Ting å gjøre og steder å besøke på Lanzarote

Ting å gjøre og steder å besøke på Lanzarote

I dette innlegget ønsker vi å fortelle deg om de beste tingene du kan gjøre på Lanzarote under din neste ferie. Vi presenterer deg også stedene du bør besøke, slik at du ikke går glipp av noen av sjarmen til denne vakre øya. Vi tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter som du kan nyte og ha det bra, vi har båtturer hvor du kan se delfiner og andre hvaler, samt en rekke utflukter og aktiviteter på land. Vi inviterer deg til å oppdage og nyte strendene på Lanzarote, en gave fra Atlanterhavet for å slappe av og nyte naturen.

Vi vil starte med egenskapene til Lanzarote og deretter fortelle deg om strendene. Til slutt presenterer vi en komplett liste over de beste stedene å besøke på ferien din på Lanzarote, så gå til slutten og ikke gå glipp av en eneste detalj.

Hva skal jeg gjøre på Lanzarote?

Arrecife.min

Dette er en av de mest besøkte øyene i Kanariøygruppen, et land med vulkaner og paradisiske strender hvor alle vil dra. Du finner fantastiske steder med ulike egenskaper og kontraster. I dets interiør vil du ha alle tjenestene du trenger som banker, butikker, barer og restauranter og andre urbane tjenester.

Den viktigste turistaktiviteten på øya er rundt promenaden hvor du finner de viktigste strendene og hotellkomplekset. På den annen side kan du besøke de vakre landsbyene fulle av vennlige mennesker og hvor den tradisjonelle arkitekturen er merkbar, små hvite hus som står i kontrast til det svarte etterlatt av vulkansk handling.

Ting å gjøre på Lanzarote

Her er en liste over de beste tingene du kan gjøre for å få mest mulig ut av tiden din på øya:

Båtutleie og båtturer

Puerto deportivo Playa Blanca.min

Du kan ikke besøke Lanzarote og dra uten å nyte en fin seilbåttur. Bestill en utflukt og nyt med familie og venner underverkene på øya fra kysten. De henter deg på hotellet og tar deg til de vakreste strendene på øya hvor du kan ta deg en dukkert. Turene inkluderer mat, musikk og andre tjenester for turistens komfort. Husk å skrive til oss for å avklare tvilen din, da hver av aktivitetene tilbyr forskjellige egenskaper og priser.

Delfinsafari

Dette er en av de beste tingene å gjøre på Lanzarote, og denne aktiviteten tiltrekker seg mange turister som elsker naturen og disse fantastiske dyrene. I tillegg til tjenestene nevnt ovenfor, vil skipperen under båtturene på Lanzarote ta deg til de spesifikke stedene hvor delfiner og andre hvaler vanligvis svømmer. Nyt skjønnheten deres fra båten og se hvordan de gjør forskjellige piruetter til glede for de besøkende. Husk å kontakte oss på forhånd for å reservere plass, vår WhatsApp er alltid aktiv for å hjelpe deg med å velge din neste reise.

Utflukter på Lanzarote

Bestill en av våre utflukter og bli kjent med de forskjellige attraksjonene på Lanzarote fra guidenes hånd. Fordelen med å ta en tur er at den inkluderer inngangspenger til attraksjonene, og de er designet for å få deg til å nyte alle stedene uten å bekymre deg for inngangspenger, rutetider osv. Fra denne øya kan du ta utflukter til Fuerteventura, en vakker øy med flotte attraksjoner som venter på deg.

Steder du bør besøke

Dette er stedene du bør besøke under oppholdet på øya:

Papagayo Point

Dette er en liten del av kystlinjen sør på øya, hvor du finner flotte strender med vulkansk sand og drømmeaktige landskap. Det er svært nær Playa Blanca og kan nås via en vei som er tilgjengelig for turister og besøkende.

Papagayo-stranden

Playas de Papagayo (5).min

Dette er den mest kjente stranden i Punta del Papagayo. Den er beskyttet av klippene så vinden er veldig rolig, ideell for hvile og avslapning. På grunn av sine egenskaper er det et fantastisk sted for snorkling.

Famara strand

Det er en av de lengste strendene du finner på øya med mer enn 5 km forlengelse. Det er et paradis for surfere på jakt etter de beste bølgene. Det tilbyr en spesiell og annerledes atmosfære til resten av strendene på øya med sin enorme Famara Crag, som stikker ut i havet som et beskyttende skjold.

Ankerstranden

Dette er en strand hvor forholdene er perfekte for snorkling og forfriskende dykk. På grunn av sin gylne sand og det krystallklare vannet, er det møtepunktet for mange turister som kommer på jakt etter moro og nytelse.

Janubio-stranden

Dette er en vill strand med mørk sand av vulkansk opprinnelse. Denne stranden er ikke egnet for bading da den har sterk strøm.

Honda Beach

Dette er en semi-urban strand som tar imot mange besøkende hele året.

Pytt av Clics

Du vil bli overrasket over landskapet du vil se her og de kontrasterende fargene i landskapet. Det er en strand med rød og svart sand som kombineres med det turkise vannet i havet. I tillegg finner du noen laguner med strålende grønt som er her for å gi enda mer liv til det fargerike landskapet.

Hervideros

For et særegent navn på et sted, men det passer veldig godt ettersom det er et sted med mange kratere og huler av vulkansk opprinnelse. Men tro ikke det er vanskelig å gå gjennom, det er utarbeidet en spesiell sti slik at alle kan gå gjennom den og nyte et slikt geologisk vidunder.

Jameos del Agua

Dette er et av besøkene som turister liker best. Vi snakker om det 5 årtusen gamle vulkanrøret kjent som Cueva de los Verdes med mange gallerier og grotter inni. Inne er det en jameo, dette er et område av røret hvis tak er løsnet. I denne igjen ble det dannet en vakker innsjø hvor det bor noen søte små albinokrabber som er unike i verden. Her kan du tenke på hvordan arkitekten César Manrique klarte å legge til, med sine kunstverk, mer skjønnhet til det naturen hadde skapt.

Timanfaya nasjonalpark

Parque Nacional de Timanfaya (3).min

Dette er en park med unike egenskaper som gjør den til en av de mest kjente i hele Spania. Besøk den med buss eller fottur gjennom dens spektakulære stier. Ikke gå glipp av muligheten til å oppdage artene som blomstrer i parken og puste inn den reneste og behageligste luften du vil nyte på ferien.

Kuriosa på Lanzarote

Lanzarote er en fantastisk øy med en sjarm uten sidestykke, den består av vakre strender og små landsbyer i innlandet hvor du finner de vennligste menneskene du noen gang vil møte.

Det er mer enn 600 vulkaner som vil gjøre deg målløs, du vil tro at du er i en Jurassic-film. Det vulkanske landskapet du vil se på besøket ditt er et produkt av en serie vulkanutbrudd som skjedde for to århundrer siden. Du vil til og med passere veier som skjærer gjennom lavastrømmene som dannet seg under disse utbruddene.

Lanzarotes landskap er storslått, unikt og ugjentakelig. Du vil se et hav av lava som vil etterlate deg i ærefrykt, som om det var et sted utenfor jorden. Ulike kratere og vulkanske kjegler gir enda mer effekt til landskapet, og bildene du tar her vil være de mest imponerende du vil ta med deg i kameraet. Og hvis du fortsatt er i tvil, ikke nøl med å skrive til oss, vi har alle tjenestene du trenger for å nyte Lanzarote fra strendene til de gåtefulle vulkanene. Vi har i mange år hjulpet turister til å få de beste opplevelsene under besøket på denne vakre øya. Fyll ut vårt kontaktskjema og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig, husk at vår misjon er å gjøre våre kunder glade i ferien.

Costa Teguise.min

I dag ønsker vi å snakke med deg om de beste tingene å gjøre og stedene å besøke i...
I dette innlegget ønsker vi å presentere deg en guide til aktivitetene og de beste...
Costa Teguise tilbyr et bredt utvalg av restauranter med utmerket kvalitetstjenester for...
Puerto del Carmen ligger sørøst på øya Lanzarote og er et av de viktigste...
I dette innlegget vil vi snakke om strendene i Papagayo eller bedre sagt, de beste...