, mene purjelautailuklubi Las Cucharasiin, heillä on monia aktiviteetteja ja he tarjoavat tarvittavien välineiden vuokrausta.

Costa Teguisessa voit harjoitella:

  • Purjelautailu
  • Snorklausta
  • Merikajakointia
  • Seisomalautailua
  • Bodyboarding

Patikointi

Nauti Corona-vuoren piilotetuista poluista. Corona-vuori on upean kasvillisuuden ympäröimä suuri kraatteri, johon voit kiivetä ja josta saat parhaat näkymät saarelle. Nousu kestää noin tunnin ja on keskitasoinen, joten se sopii useimmille. Laita vaelluskengät jalkaan ja valmistaudu kiipeämään tulivuoren toiminnan aiheuttaman kivisen ympäristön yli. Kun saavut huipulle, tunnet olosi voitokkaaksi ja sinulla on silmiesi edessä Atlantin valtameren upeus.

Vierailukohteet

Costa Teguisen rannasta ja urheilusta nauttimisen lisäksi suosittelemme sinua vierailemaan seuraavissa kaupungin nähtävyyksissä, joilla on suuri matkailukysyntä:

Aquarium Lanzarote

Aquarium Lanzarote Costa Teguise5.min

Ehdoton vierailukohde, jos haluat nähdä haita. Se sijaitsee Teguisen rannikon keskellä, ja se on pieni paikka, mutta sisällä näet kaikenlaisia merieläimiä tanssimassa ja odottamassa kävijöitä tekemään hauskoja voltteja. Siellä on myös interaktiivisia akvaarioita, joissa voit päästä kosketuksiin joidenkin lajien kanssa.

Yksi mainitsemisen arvoinen nähtävyys on roska-akvaario, virkistys, jossa näet monien rantojen nykytilan kävijöiden vastuuttomuuden seurauksena. Tämä nähtävyys on suunniteltu koskettamaan ihmisten omaatuntoa ja yrittämään pysäyttää luontotilojemme saastuminen. Nämä puolestaan ovat koti tuhansille puolustuskyvyttömille ja haavoittuville lajeille.

Aquapark Costa Teguise

Aquapark Lanzarote - Costa Teguise20.min (2)

Jos jatkat matkaa kohti kaupunkia, tulet vesipuistoon, joka on superhauska paikka erityisesti pienimmille.

Puisto sijaitsee Las Cucharasin rannan länsipuolella. Siellä on liukumäkiä ja upeita uima-altaita, joissa on paljon hauskaa. Siellä on myös ratoja, joilla voi ajaa kilpaa ja pitää hauskaa. Jokaiselle on jotakin, jättimäisistä kierreliukumäistä rohkeimmille ja pienistä palloaltaista pienimmille.

Siellä on myös 10D-elokuvateatteri, jossa on aistielementtejä, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi osaksi elokuvaa. Nauti herkullisista ruokalajeista ravintolassa, joka tarjoaa laajan valikoiman kanarialaisia ja kansainvälisiä ruokia.

Costa Teguisen kuriositeetit

Paikalliset kutsuvat tätä erillisaluetta edelleen Rio Tintoksi, koska tämä oli sen yrityksen nimi, joka rakensi alueelle ensimmäisen matkailukompleksin 1960-luvulla.

Ennen kuin siitä tuli kaunis lomakohde, se oli suuri pelto. Se koostui laajoista laidunalueista, jotka oli omistettu karjankasvatukselle. Alueella oli myös vehnä- ja ohrapeltoja, ja sieltä löytyi joitakin aboriginaalien keramiikan jäänteitä.

Nyt kun tiedät hieman enemmän tästä Lanzarotella sijaitsevasta paratiisista, jos haluat vierailla siellä, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan parhaat aktiviteetit. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja nauttia ja pitää hauskaa, meillä on retkiä ja retkiä, veneretkiä ja monia paikkoja, joissa voit vierailla. Täytä yhteydenottolomakkeemme saadaksesi yhteyden ja selvittääksesi kaikki epäilyksesi. Voit myös kirjoittaa meille suoraan WhatsAppilla tai sähköpostilla, on ilo auttaa sinua nauttimaan Costa Teguisen parhaista puolista.

Rannat vuonna Costa Teguise

Costa Teguise tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita, joissa on erinomaista palvelua...