Ting å gjøre og steder å besøke i Puerto del Carmen

Ting å gjøre og steder å besøke i Puerto del Carmen

I dette innlegget ønsker vi å presentere deg en guide til aktivitetene og de beste stedene å besøke i Puerto del Carmen, et område som ligger sørøst på Lanzarote. På slutten av teksten presenterer vi en liste over varierte alternativer for deg å nyte oppholdet i denne vakre byen. Velg mellom forskjellige båt- og landutflukter for å bli kjent med de mest interessante stedene i Puerto del Carmen. Ikke nøl med å kontakte oss gjennom vår WhatsApp, vi hjelper deg gjerne med å velge den beste aktiviteten i henhold til dine ønsker og preferanser.

Hva kan jeg gjøre i Puerto del Carmen?

Først av alt må vi fortelle deg at på grunn av sin gode beliggenhet, kun 10 minutter fra flyplassen og en rekke underholdningsmuligheter, er Puerto del Carmen det perfekte stedet å tilbringe en utrolig ferie på Lanzarote.

Båtturer

Lanzarote BoatUlike utflukter går fra havnen, en av de mest attraktive aktivitetene er hval- og delfinsafari. I løpet av turen vil du bli kjent med det beste av øya og du kan benytte anledningen til å bade i det deilige vannet i Middelhavet. Vi har forskjellige båter, inkludert motorbåter, seilbåter, luksusyachter, katamaraner og mange flere.

Vi tilbyr et annet alternativ for ethvert behov.

Utfluktene organiseres etter antall personer og kjennetegn ved turen. Noen båter tilbyr måltider og drikke, mulighet for å grille om bord eller å drive med havfiske. Skriv til oss for å avklare all din tvil og hjelpe deg med å velge den utflukten som passer deg best.

Sjøsport

Lanzarote Surf (2)

Dette er et nøkkelsted for elskere av dykking. I Puerto del Carmen finner du forskjellige dykkerskoler og du vil ha alt du trenger for å dykke under havet. Vindsurfing er en annen populær sport i Puerto del Carmen.

Men hvis du er ute etter moro i vinden, hva er vel bedre enn parascending. Det er en supermorsom opplevelse der du blir bundet til en fallskjerm som igjen trekkes av en båt i høy hastighet.

Du kan også leie vannscootere fulle av moro og adrenalin, du vil ikke gå av etter at du har tatt kontrollene og begynt å seile i vannet i Middelhavet.

Besøk fornøyelsesparken

Rancho Texas Lanzarote Park - Lanzarote - Puerto del Carmen

Du kan ikke dra uten å besøke Rancho Texas Lanzarote Park som er et badeland, dyrehage og botanisk hage. Det er et fantastisk sted som alle liker, her kan du se dyrearter fra forskjellige geografiske opphav. Du vil ha muligheten til å svømme med delfiner og leke med dem som barn.

Nyt paradisiske strender

I Puerto del Carmen finner du de vakreste strendene med rolige bølger. Dette er utvilsomt den største attraksjonen på stedet. På strendene finner du alle tjenester for badende som solsenger til leie, toaletter og restauranter.

Playa Grande

Puerto del Carmen Lanzarote.min

Dette er den mest populære stranden i området. Det er en veldig rolig urban strand med vakker gylden sand for avslappende og herlig turkis vann for en forfriskende svømmetur. Kom med barna og nyt en herlig dag ute, her vil du ha alle tjenestene du trenger for din komfort, inkludert badevakter og mange butikker, barer og restauranter.

Playa Chica-stranden

Dette er en liten strand som huser mange sjarm. Mange besøkende kommer hit for sin store skjønnhet og muligheten til å tilbringe en fantastisk dag. Det er en strand med gyllen sand, krystallklart vann og alle tjenester for de badende, men det er også møtepunktet for mange dykkere som kommer tiltrukket av rikdommen skjult under vannet. Du vil ha flere dykkerskoler til din disposisjon for å introdusere deg til denne spennende sporten.

Los Pocillos

Dette er en vakker strand med turkist vann og gyllen sand der det er flere små bassenger dannet av sjøvannet. Navnet kommer fra disse små bassengene som ligner et svømmebasseng. Her er vinden litt mer aktiv enn på de tidligere strendene og det er et praktfullt sted for windsurfing og kitesurfing.

Til slutt vil vi gjerne fortelle deg at Puerto del Carmen opprinnelig var en liten fiskerlandsby som senere ble en av Lanzarotes hovedattraksjoner. I dag tiltrekker den hundrevis av turister som er lidenskapelig opptatt av havet, solskinnet, båtturer, surfing og dykking. Du finner alt dette på nettsiden vår, så ikke nøl og fyll ut kontaktskjemaet vårt, send oss ​​en e-post eller skriv til oss på WhatsApp, vi hjelper deg gjerne med å velge og bestille ditt neste eventyr i Puerto del Carmen.

Puerto del Carmen ligger sørøst på øya Lanzarote og er et av de viktigste...