Første offentliggørelse: juni 1, 2022 |

Ting at gøre og steder at besøge på Lanzarote

I dette indlæg vil vi fortælle dig om de bedste ting, du kan lave på Lanzarote på din næste ferie. Vi præsenterer dig også de steder, du bør besøge, så du ikke går glip af noget af denne smukke øs charme. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, så du kan nyde og have det sjovt, vi har bådture, hvor du kan se delfiner og andre hvaler, samt en række udflugter og aktiviteter på land. Vi inviterer dig til at opdage og nyde strandene på Lanzarote, en gave fra Atlanterhavet til at slappe af og nyde naturen.

Vi starter med Lanzarotes karakteristika og fortæller dig derefter om dens strande. Til sidst præsenterer vi en komplet liste over de bedste steder at besøge på din ferie på Lanzarote, så gå til slutningen og gå ikke glip af en eneste detalje.

Hvad skal man lave på Lanzarote?

Arrecife.min

Dette er en af de mest besøgte øer i det kanariske øhav, et land med vulkaner og paradisiske strande, hvor alle ønsker at tage hen. Du vil finde vidunderlige steder med forskellige karakteristika og kontraster. I dens indre har du alle de tjenester, du har brug for, såsom banker, butikker, barer og restauranter og andre bymæssige tjenester.

Den vigtigste turistaktivitet på øen er omkring promenaden, hvor du finder de vigtigste strande og hotelkomplekset. På den anden side kan du besøge de smukke landsbyer, der er fulde af venlige mennesker, og hvor den traditionelle arkitektur er mærkbar, små hvide huse, der står i kontrast til det sorte, som vulkanen har efterladt.

Ting at lave på Lanzarote

Her er en liste over de bedste ting at lave for at få mest muligt ud af din tid på øen:

Bådudlejning og bådture

Puerto deportivo Playa Blanca.min

Du kan ikke besøge Lanzarote og tage af sted uden at nyde en dejlig sejltur i sejlbåd. Book en udflugt, og nyd sammen med din familie og venner øens vidundere fra dens kyster. De henter dig på dit hotel og kører dig til øens smukkeste strande, hvor du kan gå ned og bade. Udflugterne omfatter mad, musik og andre tjenester for turistens komfort. Husk at skrive til os for at få afklaret din tvivl, da hver af aktiviteterne har forskellige egenskaber og priser.

Delfinobservation

Dette er en af de bedste ting at lave på Lanzarote, og denne aktivitet tiltrækker mange turister, der elsker naturen og disse fantastiske dyr. Ud over de ovenfor nævnte tjenester vil skipperen under bådturene på Lanzarote tage dig med til de specifikke steder, hvor delfiner og andre hvaler normalt svømmer. Nyd deres skønhed fra båden og se, hvordan de laver forskellige piruetter til glæde for deres besøgende. Husk at kontakte os på forhånd for at reservere din plads, vores WhatsApp er altid aktiv for at hjælpe dig med at vælge din næste tur.

Udflugter på Lanzarote

Book en af vores udflugter og lær de forskellige attraktioner på Lanzarote at kende fra guidernes hånd. Fordelen ved at tage en udflugt er, at den inkluderer entré til attraktionerne, og de er designet til at få dig til at nyde alle stederne uden at bekymre dig om entréer, tidsplaner osv. Fra denne ø kan du tage på udflugter til Fuerteventura, en smuk ø med store attraktioner, der venter på dig.

Steder, du bør besøge

Disse er de steder, du bør besøge under dit ophold på øen:

Punta del Papagayo

Dette er en lille del af kysten i den sydlige del af øen, hvor du finder fantastiske strande med vulkansk sand og drømmelandskaber. Den ligger meget tæt på Playa Blanca og kan nås via en vej, der er tilgængelig for turister og besøgende.

Papagayo-stranden

Playas de Papagayo (5).min

Dette er den mest berømte strand i Punta del Papagayo. Den er beskyttet af klipperne, så vinden er meget rolig, ideel til hvile og afslapning. På grund af dens karakteristika er det et fantastisk sted til snorkling.

Famara-stranden

Det er en af de længste strande, du kan finde på øen med mere end 5 km udstrækning. Det er et paradis for surfere på udkig efter de bedste bølger. Den tilbyder en særlig og anderledes atmosfære end resten af øens strande med sin enorme Famara Crag, der rager ud i havet som et beskyttende skjold.

El Ancla-stranden

Dette er en strand, hvor forholdene er perfekte til snorkling og forfriskende dyk. På grund af det gyldne sand og det krystalklare vand er det et mødested for mange turister, der kommer på jagt efter sjov og fornøjelse.

Janubio-stranden

Dette er en vild strand med mørkt sand af vulkansk oprindelse. Denne strand er ikke egnet til badning, da den har stærke strømme.

Honda-stranden

Dette er en semi-urban strand, der modtager mange besøgende året rundt.

Charco de los Clicos

Du vil blive overrasket over det landskab, du vil se her, og de kontrastfyldte farver i landskabet. Det er en strand med rødt og sort sand, der kombineres med havets turkisblå vand. Derudover finder du et par laguner af strålende grønt, som er her for at tilføje endnu mere liv til det farverige landskab.

Los Hervideros

Sikke et særpræget navn til et sted, men det passer meget godt til det, da det er et sted med mange kratere og huler af vulkansk oprindelse. Men tro ikke, at det er svært at gå igennem, en særlig sti er blevet forberedt, så alle kan gå igennem den og nyde et sådant geologisk vidunder.

Jameos del Agua

Dette er et af de besøg, der er mest nydt af turisterne. Vi taler om det 5 årtusinder gamle vulkanske rør kendt som Cueva de los verdes med mange gallerier og grotter indeni. Indenfor er der en jameo, det er et område af røret, hvis tag er blevet løsrevet. I dette er der til gengæld dannet en smuk sø, hvor der lever nogle søde små albino krabber, som er enestående i verden. Her kan man betragte den måde, hvorpå arkitekten César Manrique med sine kunstværker formåede at tilføje mere skønhed til det, som naturen havde skabt, med sine kunstværker.

Timanfaya Nationalpark

Parque Nacional de Timanfaya (3).min

Dette er en park med unikke karakteristika, der gør den til en af de mest berømte i hele Spanien. Besøg den med bus eller på vandreture gennem dens spektakulære stier. Gå ikke glip af muligheden for at opleve de arter, der trives i parken, og indånde den reneste og mest behagelige luft, som du vil nyde på din ferie.

Kuriositeter på Lanzarote

Lanzarote er en vidunderlig ø med en uovertruffen charme, den består af smukke strande og små landsbyer inde i landet, hvor du vil finde de venligste mennesker, du nogensinde vil møde.

Der er mere end 600 vulkaner, som vil efterlade dig målløs, du vil tro du er i en Jurassic film. Det vulkanske landskab, som du vil se på dit besøg, er resultatet af en række vulkanudbrud, der fandt sted for to århundreder siden. Du kommer endda forbi veje, der skærer sig gennem de lavastrømme, der blev dannet under disse udbrud.

Lanzarotes landskab er storslået, enestående og uigenkaldeligt. Du vil være vidne til et hav af lava, der vil efterlade dig i ærefrygt, som om det var et sted uden for jorden. Forskellige kratere og vulkankogler giver landskabet endnu mere effekt, og de billeder, du tager her, vil være de mest imponerende, du får med dig i dit kamera. Og hvis du stadig er i tvivl, så tøv ikke med at skrive til os, vi har alle de tjenester, du har brug for for at nyde Lanzarote fra dens strande til dens gådefulde vulkaner. Vi har i mange år hjulpet turister med at få de bedste oplevelser under deres besøg på denne smukke ø. Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt, husk at vores mission er at gøre vores kunder glade under deres ferie.

Costa Teguise.min

Book via WhatsApp

Book via WhatsApp

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.