Første offentliggørelse: juni 2, 2022 |

Book via WhatsApp

Ting at gøre og steder at besøge i Puerto del Carmen

I dette indlæg vil vi præsentere dig for en guide til aktiviteter og de bedste steder at besøge i Puerto del Carmen, et område i den sydøstlige del af Lanzarote. I slutningen af teksten præsenterer vi en liste over varierede muligheder, så du kan nyde dit ophold i denne smukke by. Vælg mellem forskellige båd- og landudflugter for at lære de mest interessante steder i Puerto del Carmen at kende. Tøv ikke med at kontakte os via vores WhatsApp, vi vil med glæde hjælpe dig med at vælge den bedste aktivitet i henhold til dine ønsker og præferencer.

Hvad skal man lave i Puerto del Carmen?

Først og fremmest må vi fortælle dig, at Puerto del Carmen på grund af sin gode beliggenhed, kun 10 minutter fra lufthavnen og de mange forskellige muligheder for underholdning, er det perfekte sted at tilbringe en fantastisk ferie på Lanzarote.

Bådture

Lanzarote Boat

Der afgår forskellige udflugter fra havnen, og en af de mest attraktive aktiviteter er hval- og delfinobservation. Under turen lærer du det bedste af øen at kende, og du kan benytte dig af muligheden for at svømme i Middelhavets lækre vand. Vi har forskellige både, herunder motorbåde, sejlbåde, luksusyachter, katamaraner og mange flere.

Vi tilbyder forskellige muligheder til ethvert behov.

Udflugterne tilrettelægges alt efter antallet af personer og turens karakteristika. Nogle både tilbyder måltider og drikkevarer, mulighed for at grille om bord eller at dyrke dybhavsfiskeri. Skriv til os for at få afklaret alle dine tvivlsspørgsmål og hjælpe dig med at vælge den udflugt, der passer bedst til dig.

Havsport

Lanzarote Surf (2)

Dette er et vigtigt sted for elskere af dykning. I Puerto del Carmen finder du forskellige dykkerskoler, og du har alt, hvad du behøver for at dykke under havet. Windsurfing er en anden populær sport i Puerto del Carmen.

Men hvis du er på udkig efter sjov i vinden, hvad er så bedre end parascending. Det er en super sjov oplevelse, hvor du bliver bundet til en faldskærm, som igen bliver trukket af en båd i høj fart.

Du kan også leje jetski fulde af sjov og adrenalin, du vil ikke have lyst til at stå af, når du har taget styringen og begynder at sejle over Middelhavets farvande.

Besøg forlystelsesparken

Rancho Texas Lanzarote Park - Lanzarote - Puerto del Carmen

Du kan ikke tage af sted uden at besøge Rancho Texas Lanzarote Park, som er en vandpark, zoologisk have og botanisk have. Det er et fantastisk sted, som alle nyder, her kan du se dyrearter fra forskellige geografiske oprindelser. Du vil have mulighed for at svømme med delfiner og lege med dem som børn.

Nyd paradisiske strande

I Puerto del Carmen finder du de smukkeste strande med rolige bølger. Dette er uden tvivl stedets største attraktion. På strandene finder du alle tjenester for badegæster, såsom udlejning af solsenge, toiletter og restauranter.

Playa Grande

Puerto del Carmen Lanzarote.min

Dette er den mest populære strand i området. Det er en meget rolig bystrand med smukt gyldent sand til afslapning og dejligt turkisblåt vand til en forfriskende svømmetur. Kom med børnene og nyd en dejlig dag i byen, her har du alle de tjenester du har brug for for din komfort, herunder livreddere og masser af butikker, barer og restauranter.

Playa Chica-stranden

Dette er en lille strand, der er hjemsted for mange charmer. Mange besøgende kommer her på grund af dens store skønhed og muligheden for at tilbringe en fantastisk dag. Det er en strand med gyldent sand, krystallinsk vand og alle tjenester for badende, men det er også mødested for mange dykkere, der kommer tiltrukket af de rigdomme, der er gemt under vandet. Du vil have flere dykkerskoler til din rådighed, som vil introducere dig til denne spændende sport.

Los Pocillos

Dette er en smuk strand med turkisblåt vand og gyldent sand, hvor der er flere små pools dannet af havvandet. Dens navn kommer fra disse små pools, der ligner en swimmingpool. Her er vinden lidt mere aktiv end på de foregående strande, og det er et pragtfuldt sted til windsurfing og kitesurfing.

Til sidst vil vi gerne fortælle jer, at Puerto del Carmen oprindeligt var en lille fiskerby, som senere blev en af Lanzarotes største attraktioner. I dag tiltrækker den hundredvis af turister, der brænder for havet, solskin, bådture, surfing og dykning. Du finder alt dette på vores hjemmeside, så tøv ikke med at udfylde vores kontaktformular, send os en e-mail eller skriv til os på WhatsApp, så hjælper vi dig gerne med at vælge og booke dit næste eventyr i Puerto del Carmen.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Book via WhatsApp

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0