Første publisering: juni 2, 2022 |

Ting å gjøre og steder å besøke i Puerto del Carmen

I dette innlegget ønsker vi å presentere deg en guide til aktivitetene og de beste stedene å besøke i Puerto del Carmen, et område som ligger sørøst på Lanzarote. På slutten av teksten presenterer vi en liste over varierte alternativer for deg å nyte oppholdet i denne vakre byen. Velg mellom forskjellige båt- og landutflukter for å bli kjent med de mest interessante stedene i Puerto del Carmen. Ikke nøl med å kontakte oss gjennom vår WhatsApp, vi hjelper deg gjerne med å velge den beste aktiviteten i henhold til dine ønsker og preferanser.

Hva kan jeg gjøre i Puerto del Carmen?

Først av alt må vi fortelle deg at på grunn av sin gode beliggenhet, kun 10 minutter fra flyplassen og en rekke underholdningsmuligheter, er Puerto del Carmen det perfekte stedet å tilbringe en utrolig ferie på Lanzarote.

Båtturer

Lanzarote BoatUlike utflukter går fra havnen, en av de mest attraktive aktivitetene er hval- og delfinsafari. I løpet av turen vil du bli kjent med det beste av øya og du kan benytte anledningen til å bade i det deilige vannet i Middelhavet. Vi har forskjellige båter, inkludert motorbåter, seilbåter, luksusyachter, katamaraner og mange flere.

Vi tilbyr et annet alternativ for ethvert behov.

Utfluktene organiseres etter antall personer og kjennetegn ved turen. Noen båter tilbyr måltider og drikke, mulighet for å grille om bord eller å drive med havfiske. Skriv til oss for å avklare all din tvil og hjelpe deg med å velge den utflukten som passer deg best.

Sjøsport

Lanzarote Surf (2)

Dette er et nøkkelsted for elskere av dykking. I Puerto del Carmen finner du forskjellige dykkerskoler og du vil ha alt du trenger for å dykke under havet. Vindsurfing er en annen populær sport i Puerto del Carmen.

Men hvis du er ute etter moro i vinden, hva er vel bedre enn parascending. Det er en supermorsom opplevelse der du blir bundet til en fallskjerm som igjen trekkes av en båt i høy hastighet.

Du kan også leie vannscootere fulle av moro og adrenalin, du vil ikke gå av etter at du har tatt kontrollene og begynt å seile i vannet i Middelhavet.

Besøk fornøyelsesparken

Rancho Texas Lanzarote Park - Lanzarote - Puerto del Carmen

Du kan ikke dra uten å besøke Rancho Texas Lanzarote Park som er et badeland, dyrehage og botanisk hage. Det er et fantastisk sted som alle liker, her kan du se dyrearter fra forskjellige geografiske opphav. Du vil ha muligheten til å svømme med delfiner og leke med dem som barn.

Nyt paradisiske strender

I Puerto del Carmen finner du de vakreste strendene med rolige bølger. Dette er utvilsomt den største attraksjonen på stedet. På strendene finner du alle tjenester for badende som solsenger til leie, toaletter og restauranter.

Playa Grande

Puerto del Carmen Lanzarote.min

Dette er den mest populære stranden i området. Det er en veldig rolig urban strand med vakker gylden sand for avslappende og herlig turkis vann for en forfriskende svømmetur. Kom med barna og nyt en herlig dag ute, her vil du ha alle tjenestene du trenger for din komfort, inkludert badevakter og mange butikker, barer og restauranter.

Playa Chica-stranden

Dette er en liten strand som huser mange sjarm. Mange besøkende kommer hit for sin store skjønnhet og muligheten til å tilbringe en fantastisk dag. Det er en strand med gyllen sand, krystallklart vann og alle tjenester for de badende, men det er også møtepunktet for mange dykkere som kommer tiltrukket av rikdommen skjult under vannet. Du vil ha flere dykkerskoler til din disposisjon for å introdusere deg til denne spennende sporten.

Los Pocillos

Dette er en vakker strand med turkist vann og gyllen sand der det er flere små bassenger dannet av sjøvannet. Navnet kommer fra disse små bassengene som ligner et svømmebasseng. Her er vinden litt mer aktiv enn på de tidligere strendene og det er et praktfullt sted for windsurfing og kitesurfing.

Til slutt vil vi gjerne fortelle deg at Puerto del Carmen opprinnelig var en liten fiskerlandsby som senere ble en av Lanzarotes hovedattraksjoner. I dag tiltrekker den hundrevis av turister som er lidenskapelig opptatt av havet, solskinnet, båtturer, surfing og dykking. Du finner alt dette på nettsiden vår, så ikke nøl og fyll ut kontaktskjemaet vårt, send oss ​​en e-post eller skriv til oss på WhatsApp, vi hjelper deg gjerne med å velge og bestille ditt neste eventyr i Puerto del Carmen.

Book via WhatsApp

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.